Armin Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Da li je JetPack za VIP 6 RP po vasem misljenju ? Znam mnogo primjera gdje su mnogi igraci bili ubijeni zbog iskoristavanja JPacka. Sta vi mislite o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3d1m Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Nije za vip 6 Po mojem misljenu to je dodato samo da bi se vip 6 vise doniro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamurluk Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 To ti daje neku prednost jer je vip 6 bas skup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simiccc Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Zaista tesko pitanje,nisam siguran da li se moze JetPack uzimati kada imas Wanted. U slucaju da moze onda bi se trebalo ukinuti dok imas WL. Kada nemas WL onda se moze koristiti. Po meni VIP 6 treba da ima JetPack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozo Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 60 eura je u Hrvatskoj 440kn za koje se treba dosta raditi ili cak stediti ( naravno ako ste prosjecni gradjanin ) tako da to sto su dobili JetPack je sasvim u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djordjevic Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Ni malo, treba izbaciti jp i vratiti trajanje VIP-a na 3 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iveza Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 Treba izbaciti JP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fico Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Ili izbavi JP ili smanji cijenu VIP6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlos_Bond Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Nema nikakve realnosti da je vip 5 10 Eura , dok vip 6 60.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilhan_Ripper Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Ja mislim da Jet Pack nije za vip6 zato što bi oni trebali plaćati više. Moje mišljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslav_Filipoviccc Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Da zato sto je smanjeno trajanje vipa, a treba da se uvede kad igrac ima wanted level da ne sme koristiti jetpack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko2002 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 On 7/3/2018 at 2:39 PM, Armin said: Da li je JetPack za VIP 6 RP po vasem misljenju ? Znam mnogo primjera gdje su mnogi igraci bili ubijeni zbog iskoristavanja JPacka. Sta vi mislite o tome? Pa jeste RP u realnom zivotu postoji JetPack i izgleda nekako ovako Ali moje misljenje je da je to... Glupo... Pogotovo za pilote! Ja sam dvaputa naleteo na ljude sa jetpackom, ali nikad nisam ulazio u kontakt s njima nisam ih zakacio. Ako se eksplodira kad se zakaci igrac sa njim onda treba izbaciti ili napraviti mesto za VIP gde bi oni mogli slobodno da lete gde nece smetati nikome. ili jednostavno server da ubaci nesto novo kao mod za neka kola ili nesto ako je to moguce On 7/25/2018 at 12:50 PM, Djura said: mislim da je JetPack tu da bi vise igraci donirali Pa i jeste to cilj.. Da oni koji imaju veci donatorski level da imaju nesto novo nesto sto niko drugi nema da im vredi platiti malo vise na mesec nego oni obicni VIP-ovi On 7/24/2018 at 9:34 PM, Miroslav_Filipovic said: Da zato sto je smanjeno trajanje vipa, a treba da se uvede kad igrac ima wanted level da ne sme koristiti jetpack. Slazem se. Nebi bilo dopustivo da neko koristi Jetpack do ga PD juri... Ali nzm dali vojska ima Jumpjete u vojnoj bazi.. ako nemaju dobro bi bilo da se ubaci da mogu lakse da ubiju osobu koja leti na nekom avionu. Razlog toga je zato sto jumpjet ima auto aim i moze lagano da se pogodi igrac On 7/23/2018 at 4:50 PM, Carlos_Bond said: Nema nikakve realnosti da je vip 5 10 Eura , dok vip 6 60.. WoW to nisam znao... Onda bolje skroz da izbavce VIP 6... Em je preterano skup em je ovaj JetPack glupost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I L O S I C Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Pa VIP 6 nije jeftin, 60eura nije malo, pa tko donira nek uziva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pera Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Ni malo nije rp vec je ubaceno da bi igracima bilo zanimljivije i da bi se vise kupovao vip 6 tacnije dp logicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
1996 Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Nije uopšte rp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel BalkanSchool Djuric Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 da se izbaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_Bazovic Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Po mom nekom skromnom misljenju. Treba da se izbaci, jer sta ce tebi JP kao igracu, msm sta ce i adminima nije mi jasno samo ajd (moze mnogo da znaci, ali ga uglavnom svi admini koriste da bi 'ubili' vreme, vrv nemaju sta da rade). Sa druge strane, opet neko da plati 60e, a da nema neki luksuz je bezveze. Suma sumarum: Smanjiti cenu VIPa (sto se sigurno nece dogoditi) i izbaciti JP. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prike Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Nije fora da se ukine jetpack za Vip6 jer ti ljudi potrose gomilu para samo za taj vip i za jetpack po mom misljenu treba da ostane jer ljudi postrose oko 7500RSD na taj vip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Ja samo jednostavno mislim da su ljubomorni ovi sto nemaju jp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smeker Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Nije RP, al jebiga sine zato kosta 60e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliske Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Treba ga ukloniti. Ako neko oroba i povegne aavionom zatim padne i ubije se kod mora npr iza novog spawna moze sa jetpack kada nema wl da uzme i da dostavi. Desilo mi se dok sam u pd... Ima i zalba na tog igrača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mil3 Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Ja mislim da nije RP u opste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahir_Okic Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Previse je OP. Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Isailovic Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Rekao bi da nije jer ako imas wl i moze da se uzme to je iskoriscavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliske Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 15 sata pre, Uros Isailovic rekao: Rekao bi da nije jer ako imas wl i moze da se uzme to je iskoriscavanje Tacno tako Link to comment Share on other sites More sharing options...