Miijaiiloviich Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 Jako zanimljiva tema moram priznati, po meni definitivno to su organizacije, doduse postoje igraci koji su vise ljubitelji kriminalnih organizacija, ali eto ima i nas koji ipak spadamo u onu grupu ljubitelja drzavnih organizacija. Svakako i u jednoj i u drugoj ima dosta zabave i zezanja. Da li se jos neko na ovaj nacin zabavlja na serveru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zlatko Cappone Posted April 19, 2024 Share Posted April 19, 2024 (edited) U poslednje vreme ne igram aktivno na serveru, ali dok sam igrao, najzabavnije mi je bilo robanje, rokanje, mdc i sprecavanje robova u PD-u. Pored toga, ostali načini zabave su bili krađa voća, eventi, posebno DM i Color Match, crvena zona itd. Edited April 19, 2024 by Z L A T A N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 (edited) Pozdrav, i ja bi se isto složio da su poslovi i eventi jedne od najzabavnijih stvari, ali recimo postoji tu još puno stvari recimo, ući u neku kriminalnu organizaciju i robati,reketirati i rokati se sa policijom, po meni nema zabavnije stvari. Dobro pored evenata je ovo najzabavnija stvar. Edited May 22, 2024 by S R D A Link to comment Share on other sites More sharing options...