Amer_Lopo Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Vaše Ime_Prezime na serveru je: Amer_Lopo Žalba je upućena na igrača: Miki_Rose Armani_Boss Vucko_Shelby, lik ima više naloga discord: Xx_lebron_Xx#2477 Na koji način ste prevareni(steal, prodaja vozila itd.): Htio sam mu prodat acc al nije platio Tekst žalbe(obavezno objasnite detaljno ceo Vaš dogovor): Htio sam mu prodati acc kada sam mu poslao info on je piso da je poslao pare pravio me ludim rekao da je poslao nekom drugom i da sad nema pare da pošalje i kad sam tražio šifru nazad samo me blocko. Dokaz(slika/video): https://ibb.co/60fGN4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenovic Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Prevara odbijena 13. Prodaja/kupovina imovine za novac u RL Bilo kakva prodaja ili kupovina imovine, accounta, VIP paketa i slicno od drugih igraca za novac u RL nece biti prihvacena. Za sigurnu kupovinu VIP paketa mozete posjetiti dio za DONACIJE LOCK! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...