Jump to content
Arizanovic

Omiljeni Event

Recommended Posts

NSDL77J3KJFZXCK3MFWAV7HMUE_16_2_1_4_2_8_5_17_1_76.png?ex=6546947f&is=65341f7f&hm=9954c75f1b967b5e2bafe6b4db1c0719042e3e2402bd4421c88668192075b5da&

Pozdrav forumaši i forumašice!

Danas je pred vama jedna jako zanimljiva-omiljeni event. Na serveru imamo dosta evenata koje BS Admin Team priprema u cilju da se igrači zabave. U ovoj temi ćemo diskutovati o tome koji je Vama omiljeni event i koji smatrate najboljim. Od gomile eventa teško je odabrati jedan, ali neki od najaktuelnijih su: "Obori Admina", "Deagle Master Liga", "Hunting Aircraft" i slično. Po meni najbolji je Hunting Aircraft zbog svoje dinamičnosti i uzbudljivosti. Koji je Vaš omiljeni event i zašto? Jeste li nekada učestvovali na tom eventu i da li ste nekada nešto osvojili?

[Napomena] Strogo je zabranjeno kršenje pravila i svaki vid kršenja biće sankcionisan u skladu sa pravilima foruma!

Edited by $tefan

Zdravo Stefane.

Mislim da cu se i ja sloziti sa tobom da je najbolji event Hunting Aircraft.
Jako dinamican i uzbudljiv kao sto si rekao i zanimljiv stvarno super event.
Mislim da svi moraju isporbati makar 1 taj event.

21 hours ago, P1tle said:

Zdravo Stefane.

Mislim da cu se i ja sloziti sa tobom da je najbolji event Hunting Aircraft.
Jako dinamican i uzbudljiv kao sto si rekao i zanimljiv stvarno super event.
Mislim da svi moraju isporbati makar 1 taj event.

Hvala na odgovoru @ P1tle ,

slažem se sa tobom u potpunosti, event Hunting Aircraft je odličan, dinamičan je i zabaviš se izbegavajući avione, nažalost nisam učestvovao ali sam ga gledao na YouTube-u svidelo mi se i nadam se da ću jednom dobiti priliku da učestvujem a možda nešto i osvojim.

Da li imaš još neki event koji ti se sviđa pored ovog?

Edited by $tefan

Pozdrav Stefane

Ima dosta dobrih eventa svaki event je dobar na svoj nacin

ali meni se najvise dopada event Hunting Aircraft 

zato sto je vrlo zanimljiv takodje zabavan.

Takodje i event Deagle Master Liga

mi je jedan od omiljenih zato sto znam dobro da se pucam 

i zato sto skoro uvek dodjem bar do polufinala.

Ucestvovao sam skoro uvek na oba eventa.

Kako ti se cini event pevanje?

7 minutes ago, Tej@ma said:

Pozdrav Stefane

Ima dosta dobrih eventa svaki event je dobar na svoj nacin

ali meni se najvise dopada event Hunting Aircraft 

zato sto je vrlo zanimljiv takodje zabavan.

Takodje i event Deagle Master Liga

mi je jedan od omiljenih zato sto znam dobro da se pucam 

i zato sto skoro uvek dodjem bar do polufinala.

Ucestvovao sam skoro uvek na oba eventa.

Kako ti se cini event pevanje?

To je event na kojem nisaam hteo da učestvujuem, kada je bio otvoren kanal za event odbio sam da uđem uz rečenicu "Ja ću pevati tamo kao slavuj, ali promukao", iako je nisam nikome rekao definitivno sam to pomislio. Event je dobar ako znaš da pevaš ali pošto pevam, kao što sam naveo, kao "promukli slavuj", ne planiram da učestvujem.

Da li si nekada učestvovao na ovom eventu?

1 minute ago, $tefan said:

To je event na kojem nisaam hteo da učestvujuem, kada je bio otvoren kanal za event odbio sam da uđem uz rečenicu "Ja ću pevati tamo kao slavuj, ali promukao", iako je nisam nikome rekao definitivno sam to pomislio. Event je dobar ako znaš da pevaš ali pošto pevam, kao što sam naveo, kao "promukli slavuj", ne planiram da učestvujem.

Da li si nekada učestvovao na ovom eventu?

Jesam ucestvovao sam vise puta ali nikada nisam otisao dalje od 

prve runde zato sto mi ne ide bas pevanje

ali i ako znam da nemam sansu za pobedu ja odem na event da bih 

se zabavio i takodje ucestvovao.

Koji ti se event najvise ne svidja?

Ranije, Tej@ma je rekao/la:

Jesam ucestvovao sam vise puta ali nikada nisam otisao dalje od 

prve runde zato sto mi ne ide bas pevanje

ali i ako znam da nemam sansu za pobedu ja odem na event da bih 

se zabavio i takodje ucestvovao.

Koji ti se event najvise ne svidja?

Tu su mnogi Admin Eventi koji su jako dobro odrađeni, najviše mi se sviđa Hunting Aircraft, ali pored njega tu su i Obori Admina, Picado Rush i još mnogi drugi. Picado Rush (ako sam pogodio ime) je event gde sa zgrade skačeš padobranom na AFK zonu gde je napravljena meta od barikada. Ko prvi od četvoro uđe u centar mete prolazi u sledeći krug, ako ne u centar onda što bliže centru. Znam da si učestvovao jer smo bili u istom krugu. Kakvi su tvoji utisci o ovom eventu?

Pozdrav poštovani!

Postoje mnogi i unikatni eventi na našem serveru, ali ja moram izdvojiti neke od omiljenih i najomiljeniji.

Naime moji omiljeni eventi su: Avio Trka Sarajevo, Color Match i BMX Stunk Zagreb

Avio Trka Sarajevo - ovo je jedan zanimljiv event u kome se igrači trkaju avionima, ali glavna prednost ovog eventa su velike nagrade.

Color Match - jedan zanimljv event u kome igrači moraju skakati po pločama određenih boja, takođe ovo je po meni najzanimljiviji event na serveru.

BMX Stunt Zagreb - ovo je event u kome igrači voze bicikle marke BMX dok prelaze razne prepreke te iste taj event čine zanimljivijim.

Po meni omiljeni event je Color Match jer je event po meni najbolji na server i event na kome se stvarno možete zabaviti.

Ranije, Sretke je rekao/la:

Pozdrav poštovani!

Postoje mnogi i unikatni eventi na našem serveru, ali ja moram izdvojiti neke od omiljenih i najomiljeniji.

Naime moji omiljeni eventi su: Avio Trka Sarajevo, Color Match i BMX Stunk Zagreb

Avio Trka Sarajevo - ovo je jedan zanimljiv event u kome se igrači trkaju avionima, ali glavna prednost ovog eventa su velike nagrade.

Color Match - jedan zanimljv event u kome igrači moraju skakati po pločama određenih boja, takođe ovo je po meni najzanimljiviji event na serveru.

BMX Stunt Zagreb - ovo je event u kome igrači voze bicikle marke BMX dok prelaze razne prepreke te iste taj event čine zanimljivijim.

Po meni omiljeni event je Color Match jer je event po meni najbolji na server i event na kome se stvarno možete zabaviti.

Mnogo je eventa, ali nažalost od svih evenata koje si naveo učestvovao sam samo na Color Match-u i bilo je zanimljivo iako nisam ništa osvojio. Event je zanimljiv i nemam nikakve zamerke za ovaj event. 

Imaš li neki omiljeni Admin Event?

Naravno da imam omiljeni i Admin Event. Moj omiljeni Admin Event je Pevanje, razlog tome jeste što se itekako možemo zabaviti i družiti sa administracijom. Takođe pored druženja i zabave tu je i takmičenje u kome se možemo pokazati kao mlade pevačke nade. Svojim pevanjem možemo osvojiti i vredne nagrade a pogotovo ako je dan manifestacija. Lepo je čuti i videti kada se neko trudi pošto se na ovom eventu veliki broj igrača takmiči radi ostvarenja nagrade i pobede. Takođe učestvovao sam mnogo puta na ovom eventu i neki od igrača me pamte po nekim pesmama koje sam ja pevao a niko nije pre mene.

Šta vi mislite o eventu Pevanje?

Ranije, Sretke je rekao/la:

Naravno da imam omiljeni i Admin Event. Moj omiljeni Admin Event je Pevanje, razlog tome jeste što se itekako možemo zabaviti i družiti sa administracijom. Takođe pored druženja i zabave tu je i takmičenje u kome se možemo pokazati kao mlade pevačke nade. Svojim pevanjem možemo osvojiti i vredne nagrade a pogotovo ako je dan manifestacija. Lepo je čuti i videti kada se neko trudi pošto se na ovom eventu veliki broj igrača takmiči radi ostvarenja nagrade i pobede. Takođe učestvovao sam mnogo puta na ovom eventu i neki od igrača me pamte po nekim pesmama koje sam ja pevao a niko nije pre mene.

Šta vi mislite o eventu Pevanje?

Već sam gore izrazio svoje mišljenje o ovom eventu i na to dodao izreku koju sam rekao kada su me pozvali na event, a ta izreka je "Ja ću pevati tamo kao slavuj, ali promukao", ne znam da pevam i da se ne bih blamirao pred Adminima nikada ni ne odem, mislim i nije meni toliki problem pevanje, ali nisam za pevača.

Imaš li još neki event koji ti se dopada?

On 12/8/2023 at 6:39 AM, $tefan said:

Već sam gore izrazio svoje mišljenje o ovom eventu i na to dodao izreku koju sam rekao kada su me pozvali na event, a ta izreka je "Ja ću pevati tamo kao slavuj, ali promukao", ne znam da pevam i da se ne bih blamirao pred Adminima nikada ni ne odem, mislim i nije meni toliki problem pevanje, ali nisam za pevača.

Imaš li još neki event koji ti se dopada?

Raznovrsni Admin eventi postoje na serveru, pored svih izdvojiću jedan. Jedan od mojih omiljenih evenata je Crazy Bomb. Ovaj event je itekako zanimljiv, ali ono što ga čini zanimljivim jeste to izbegavanje bombi. Veoma su mi interesante na serveru generalno bombe iz razloga što ih nisam viđao na serveru bilo gde osim eventu. Takođe ovo je prvi Admin event koji sam ikada osvojio.

Koji si ti prvi Admin event osojio?

Pozdrav. Imam nekoliko omiljenih evenata medju kojima su Color Match, Guranje Monsterima i SandKing Derby, svi ovi eventi su mi dosta zanimljivi ali kada bih morao da biram samo jedan to bi ipak bio Color Match, ovaj event mi je posebno zanimljiv zbog samog sistema igre eventa, dosta je zanimljiv i neizvesan i zahteva veliku koncentraciju.

Ranije, mijailovic je rekao/la:

Pozdrav. Imam nekoliko omiljenih evenata medju kojima su Color Match, Guranje Monsterima i SandKing Derby, svi ovi eventi su mi dosta zanimljivi ali kada bih morao da biram samo jedan to bi ipak bio Color Match, ovaj event mi je posebno zanimljiv zbog samog sistema igre eventa, dosta je zanimljiv i neizvesan i zahteva veliku koncentraciju.

Zanimljiv izbor evenata i mislim da sam na svakom učestvovao ako ne grešim, možda jedino nisam bio na guranju monsterima, ali kako ime kaže mogu da zaključim šta je tačno u pitanju. Color match je zanimljiv event, ali s obzirom da retko idem na evente, retko učestvujem, kako na tom, tako i na drugim eventima.

Da li imaš neki omiljeni Admin Event?

On 12/24/2023 at 10:35 AM, $tefan said:

Zanimljiv izbor evenata i mislim da sam na svakom učestvovao ako ne grešim, možda jedino nisam bio na guranju monsterima, ali kako ime kaže mogu da zaključim šta je tačno u pitanju. Color match je zanimljiv event, ali s obzirom da retko idem na evente, retko učestvujem, kako na tom, tako i na drugim eventima.

Da li imaš neki omiljeni Admin Event?

Iskreno, ponekad idem na admin evente ali mi se bas i ne svidjaju preterano, ali kada bih ipak trebao da izaberem svidja mi se event Ruski Rulet i Luda Piramida, prvi event je na srecu pa moze da se desi i da pobedim, a drugi event je malo na srecu a malo i do takticke igre. Svakako volim i ostale evente ali nisam neki obozavalac admin evenata.

Iskreno, ponekad idem na admin evente ali mi se bas i ne svidjaju preterano, ali kada bih ipak trebao da izaberem svidja mi se event Ruski Rulet i Luda Piramida, prvi event je na srecu pa moze da se desi i da pobedim, a drugi event je malo na srecu a malo i do takticke igre. Svakako volim i ostale evente ali nisam neki obozavalac admin evenata.

Zanimljivo mišljenje jer sam navikao da na Admin evente ide mnogo igrača i ja često idem generalno, ali nikad ništa ne osvojim. Ne znam kako je kod tebe, ali ja nikada ne pobeđujem ni obične, a kamoli admin evente. Na običnim može da se desi da pobedim samo ako mi se ne spava u 3 ujutru pa uzmem da igram na telefonu (u proseku bude 2-3 igrača na eventu)

Imaš li neki poseban razlog zašto nisi ljubitelj Admin evenata?

On 12/28/2023 at 11:34 PM, $tefan said:

Zanimljivo mišljenje jer sam navikao da na Admin evente ide mnogo igrača i ja često idem generalno, ali nikad ništa ne osvojim. Ne znam kako je kod tebe, ali ja nikada ne pobeđujem ni obične, a kamoli admin evente. Na običnim može da se desi da pobedim samo ako mi se ne spava u 3 ujutru pa uzmem da igram na telefonu (u proseku bude 2-3 igrača na eventu)

Imaš li neki poseban razlog zašto nisi ljubitelj Admin evenata?

I meni se retko desi da pobedim na obicnim eventima, ali zato na admin eventima mi se ne desi nikad :D.

Jedan razlog zbog kojeg nisam bas neki ljubitelj je taj kao sto si rekao malopre uvek na Admin eventima ima mnogo ucesnika i do sada nikada nisam pobedio.

I meni se retko desi da pobedim na obicnim eventima, ali zato na admin eventima mi se ne desi nikad :D.

Jedan razlog zbog kojeg nisam bas neki ljubitelj je taj kao sto si rekao malopre uvek na Admin eventima ima mnogo ucesnika i do sada nikada nisam pobedio.

Jeste da je broj učesnika velik, ali to je ono što je zanimljivo kod tih evenata, ali ako ih ne voliš to je tvoj izbor, ja ih lično obožavam jer su zabavni i postoji nekakva šansa da se nešto zaradi, iako je jako mala i treba mnogo sreće i veštine za uspeh na eventima, ali to je za sve evente tako.

Deagle Master Liga je, po mom mišljenju, jedan od klasičnih i vrlo zabavnih eventa jer podstiče preciznost i brzo reagovanje. Deagle je odličan za takve evente jer od igrača traži veće veštine nego obični pištolji, a kada se igrači upuste u takmičenje, često dolazi do mnogo neočekivanih situacija. Ovo je jedan od onih eventa koji testira koliko si dobar u preciznom pucanju.