Arizanovic Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) Pozdrav forumaši i forumašice! Pred Vama je još jedna zanimljiva tema pod nazivom "Zabava na serveru". Želeo bih da znam koji je Vaš način da se zabavite na serveru, da li je to rađenje poslova, ili su to organizacije, a možda su to i brojni eventi koje održava Administracija i eventi koji se dešavaju na serveru. Za mene je najbolji način zabave na serveru krađa voća i jurcanje po mapi izvan gradova, volim ponekad da bežim od PD-a nakon što kidnapujem nekog ili nešto tako. Takođe volim druženja po serveru. Koji je za Vas najbolji način zabave i šta to radite kada Vam je dosadno? [Napomena] Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare, takođe svaki vid kršenja pravila foruma će biti sankcionisan! Edited October 6, 2023 by $tefan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grk Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 (edited) Moj način zabave na serveru je rpanje i učenje drugih igrača rp-u te mislim kako bi se rp na serveru trebao malo probuditi jer malo tko zna pravilno koristiti komande i pravilne animacije Edited October 11, 2023 by Xin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted October 11, 2023 Author Share Posted October 11, 2023 Ranije, Xin je rekao/la: Moj način zabave na serveru je rpanje i učenje drugih igrača rp-u te mislim kako bi se rp na serveru trebao malo probuditi jer malo tko zna pravilno koristiti komande i pravilne animacije Vrlo zanimljiv način zabave, do sada ne znam da se neko bavio time iz zabave, ali opet zanimljiv hobi, nije nešto uobičajeno i to mi se sviđa. Ja se najviše vozim po serveru ili kradem voće, bežim od policije i slično. Nekada odem na neki event. Kada si počeo da se baviš ovime i koliko dugo već pomažeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Moj nacin zabave je taj da ja jurim ljude da arestam i takodje dosta volim krasti voce, volim raditi zanimljive poslove. Kada kradem voce uvek to radim sa prijateljem i uvek pobegnemo od PD-a i od toga dobijam dosta novca a i zabave. Takodje jedan dobar deo zabave je rpanje kada ti rpas i ljudi oko tebe sa kojima pricas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted October 12, 2023 Author Share Posted October 12, 2023 (edited) Ranije, Tej@ma je rekao/la: Moj nacin zabave je taj da ja jurim ljude da arestam i takodje dosta volim krasti voce, volim raditi zanimljive poslove. Kada kradem voce uvek to radim sa prijateljem i uvek pobegnemo od PD-a i od toga dobijam dosta novca a i zabave. Takodje jedan dobar deo zabave je rpanje kada ti rpas i ljudi oko tebe sa kojima pricas. Vrlo zanimljivi načini za zabavu @ Tej@ma . Igrom slučaja sam imao iskustva sa krađom voća i bežanaja od PD-a. Verovatno zato što smo to radili zajedno, moram da priznam da je krađa voća zanimljiva i da imam jedan način za krađu koji i nije toliko skup, a šansa za završavanje u zatvoru je mnogo manja od uobičajene metode i ne zahteva penjanje na MC. Što se tiče hvatanja kriminalaca i to je zanimljivo dosta, ali i za najmanju grešku možeš potrošiti 500k zbog čestih žalbi. Čime se od pomenutih aktivnosti najviše naviše i zašto? Edited October 13, 2023 by $tefan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 On 10/12/2023 at 4:46 AM, $tefan said: Vrlo zanimljivi načini za zabavu @ Tej@ma . Igrom slučaja sam imao iskustva sa krađom voća i banja od PD-a. Verovatno zato što smo to radili zajedno, moram da priznam da je krađa voća zanimljiva i da imam jedan način za krađu koji i nije toliko skup, a šansa za završavanje u zatvoru je mnogo manja od uobičajene metode i ne zahteva penjanje na MC. Što se tiče hvatanja kriminalaca i to je zanimljivo dosta, ali i za najmanju grešku možeš potrošiti 500k zbog čestih žalbi. Čime se od pomenutih aktivnosti najviše naviše i zašto? Meni je najzanimljivije da kradem voce zato sto imam od toga mnogo zabave i pri tome ja dobijam novac ali meni je preca zabava nego novac zato sto se novac dobija u manjem broju. Meni je odlicna taktika za bezanje od PD-a penjati se na MC zato sto mislim da sam tamo najsigurniji. Da li Ti imas Neku zanimljivu taktiku za bezanje od PD-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 (edited) Ranije, Tej@ma je rekao/la: Meni je najzanimljivije da kradem voce zato sto imam od toga mnogo zabave i pri tome ja dobijam novac ali meni je preca zabava nego novac zato sto se novac dobija u manjem broju. Meni je odlicna taktika za bezanje od PD-a penjati se na MC zato sto mislim da sam tamo najsigurniji. Da li Ti imas Neku zanimljivu taktiku za bezanje od PD-a? Pa imam, ideja je jako zanimljiva, makar po meni. Razmišljao sam da kupim helikopter jer sam zaključio da može da se ukrade voće i brzo i lako pobegne, sad ako se neko seti da nas traži na nebu, tek tada više nema šanse. Ima tu još načina, ali ovo je najbolje od tih ideja, razmišljao sam da uzmem najjeftiniji helikopter. Takođe bi posle mogao da posluži za eletričara ili slično. Šta ti misliš o ovoj ideji? Edited October 13, 2023 by $tefan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 5 minutes ago, $tefan said: Pa imam, ideja je jako zanimljiva, makar po meni. Razmišljao sam da kupim helikopter jer sam zaključio da se može da se ukrade voće i brzo i lako pobegne, sad ako se neko seti da nas traži na nebu, tek tada više nema šanse. Ima tu još načina, ali ovo je najbolje od tih ideja, razmišljao sam da uzmem najjeftiniji helikopter. Takođe bi posle mogao da posluži za eletričara ili slično. Šta ti misliš o ovoj ideji? Ideja mi se jako svidja i vrlo je zanimljiva i zabavna, ja mislim da nas niko ne bih jurio po nebu i mogli bi ukrasti veliku kolicinu voca. Ideja mi se svidja zato sto volim da vozim helihopter isto tako volim da se vozim u njemu. Ali vise od toga volim krasti voce. Koju Najvecu kolicinu voca si ukrao u jednom danu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 Ranije, Tej@ma je rekao/la: Ideja mi se jako svidja i vrlo je zanimljiva i zabavna, ja mislim da nas niko ne bih jurio po nebu i mogli bi ukrasti veliku kolicinu voca. Ideja mi se svidja zato sto volim da vozim helihopter isto tako volim da se vozim u njemu. Ali vise od toga volim krasti voce. Koju Najvecu kolicinu voca si ukrao u jednom danu? Najveća količina voća koju sam ukrao je možda nekih 20-30 krušaka za dan. Iskreno bilo je dosta zabavno , ali je i trajalo, s obzirom da voće može da se krade na 10-ak miuta, bilo je i prilike da se wl nagomila do 6 zvezdica. Jedva čekam da nađem prodavca i počnem sa novim metodom krađe. Šta misliš kako će tada biti, hoće li biti bolje i da li će broj ukradenog voća biti dosta veća, ili ipak slična? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 (edited) 12 minutes ago, $tefan said: Najveća količina voća koju sam ukrao je možda nekih 20-30 krušaka za dan. Iskreno bilo je dosta zabavno , ali je i trajalo, s obzirom da voće može da se krade na 10-ak miuta, bilo je i prilike da se wl nagomila do 6 zvezdica. Jedva čekam da nađem prodavca i počnem sa novim metodom krađe. Šta misliš kako će tada biti, hoće li biti bolje i da li će broj ukradenog voća biti dosta veća, ili ipak slična? Mislim da ce naravno biti bolje zato sto nas ipak niko nemoze uhvatiti dok smo u vazduhu, takodje mislim da cemo povecati kolicinu ukradenog voca zato sto necemo ici u zatvor. Nekoliko puta mi se desilo da odem u zatvor ali vise puta sam pobegao od PD-a. Ali mislim da uopste necemo ici u zatvor jer imamo odlicnu taktiku. Sta ti mislis da li ce nas PD juriti helikopterima cak i u vazduhu? Edited October 13, 2023 by Tej@ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypke Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 SAMP je oduvek bila igrica koja je sluzila da dodjes na TS3 i odes sa ekipom da se pucas, pljackas i uzivas. Definitivno najbolje iskustvo na SAMP-u koji nijedan igrac nikad nece poreci jesu bile te velike druzine i ekipe gde se znalo za uzivanje. Naravno, slusanje svadja po TS-u kada do toga dodje spada u klasican "SAMP pack" . Nemam neki drugaciji nacin da opisem moje zabavljanje na serveru, trenutno sam Staff Team kao drugi deo te "zabave" i mnogo mi je lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Kada kradete voće ili dobijete wl na neki drugi način, e tu kreće zabava kada krene jurnjava sa pd po mapi republike haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted November 20, 2023 Author Share Posted November 20, 2023 Ranije, Sabata je rekao/la: Kada kradete voće ili dobijete wl na neki drugi način, e tu kreće zabava kada krene jurnjava sa pd po mapi republike haha Zanimljivo, ono što mi se dalo primetiti je da mnogi vole da se jure sa policijom po mapi i da mnogim to čini veliko zadovoljstvo, a zasigurno i još veće kada se pobegne od policije (ako se pobegne). Policija je zanimljiva organizacija u kojoj treba biti spreman na sve jer nikada ne možeš znati šta je neko sposoban da smisli samo da bi pobegao. Koji je najčešći povod kojim bežiš od policije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Krađa voća, kidnapovanje, kada sam sa drugom koji ima wl pa dobijem i ja kao saučesnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sretke Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Pozdrav poštovani forumaši! Ovo je vrlo zanimljivo pitanje, naravno postoje razni načini kako se igrači mogu zabaviti! Neki od načina su: Poslovi - putem poslova umesto što ubijate vrme možete i zaraditi novac. Eventi - eventi su jedan od načina na koji se igrači mogu zabaviti i takođe ovde možete zaraditi novac. Organizacije - u organizacijama možete se itekako zabaviti tako što ćete raditi dužnosi iste sami i sa svojim prijateljima. Po meni najbolji način za zabavu su eventi, kada ste na eventu nikada vam ne može biti dosadno a i usput zaradićete nešto novca. Takođe možda baš Vi postanete rekorder i da se vaše ime nađe u chat-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Ranije, Sretke je rekao/la: Pozdrav poštovani forumaši! Ovo je vrlo zanimljivo pitanje, naravno postoje razni načini kako se igrači mogu zabaviti! Neki od načina su: Poslovi - putem poslova umesto što ubijate vrme možete i zaraditi novac. Eventi - eventi su jedan od načina na koji se igrači mogu zabaviti i takođe ovde možete zaraditi novac. Organizacije - u organizacijama možete se itekako zabaviti tako što ćete raditi dužnosi iste sami i sa svojim prijateljima. Po meni najbolji način za zabavu su eventi, kada ste na eventu nikada vam ne može biti dosadno a i usput zaradićete nešto novca. Takođe možda baš Vi postanete rekorder i da se vaše ime nađe u chat-u. Slažem se sa apsolutno svime što si napisao, poslovi, eventi i organizacije su odličan način za zabavu zato što se mnogo toga može raditi, a pored zabave se u sva 3 slučaja može zaraditi novac koji se može iskoristiti na mnogo načina, a takođe i za zabavu. Takođe na primer neki VIP Level može doprineti za neki vid zabave zbog VIP vozila i komandi /port i /goto. Šta misliš koji VIP bi bio odličan isključivo za zabavu? (Dakle ne za svakojake upotrebe nego čisto zbog nekih komandi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sretke Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Moram se složiti da je VIP jedan odličan vid zabave na serveru pomoću kojeg se igrači itekako mogu zabaviti. Po meni najbolji VIP za zabavu je VIP Level 6 iz razloga što poseduje razne zanimljive komande, dodatke i mogućnosti. Takođe pored velikog broja zanimljivih komandi može se dobiti i bonus cifra novca od 400.000$ što je itekako odlično. VIP Level 6 je odličan za zaradu tako što ćete ostaviti određenu svotu novca radi dobijanja stečenog interesa. Smanjeno vreme lečenja u bolnici je itekako dobrodošlo pošto predpostavljam da se svi dosađujemo dok čekamo da se završi vreme lečenja. Full Skill oružja se dobija po kupovanju VIP 6 tako da se možete dobro rokati iako niste bili u streljani, pored Full Skill dobija se i zaštitna kaciga koja će rokačina a i drugim igračima čuvati glavu od metkova. Koja je po vama najbolja stvar koju dobijate uz VIP 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Zajedno sa drugom radimo neke nove poslove ,a ujedno bi i zaradili na taj nacin, naravno tu su i eventi i crvena zona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 2:08 AM, Matej_Gj said: Zajedno sa drugom radimo neke nove poslove ,a ujedno bi i zaradili na taj nacin, naravno tu su i eventi i crvena zona. Pozdrav,slazem se sa tobom mislim da su poslovi i eventi najzabavnija stvar. Takodje mislim kada ne bih bilo poslova i eventa da event ne bih imao smisla. Koji event je tebi najzabavniji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 8 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,slazem se sa tobom mislim da su poslovi i eventi najzabavnija stvar. Takodje mislim kada ne bih bilo poslova i eventa da event ne bih imao smisla. Koji event je tebi najzabavniji? Pozdrav ,ja se volim pucati ali i trkati tako da bih izdvojio DM event i Infernus race. Sta ti mislis o DM eventu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 14 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,ja se volim pucati ali i trkati tako da bih izdvojio DM event i Infernus race. Sta ti mislis o DM eventu? Pozdrav,DM event je za mene najbolji event. DM event je veoma zabavan i zanimljiv za igrati. Pare koje se dobijaju od eventa nisu male. Po meni drugi najbolji event posle DM eventa je Color Match. Sta mislis o eventu Color Match? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 28 minutes ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,DM event je za mene najbolji event. DM event je veoma zabavan i zanimljiv za igrati. Pare koje se dobijaju od eventa nisu male. Po meni drugi najbolji event posle DM eventa je Color Match. Sta mislis o eventu Color Match? Pozdrav ,odlican izbor za evente. Kao sto sam rekao DM event je moj omiljeni ,ali i Color Match event je odlican i zabavan i potrebna je dobra koncentracija. Da li cesto pobedjujes u ovom eventu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 23 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,odlican izbor za evente. Kao sto sam rekao DM event je moj omiljeni ,ali i Color Match event je odlican i zabavan i potrebna je dobra koncentracija. Da li cesto pobedjujes u ovom eventu? Pozdrav,naravno da da. Ovaj event je jako zanimljiv i mislim da nista ljepse nema kada se ovaj event osvoji. Osvajao sam ga dosta puta. Ovaj event mi je najomiljeniji posle DM eventa. Sta ti mislis o eventu Color Match? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Po meni to je radjenje poslova, pustite muziku, vozite Prevoznika robe, zaradjujete pare, a i bude vam prijatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted March 2, 2024 Share Posted March 2, 2024 22 hours ago, Rastko said: Po meni to je radjenje poslova, pustite muziku, vozite Prevoznika robe, zaradjujete pare, a i bude vam prijatno Slazem se sa tobom ali to ti i nije neka zabava zato sto radis posao vozis kamion po meni je bolje da budes policajac i da ides da sprecavas pljacke ili da ides da pljackas veruj mi bolje ces se zabaviti. Da li si ti nekada pljackao? ako jesi da li si se zabavio? Link to comment Share on other sites More sharing options...