Jump to content
Armin

Da li je JetPack za VIP 6 RP po vasem misljenju ?

Recommended Posts

Sto se tice JetPack-a za VIP 6 moze se reci to u par stvari.

1) Kao sto su neki igraci vec rekli JetPack u stvarnosti vec postoji ali ne na nivou na kojem mi mislimo da je razvijen.

2) Sto se tice Default San Andreas-a tu je napravljen JetPack i moze se koristiti , ali iskljucivo oni bogati ga mogu imati.

3) JetPack je ubacen u VIP 6 ali je sam po sebi VIP 6 skup i samo nekolicina igraca ga moze i hoce uzeti tako da je ta cena opravdala njegovo koriscenje.

4) Naravno ukoliko se desi neki Abuse tog JetPack-a ili konkretno VIP 6 igrac ce biti sankcionisan od strane Staff Team-a.

Po mom misljenju neka JetPack ostane,doprinosi zabavu i novitet igracima.

JatPack je jedna od najboljih stvari koje nudi vip 6. Mislim da ne bi trebalo da skracujemo igracima to zadovoljstvo. Ovo je samo moje mišljenje! :)

Po meni jeste, iz jednog cistog razloga jer Vip 6 to jest Ultra Donator kosta puno dp, pa za to VIP 6 po meni treba da ima JP mozda i jos poneke dodatne komande koj obicni vipovi ne mogu da imaju.

Zavisi od mnogo stvari nisam bas upucen u sisteme npr da li moze da se koristi gun dok letis sa jp da li moze da se koristi jp sa wl da li moze na cz itd itd

ukoliko postoje sistemi koji sprecavaju iskoriscavanje jpa onda na neki nacin i jeste rp a na neki nacin i nije ali to je isto ko da kazes da nije rp sto vip ima port ili sto ima npr /gmc ili /vipmenu ni te stvari nisu rp pa moraju da budu na serveru. 

Zanimljiva tema za diskusiju. Jetpack možda nije RP, ali ko ga ima? Ima ga VIP 6 koji je jako skup i ima ga 1 u 50-100 igrača. Mora se razumeti da VIP 6 nije uopšte jeftin i koša puno. Ako je neko spreman da da toliko para, pa čak i pravih zašto ne bi imao /jp. Naravno, ako dođe do nekog preteranog abuse-a može doći do sankcija.