Miijaiiloviich Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Veliki pozdrav! Pred Vama je jedna vrlo zanimljiva tema a ona se tice zarade na Balkan School-u, novac na nasem serveru je jedna jako bitna stvar jer skoro sve funkcionise pomocu novca, sve sto kupujemo je pomocu novca, ali mene znaima koji je po Vama najbolji nacin za Zaradu, da li su to Drzavne organizacije ili Kriminalne organizacije, da li su to Poslovi, da li su to Firme i Biznisi? Sta god bilo to Vi dole podelite sa nama u ovoj temi o samoj Zaradi na serveru i na koji je najlaksi nacin zaraditi po Vama na Balkan School-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L U C I F E R Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Pozdrav, @ M 1 S U T A , po meni najbolji nacin za zaraditi fin novac na Balkan School - u jeste biti u Kriminalnoj organizaciji jer ona daje mogucnost kradje novca od drugih igraca sto ponekad mogu biti enormne sume, kada se tome pridodaju isplativi poslovi kao sto su Svercer robe, Pilot, Bus vozac i Drvosece, to dovodi do velikog brojcanog stanja u banci, jos jedna preporuka jeste ostavljati afk kada igrac ne igra kako bi pomocu sistema aktivne igre osvojio dodatno bogatstvo. Biznisi i firme su takodje dobri za zaradu ali samo za iskusnije igrace koji imaju para i znaju na kom prostoru i mestu su cesto trazene usluge te firme ili biznisa, jer ako nema kupaca nema ni novca. Edited August 25, 2023 by Miloje Siloje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted August 26, 2023 Author Share Posted August 26, 2023 (edited) 18 hours ago, Miloje Siloje said: Pozdrav, @ M 1 S U T A , po meni najbolji nacin za zaraditi fin novac na Balkan School - u jeste biti u Kriminalnoj organizaciji jer ona daje mogucnost kradje novca od drugih igraca sto ponekad mogu biti enormne sume, kada se tome pridodaju isplativi poslovi kao sto su Svercer robe, Pilot, Bus vozac i Drvosece, to dovodi do velikog brojcanog stanja u banci, jos jedna preporuka jeste ostavljati afk kada igrac ne igra kako bi pomocu sistema aktivne igre osvojio dodatno bogatstvo. Biznisi i firme su takodje dobri za zaradu ali samo za iskusnije igrace koji imaju para i znaju na kom prostoru i mestu su cesto trazene usluge te firme ili biznisa, jer ako nema kupaca nema ni novca. Veliki pozdrav! E ovako u potpunosti se slazem sa tobom, ja sam bas na ove nacine ponovo stigao do 3.9 banka i jos dosta u sefu, pre jedno 15 dana usao sam bio u LCN, tada sam imao oko 1.5m, kada sam usao nismo mnogo rasili a ja sam po ceo dan radio drvosece i kada sam god mogao stealao sam ljude, te sam bas jednom situacijom jednog igaca video na spawnu i vide da je veci level, nije imao vipa niti je bio esc, probao sam ga stealam i stealao sam ga preko 220k, sskontao sam da iam jos para i onda sam nastavio, i na kraju dana samo tog igraca sam stealo preko 550k, i bas zbog toga je dobro biti u nekoj kriminalnoj organizaciji u kojoj se ne radi mnogo. Edited August 26, 2023 by M 1 S U T A 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1kolic Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Pozdrav, od kako igram na serveru obrnuo sam sigurno oko 100 miliona nesto sam potrosio na vipa rokanje levele spec nick itd.. Po meni definitivno najbolji nacin zarade su aktivna igra ili ti afkanje i poslovi drvosecu, bus vozac i prevoznik robe. Sa tim poslovima i aktivnom igrom sam skupio veliku kolicinu novca naravno takodje je dobro imati neku firmu ili biznis kada skupite malo vise para kako bi vam dnevna zarada bila jos veca.Sto se tice organizacija bilo da su drzavne ili kriminalne ne isplate se za zaradu ni jedne ni druge.U drzavnim se dobija nesto sasvim malo primer u bolnicama cekate 5/10min da neko nazove i kad mu pomognete dobijete 1500$ dok za to vreme mozete da uradite turu bus vozaca i dobijete 10k+.Sto se tice kriminalnih tu dosta para ode na rokanje i ako docekate platu to ce vam samo vratiti potrosrn novac a mozda i ne. Toliko od mene xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Andrija_$) Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 On 8/27/2023 at 12:39 AM, N1kolic said: Pozdrav, od kako igram na serveru obrnuo sam sigurno oko 100 miliona nesto sam potrosio na vipa rokanje levele spec nick itd.. Po meni definitivno najbolji nacin zarade su aktivna igra ili ti afkanje i poslovi drvosecu, bus vozac i prevoznik robe. Sa tim poslovima i aktivnom igrom sam skupio veliku kolicinu novca naravno takodje je dobro imati neku firmu ili biznis kada skupite malo vise para kako bi vam dnevna zarada bila jos veca.Sto se tice organizacija bilo da su drzavne ili kriminalne ne isplate se za zaradu ni jedne ni druge.U drzavnim se dobija nesto sasvim malo primer u bolnicama cekate 5/10min da neko nazove i kad mu pomognete dobijete 1500$ dok za to vreme mozete da uradite turu bus vozaca i dobijete 10k+.Sto se tice kriminalnih tu dosta para ode na rokanje i ako docekate platu to ce vam samo vratiti potrosrn novac a mozda i ne. Toliko od mene Zanimljivo mišljenje imaš. Dobru procenu za zaradu novca imaš, da li nekad imao biznis i koji i kolika je zarada? Iskreno ne slažem se za zaradu u državnih organizacijama, imaš norme i ako skupiš neku određenu brojku možeš biti član nedelje i pored tih para što si zaradio, dobiješ bonus za člana nedelje. Najbolja organizacija za zaradu je Saobraćajna Policija. Poslednji put kada sam bio ti za 1 tiket dobijaš 1500$ a za oduzetu dozvolu preko radara 10k a ako oduzmeš dozvolu preko tiketa dobijaš 15k. Sećam se da sam jednom dobio za nedelju dana $700.000 što je top. Iskreno SP ne može da te smori, jedino moraš paziti dosta na pravila dok si u organizaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 On 8/21/2023 at 3:09 PM, mijailovic said: Veliki pozdrav! Pred Vama je jedna vrlo zanimljiva tema a ona se tice zarade na Balkan School-u, novac na nasem serveru je jedna jako bitna stvar jer skoro sve funkcionise pomocu novca, sve sto kupujemo je pomocu novca, ali mene znaima koji je po Vama najbolji nacin za Zaradu, da li su to Drzavne organizacije ili Kriminalne organizacije, da li su to Poslovi, da li su to Firme i Biznisi? Sta god bilo to Vi dole podelite sa nama u ovoj temi o samoj Zaradi na serveru i na koji je najlaksi nacin zaraditi po Vama na Balkan School-u. Pozdrav, sto se tice zarade na ilegalne nacine izdvojio bih kriminalne organizacije jer pljackanjem se mogu zaraditi enormne sume novca. Naravno legalnim nacinom igre se isto tako moze zaraditi ukoliko radimo poslove ili imamo neki biznis/firmu. Od biznisa bih izdvojio Rent-a i Oglasnik-a. Dok kod posla omiljeni mi je smecar. Koji je tvoj omiljeni posao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 8:50 AM, Matej_Gj said: Pozdrav, sto se tice zarade na ilegalne nacine izdvojio bih kriminalne organizacije jer pljackanjem se mogu zaraditi enormne sume novca. Naravno legalnim nacinom igre se isto tako moze zaraditi ukoliko radimo poslove ili imamo neki biznis/firmu. Od biznisa bih izdvojio Rent-a i Oglasnik-a. Dok kod posla omiljeni mi je smecar. Koji je tvoj omiljeni posao? Pozdrav,moj omiljeni posao je prevoznik robe. Zarada je dobra i posao nije dosadan. Takodje od biznisa je zarda vrhunska. Koji posao je tebi najisplativiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 8 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,moj omiljeni posao je prevoznik robe. Zarada je dobra i posao nije dosadan. Takodje od biznisa je zarda vrhunska. Koji posao je tebi najisplativiji? Pozdrav, moram priznati odlican izbor. Ja moram izdvojiti par poslova ,a oni su:Pilot, Smecar i takodje Prevoznika robe. Uglavnom volim raditi Pilota kad sam sam ,dok Smecara sa drugarom. Sta ti mislim o ovim poslovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 15 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav, moram priznati odlican izbor. Ja moram izdvojiti par poslova ,a oni su:Pilot, Smecar i takodje Prevoznika robe. Uglavnom volim raditi Pilota kad sam sam ,dok Smecara sa drugarom. Sta ti mislim o ovim poslovima? Pozdrav,od ovih poslova sam zaradio najvise para. Od posla pilot najmanje ali od ovih dosta. Mislim da sam vise radio prevoznika robe nego smecar. Prevoznik robe je najbolji posao po meni. Sta mislis o poslovima:prevoznika prehrane,dostavljaca pica i carinika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Pozdrav ! Po meni su najbolji poslovi Bus Vozač,Prevoz robe,Drvosječa,Smećar. Zarada lagana i brza i zanimljivi poslovi. Kad smo kod ORG-a najbolja organizacija za zaradu: Taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 19, 2024 Author Share Posted March 19, 2024 On 3/16/2024 at 1:32 PM, $Sandzaklija$ said: Pozdrav ! Po meni su najbolji poslovi Bus Vozač,Prevoz robe,Drvosječa,Smećar. Zarada lagana i brza i zanimljivi poslovi. Kad smo kod ORG-a najbolja organizacija za zaradu: Taxi Ovo je jako dobar izbor poslova, a i taksi mi se svidja jer ponekad zavisi od lidera do lidera mozemo dobre pare uzeti u ovoj organizaiji ako dosta radimo i ako ima dovoljno igraca koji aktivno igraju i koji su u pokretu na serveru nonstop. Sta mislis o zaradi na kriminalnim poslovima i koji ti je omiljeni @ $Sandzaklija$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Pozdrav ! Nikada mi se nisu sviđale kriminalne organizacije niti poslovi u njima. Zanimljivije i isplativije je biti u neku državnu organizaciju [RP]. Kada si u kriminalnoj stalno ideš u minus,jer evo razloga. Ubiju te na spawnu bez razloga. Stalno ideš rob i ako padneš idu pare. Većina vremena u organizaciji budeš jail... 18.3.2024-??? Link to comment Share on other sites More sharing options...