Crimson Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Sto se tice JetPack-a za VIP 6 moze se reci to u par stvari. 1) Kao sto su neki igraci vec rekli JetPack u stvarnosti vec postoji ali ne na nivou na kojem mi mislimo da je razvijen. 2) Sto se tice Default San Andreas-a tu je napravljen JetPack i moze se koristiti , ali iskljucivo oni bogati ga mogu imati. 3) JetPack je ubacen u VIP 6 ali je sam po sebi VIP 6 skup i samo nekolicina igraca ga moze i hoce uzeti tako da je ta cena opravdala njegovo koriscenje. 4) Naravno ukoliko se desi neki Abuse tog JetPack-a ili konkretno VIP 6 igrac ce biti sankcionisan od strane Staff Team-a. Po mom misljenju neka JetPack ostane,doprinosi zabavu i novitet igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karera Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 JatPack je jedna od najboljih stvari koje nudi vip 6. Mislim da ne bi trebalo da skracujemo igracima to zadovoljstvo. Ovo je samo moje mišljenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milevskiii Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Nije RP ali ipak VIP 6 je i skupo je misim da treba da ima JP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavle Miletic Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 To je iskoriscavanje ako si u krimi org svasta moze da radis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florijan Monev Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Po meni nije mnogo rp ali ipak igrac je platio i dobio nesto vise tako da ne predstavljami neki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santiago Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Trebalo bi samo da staff ima jetpack jer nekako najlogicnije ali eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Po meni jeste, iz jednog cistog razloga jer Vip 6 to jest Ultra Donator kosta puno dp, pa za to VIP 6 po meni treba da ima JP mozda i jos poneke dodatne komande koj obicni vipovi ne mogu da imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neda Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Vip 6 je skup, zato mislim da se ne treba izbaciti JP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brngi Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Zavisi od mnogo stvari nisam bas upucen u sisteme npr da li moze da se koristi gun dok letis sa jp da li moze da se koristi jp sa wl da li moze na cz itd itd ukoliko postoje sistemi koji sprecavaju iskoriscavanje jpa onda na neki nacin i jeste rp a na neki nacin i nije ali to je isto ko da kazes da nije rp sto vip ima port ili sto ima npr /gmc ili /vipmenu ni te stvari nisu rp pa moraju da budu na serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Antonijev Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Realno nije RP, ali ceo VIP sistem nije RP. Vip 6 je preskup i realno je da ima tako nešto što će ga mnogo odvajati od ostalih vipova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Pa po mom misljenju i nije bas RP, ali ipak kolko je Vip 6 skup mislim i da vredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mardeljano_ Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Nije po RP-u ali kad vec covek donira i kupi vipa 6 mislim da to ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinister Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Ne slažem se da iz vipa 6 treba izbaciti jet - pack. Jer neki igrači su baš zbog toga njega odabrali. Veoma je skup i mislim da zaslužuje da ima to. Veliki pozdrav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudfather Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Definitivno ne, po meni bi to trebali imati samo admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergej_Capone Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Treba izbaciti Jet Pack za VIP 6 zato sto je previse OP i nije RP po mom misljenju. Takodje se koristi za iskoriscavanje bagova i kupljenje robova koji zabaguju u nebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacosta Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Pa mislim da jeste jer je VIP 6 tjst Ultra Donator pre skup i nije losa ideja sto su to ubacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvicer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Bas je imala neka tema da se definise pravilo VA. Nije rp ali ja ga ne bi uklanjao samo da igraci ne rade VA i tu bi kaznu uveo da se uklanja Ultra donator i jail i -200k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Zanimljiva tema za diskusiju. Jetpack možda nije RP, ali ko ga ima? Ima ga VIP 6 koji je jako skup i ima ga 1 u 50-100 igrača. Mora se razumeti da VIP 6 nije uopšte jeftin i koša puno. Ako je neko spreman da da toliko para, pa čak i pravih zašto ne bi imao /jp. Naravno, ako dođe do nekog preteranog abuse-a može doći do sankcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...