Mita_Jovic Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Mislim da se iz Vipa 6 treba izbaciti JP jer to po meni nije RP ili se ubaciti vip 7 pa da vip 7 ima JP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trifun Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Po mom misljenju,nije rp.To bi trebalo samo da imaju admini I helperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Connor_Thompson Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Mislim da zasluzuju Jetpack za donacijom od 60 Eura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralld_Richardson Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 (edited) Naravno da nije to je nonrp i briga me sta kazu dovoljne su privilegije vfix port goto 3x respect na cas papagaj spec broj forum i ts3 perimisija spec broj i spec boja imena te fs na svim oruzjim (cak i pistolj za koga je nemoguće) dobiti ni malo skilla te vfill port privatnih vozila vip i ultra vip baza jedan sec u bolnici nakon smrti tune car i jos milion toga a jos i jat pack Bože mili to nije uredu prema drugim igračima koji možda i nemaju tako bogate roditelje ili (ovo važi za starije) rade neki skromni posao !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited August 24, 2018 by Jason sa Balkana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradford Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 To uopste nije rp samo da znate mnogi ljudi koriste jp da varaju i da se hvale to stvarno nije fer prema ostalim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snyev Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Nije zato sto mnogo druge stvari mogu da urade u toku roba i tako dalje mislim da samo admini trebaju da imaju jatpack ez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noki Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Po meni JetPack za vip 6 je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
($_Jh1Nn_$) Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 za tu cenu je sasvim ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Po meni ""je i nije"" RP,jer jednostavno i vip mora imat svoje pogodnosti koje nisu RP.Kada bi se VIP svodio na RP,to ne bi bio VIP,po meni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimi Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Ralno gledano nije, ali vip6 dosta kosta, a vecina stvari u njemu nemaju neku pretjeranu vrijednost pa onda jp je ok stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Jetpack po mom mišljenju je previše ali i vip 6 košta previše tako da mislim da bi trebalo ostati jer znam da sigurno ne bi neko smanjio cijenu vipa 6 zbog jetpacka u igrici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E M I N E M Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Mislim da jeste sa obzirom koliko je Vip 6 skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos_Kacar Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Jetpack nije bas za RP,ali koliko sam upoznat,VIP 6 je skup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilije Ostojic Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 evo ako ces iskreno nikada nisam ni imao vipa u igrici iz privatnih razloga a i mislim da je okej imati ga u VIP 6 ali opet me nekako nervira kada vidim da neki koji imaju vipa 6 pocnu da tako lete iznad njih koji krvnicki rade da zarade i udju u organizaciju iz snova Vasilije_Ostojic Ex. Clan Saobracajne Policije Clan Taxija 18. lvl Ne znam ja kako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V01D Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Nije RP, ali ipak ako uplatis nesto red bi bio i da se izdvajas od ostalih po necemu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rixter Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 to je prednost za one koji imaju pare jer je vip6 pre skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 a dje brate doniras 60 e i bude ti sve kao sa vipa 5.....moraju nesto stavit da bi vise donirali za vipa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Eskobar Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Nije bas rp iskreno da igrac leti po mali ali dobro zato je i skupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amir Trky Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Da samo da se vise donira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liczo Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 I da nije RP, ovako je ekstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polastri Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 RP nije, isključivo zbog jetpacka, međutim pošto igrači plaćaju toliku sumu novca, valjda bi trebali imati nešto specifično. Kako god da se okrene, to je na neki način Pay To Win, ali eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiki Master Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Potpuno mi je razumljivo zašto je ubačen, jer ipak igrač koji daje toliki novac treba da dobije najveće pogodnosti, ali ipak po meni jedino admini treba da imaju jetpack, niko drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nathan Johnson Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 Nije RP, ali vec ako uplatis tolko para red bi bio da dobijes tako nesto. Ne mora uvijek sve biti RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miro_Fratrov Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 da,za te pare se isplati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R I L E Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Trebalo bi ukloniti jp nije rp Link to comment Share on other sites More sharing options...