Jump to content
Armin

Da li je JetPack za VIP 6 RP po vasem misljenju ?

Recommended Posts

Znam mnogo primjera gdje su mnogi igraci bili ubijeni zbog iskoristavanja JPacka.

Sta vi mislite o tome?

Zaista tesko pitanje,nisam siguran da li se moze JetPack uzimati kada imas Wanted. U slucaju da moze onda bi se trebalo ukinuti dok imas WL. Kada nemas WL onda se moze koristiti.

Po meni VIP 6 treba da ima JetPack.

60 eura je u Hrvatskoj 440kn za koje se treba dosta raditi ili cak stediti ( naravno ako ste prosjecni gradjanin ) tako da to sto su dobili JetPack je sasvim u redu.

On 7/3/2018 at 2:39 PM, Armin said:

Znam mnogo primjera gdje su mnogi igraci bili ubijeni zbog iskoristavanja JPacka.

Sta vi mislite o tome?

Pa jeste RP u realnom zivotu postoji JetPack i izgleda nekako ovako

slide_301704_2543863_free.jpg

Ali moje misljenje je da je to... Glupo... Pogotovo za pilote! Ja sam dvaputa naleteo na ljude sa jetpackom, ali nikad nisam ulazio u kontakt s njima nisam ih zakacio.

Ako se eksplodira kad se zakaci igrac sa njim onda treba izbaciti ili napraviti mesto za VIP gde bi oni mogli slobodno da lete gde nece smetati nikome.

ili jednostavno server da ubaci nesto novo kao mod za neka kola ili nesto ako je to moguce :) 

On 7/25/2018 at 12:50 PM, Djura said:

mislim da je JetPack tu da bi vise igraci donirali

Pa i jeste to cilj.. Da oni koji imaju veci donatorski level da imaju nesto novo nesto sto niko drugi nema da im vredi platiti malo vise na mesec nego oni obicni VIP-ovi

On 7/24/2018 at 9:34 PM, Miroslav_Filipovic said:

Da zato sto je smanjeno trajanje vipa, a treba da se uvede kad igrac ima wanted level da ne sme koristiti jetpack.

Slazem se. Nebi bilo dopustivo da neko koristi Jetpack do ga PD juri...

Ali nzm dali vojska ima Jumpjete u vojnoj bazi.. ako nemaju dobro bi bilo da se ubaci da mogu lakse da ubiju osobu koja leti na nekom avionu.

Razlog toga je zato sto jumpjet ima auto aim i moze lagano da se pogodi igrac 

tenor.gif?itemid=10067769

On 7/23/2018 at 4:50 PM, Carlos_Bond said:

Nema nikakve realnosti da je vip 5 10 Eura , dok vip 6 60..

WoW to nisam znao... Onda bolje skroz da izbavce VIP 6...

Em je preterano skup em je ovaj JetPack glupost...

tenor.gif?itemid=10067769

Po mom nekom skromnom misljenju.

Treba da se izbaci, jer sta ce tebi JP kao igracu, msm sta ce i adminima nije mi jasno samo ajd (moze mnogo da znaci, ali ga uglavnom svi admini koriste da bi 'ubili' vreme, vrv nemaju sta da rade).

Sa druge strane, opet neko da plati 60e, a da nema neki luksuz je bezveze. 

Suma sumarum: Smanjiti cenu VIPa (sto se sigurno nece dogoditi) i izbaciti JP.

• Like 3

Nije fora da se ukine jetpack za Vip6 jer ti ljudi potrose gomilu para samo za taj vip i za jetpack po mom misljenu treba da ostane jer ljudi postrose oko 7500RSD na taj vip

Treba ga ukloniti. Ako neko oroba i povegne aavionom zatim padne i ubije se kod mora npr iza novog spawna moze sa jetpack kada nema wl da uzme i da dostavi. Desilo mi se dok sam u pd... Ima i zalba na tog igrača