Arizanovic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Pozdrav forumaši i forumašice! Danas u porforumu SAMP Generalna Diskusija imamo jednu nesvakidašnju temu. Verovatno je retko ko razmišljao da kupi ovo vozilo na Balkan School-u jer je cena vozila takva da samo najbogatiji na serveru mogu da ga kupe, a dosta je redak. Hotring Racer se na Balkan School-u ceni na preko neverovatnih 70.000.000$ što retko ko ima. Kao što sam rekao ovo je vozilo samo za najbogatije na serveru. Šta mislite o ovom vozilu, da li se isplati kupiti ga ili možda ipak ne? Da li biste ga nekada uzeli i za šta biste ga koristili? Koliko po Vama vredi ovo vozilo? [Napomena] Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare i svaki vid kršenja pravila foruma će biti sankcionisano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Pozdrav sto se tice tog vozila za to vozilo imam bas lose misljenje zato sto je infernus brzi a 100 puta jeftiniji imfermus ide 220 na cas dok ovaj kako sam bio cuo ide 219 na cas jeste da nije neko razlika u brzini ali u ceni itakako jeste mislim da bi okej cena za ovaj auto bila oko 3.000.000$ zato sto je ovo trkacki auto ali previse je za njega 70.000.000$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 Ranije, Tej@ma je rekao/la: Pozdrav sto se tice tog vozila za to vozilo imam bas lose misljenje zato sto je infernus brzi a 100 puta jeftiniji imfermus ide 220 na cas dok ovaj kako sam bio cuo ide 219 na cas jeste da nije neko razlika u brzini ali u ceni itakako jeste mislim da bi okej cena za ovaj auto bila oko 3.000.000$ zato sto je ovo trkacki auto ali previse je za njega 70.000.000$. Slažem se sa tobom, vozilo je preskupo a ništa specijalno, ne znam baš nešto mnogo o njemu jer ga logično nisam imao, infernus je mnogo jeftiniji i potcenjeniji iz nekog meni nepoznatog razloga. Kod njega mi se sviđa to što je u trkačkom stilu, ali da je precenjeno, precenjeno je. Šta misliš koji je razlog ove prevelike cene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 (edited) Ako bi se smanjio broj infernusa, buleta i još nekih da kažemo bržih vozila na serveru možda bi i oni onda vredeli 40, 50 pa i 60 miliona, ako ne grešim hotringa ima samo jedan ili dva na serveru i na osnovu te retkosti vozila igrači određuju cenu. Evo savana se ceni 30m Edited November 18, 2023 by Sabata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Auto je dobar i brz ali mislim da je cena previsoka i da bih umesto njega kupio Infernusa ili Bulleta ,neko auto tog tipa koje je jeftinije 15 puta ,a na izgledu mozda i bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 On 2/26/2024 at 2:12 AM, Matej_Gj said: Auto je dobar i brz ali mislim da je cena previsoka i da bih umesto njega kupio Infernusa ili Bulleta ,neko auto tog tipa koje je jeftinije 15 puta ,a na izgledu mozda i bolje. Pozdrav,po meni hotring je prelijep auto ali i skup. Prije bih uzeo neko jeftinije auto a brzo na primjer Infernus. Infernus je po meni i ljepo i brzo auto. Hotring je stvarno ljep automobil ali ga nikada ne bih kupio. Sta mislis o cjeni Hotring? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 27, 2024 Share Posted February 27, 2024 8 hours ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,po meni hotring je prelijep auto ali i skup. Prije bih uzeo neko jeftinije auto a brzo na primjer Infernus. Infernus je po meni i ljepo i brzo auto. Hotring je stvarno ljep automobil ali ga nikada ne bih kupio. Sta mislis o cjeni Hotring? Pozdrav, slazem se o izgledu i brzini oko auta ali mislim da je cena previsoka i takodje nikada ne bih ga kupio. Da li mislis da je Bullet bolji auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 14 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav, slazem se o izgledu i brzini oko auta ali mislim da je cena previsoka i takodje nikada ne bih ga kupio. Da li mislis da je Bullet bolji auto? Pozdrav,Bullet je stvarno ljepo auto i brzo. Auto je brzo i efikasno ljepo drzi u krivinama. Po meni je ljepsi Infernus auto i brzi. Prije bi kupio Infernus nego Bullet. Sta ti mislis o autu Infernus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 29 minutes ago, salipurevicnjegos said: Pozdrav,Bullet je stvarno ljepo auto i brzo. Auto je brzo i efikasno ljepo drzi u krivinama. Po meni je ljepsi Infernus auto i brzi. Prije bi kupio Infernus nego Bullet. Sta ti mislis o autu Infernus? Pozdrav ,oba auta su odlicna i brza ,ali moj izbor pripao bi infernusu bas zbog njegove ogromne brzine koja iznosi 220km/h. Da li si nekada imao infenusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$GOSNJE$ Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 23 hours ago, Matej_Gj said: Pozdrav ,oba auta su odlicna i brza ,ali moj izbor pripao bi infernusu bas zbog njegove ogromne brzine koja iznosi 220km/h. Da li si nekada imao infenusa? Pozdrav,imao sam ga. Ovo auto sam posjedovao na 2.6 verziji igrice. Stvarno mislim da je auto predobro i prebrzo. Po meni Infernus je najbolje auto u igrici. Sta mislis o Infernusu i da li si ga nekada imao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej_Gj Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 On 2/29/2024 at 2:02 PM, salipurevicnjegos said: Pozdrav,imao sam ga. Ovo auto sam posjedovao na 2.6 verziji igrice. Stvarno mislim da je auto predobro i prebrzo. Po meni Infernus je najbolje auto u igrici. Sta mislis o Infernusu i da li si ga nekada imao? Pozdrav ,takodje sam ga imao ali odavno. Planiram ga sad ponovo kupiti. Da li mislis da ga trebam uzeti ili imas neki predlog za drugo auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R ale Posted March 1, 2024 Share Posted March 1, 2024 Po mom misljenju, auto mi se svidja jer je unikatan, redak, i tesko se moze naci. Takodje cena mu je bas zbog ovoga sto sam naveo veoma visoka tako da ga nikada ne bih kupovao bas Link to comment Share on other sites More sharing options...