Arizanovic Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Pozdrav forumaši i forumašice! S obzirom da nam se bliži čuvena Zima na Balkan School-u 2023/24. a samim tim i nova v2.7 vreme je da se malo prodiskutuje o svemu tome. Svi smo nestrpljivi i jedva čekamo da vidimo šta nam ova zima nosi i šta su nam Developeri spremili u novoj verziji, a ja želim da vidim šta sami igrači očekuju od Winter Edition-a. Dan po dan sve se više bliži ono što svi čekamo cele godine - zimu, period u kojem svi igraju SAMP i nije lako ući na server. Evo i nekih dodatnih pitanja koja će pomoći da na temu odgovorite što temeljnije, ali naravno niste obavezni da odgovarate po njima. 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite? 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u? 3. Omiljeni deo cele te Novogodišnje idile? 4. I kao poslednje pitanje, a izuzetno važno. Šta sve očekujete da će se novo dodati? U suštini prva 3 pitanja su uvod u sve to dok je ono najvažnije u 4. [Napomena] Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare, takođe svaki vid kršenja pravila foruma če biti sankcionisan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_Aleksej_$ Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite?Paketice i Donatorske kutije kao i srw da bude 1000/1000 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u?Paketici 3. Omiljeni deo cele te Novogodišnje idile?Kad bude bilo 1000/1000 i donatorske kutije 4. I kao poslednje pitanje, a izuzetno važno. Šta sve očekujete da će se novo dodati?Novi posao kao i mozda neke nove sisteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted December 13, 2023 Author Share Posted December 13, 2023 Ranije, $_Aleksej_$ je rekao/la: 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite?Paketice i Donatorske kutije kao i srw da bude 1000/1000 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u?Paketici 3. Omiljeni deo cele te Novogodišnje idile?Kad bude bilo 1000/1000 i donatorske kutije 4. I kao poslednje pitanje, a izuzetno važno. Šta sve očekujete da će se novo dodati?Novi posao kao i mozda neke nove sisteme Možeš li još malo da obrazložiš svoje mišljenje, jer kad kažeš da bi hteo da vidiš nove sisteme i novi posao, tu ništa nije rečeno. Zanima me šta bi tačno želeo od novih sistema, ili novih poslova, šta bi hteo tu da vidiš i šta očekuješ, to je suština ove teme. Drago mi je što imaš želju da server bude pun i nove stvari, ali kaži šta tačno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORELLI Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 (edited) Sto se tice Winter Update-a, ocekujem neki novi zimski posao, da se izbaci onaj sto se svake zime ubacuje, jer je smorilo jedan te isti posao radit. Takodjer ocekujem nove mape. Drugo, ocekujem dosta novih stvari jer na ljeto smo dobili manji update, tako da bi ovo trebao biti dosta veci update sa dosta vise stvari, nadam se. Takodjer, volio bih kad bi odradili rework poslova koji se ne rade poput Pizza dostavljaca i onih starijih poslova poput Vozaca prehrane i dostavljaca betona Edited December 13, 2023 by MORELLI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$_Aleksej_$ Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Pa od sistema bi volio da se vrati stari rent a od novih poslova npr da radis drvosecu kad obradis nekoliko drva da mozes da ih prevezes na destinaciju i da dobijes pare i volio bi rework poslova npr pizza dostavljac cistac ulica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sretke Posted December 15, 2023 Share Posted December 15, 2023 Prethodne verzije su po meni ostavile odličan utisak i svidele su mi se, ali naravno uskoro nas očekuje i verzija 2.7 koji svi željno isčekujemo. Naime moja generalno očekivanja su velika za buduću verziju, a najviše bih voleo videti neki novi posao i što veći broj naših dragih igrača. Takođe voleo bih videti i neki novi sistem koji će nadam se ostaviti dobar utisak. Zima uskoro dolazi te se ubacuje i sneg i praznična idila koju jedva čekam. Ono što volim kod zime na serveru jeste taj neki praznični duh sa kojim igram i uživam na serveru. Moj omiljeni deo kod zime je taj kada čekamo tu novu godinu koju ćemo provesti svi zajedno i veseli. Sa obzirom da će najverovatnije update očekujem nešto novo što do sada nije dodato, nemam neku posebnu želju ali bih voleo nešto novo videti. Kakva su tvoja očekivanja za V2.7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 Ranije, MORELLI je rekao/la: Sto se tice Winter Update-a, ocekujem neki novi zimski posao, da se izbaci onaj sto se svake zime ubacuje, jer je smorilo jedan te isti posao radit. Takodjer ocekujem nove mape. Drugo, ocekujem dosta novih stvari jer na ljeto smo dobili manji update, tako da bi ovo trebao biti dosta veci update sa dosta vise stvari, nadam se. Takodjer, volio bih kad bi odradili rework poslova koji se ne rade poput Pizza dostavljaca i onih starijih poslova poput Vozaca prehrane i dostavljaca betona U redu, zanimljivo i sviđa mi se što si direktno rekao šta bi želeo da vidiš. Takođe bih i ja voleo da vidim neke nove mape na serveru, a bilo bi lepo da su zimske. Mislim sigurno je da će biti mnogo toga zimskog zato je to Winter Edition i sigurno nas čeka mnogo toga, a šta tačno to nam ostaje da saznamo kad dođe update. Šta bi najviše od svega navedenog voleo da vidiš? Ranije, $_Aleksej_$ je rekao/la: Pa od sistema bi volio da se vrati stari rent a od novih poslova npr da radis drvosecu kad obradis nekoliko drva da mozes da ih prevezes na destinaciju i da dobijes pare i volio bi rework poslova npr pizza dostavljac cistac ulica Sviđa mi se ideja za drvoseču, razmišljao sam i ranije o takvom radu na drvoseča, ali nikad nisam video da neko izražava da to želi i drago mi je da si izložio ideju o reworku posla jer je ovako malo monoton, a uz ovu izmenu bilo bi mnogo zanimljivije. Kolika bi plata po tebi trebala da bude na drvoseča ako bi se ovo dodalo? Ranije, Sretke je rekao/la: Prethodne verzije su po meni ostavile odličan utisak i svidele su mi se, ali naravno uskoro nas očekuje i verzija 2.7 koji svi željno isčekujemo. Naime moja generalno očekivanja su velika za buduću verziju, a najviše bih voleo videti neki novi posao i što veći broj naših dragih igrača. Takođe voleo bih videti i neki novi sistem koji će nadam se ostaviti dobar utisak. Zima uskoro dolazi te se ubacuje i sneg i praznična idila koju jedva čekam. Ono što volim kod zime na serveru jeste taj neki praznični duh sa kojim igram i uživam na serveru. Moj omiljeni deo kod zime je taj kada čekamo tu novu godinu koju ćemo provesti svi zajedno i veseli. Sa obzirom da će najverovatnije update očekujem nešto novo što do sada nije dodato, nemam neku posebnu želju ali bih voleo nešto novo videti. Kakva su tvoja očekivanja za V2.7? Pa ovako, ove godine nije bilo velikih updateova, zbog toga pretpostavljam da se radi o nečemu jako dobrom i da će biti najbolje do sada i da će server biti konstantno 1000/1000. Jedva čekam da vidim šta nam zima nosi, jedva čekam sneg i Novogodišnje ukrase koji će tu zimsku idilu učiniti prelepom. Nadam se da će biti nečeg sasvim novog Link to comment Share on other sites More sharing options...
R A G E Wanted Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Pozdrav kolega pa ocekujem par stvari koje bi voleo da vidim na serveru a to su sledece 1.rework poslova po meni ovo treba da se uradi carenik.pica dostvjac cistac ulica da se malo poboljsalju urade neke stvari da ti isti poslovi budu zanimljivi 2.nove mape banke.opstine.police te neke osnovne mape da se malo osveze da dodju nove npr opstina da se stave zastave servera 3.paketici 4.za kraj 1000-1000 pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 Ranije, Lazar_Coso je rekao/la: Pozdrav kolega pa ocekujem par stvari koje bi voleo da vidim na serveru a to su sledece 1.rework poslova po meni ovo treba da se uradi carenik.pica dostvjac cistac ulica da se malo poboljsalju urade neke stvari da ti isti poslovi budu zanimljivi 2.nove mape banke.opstine.police te neke osnovne mape da se malo osveze da dodju nove npr opstina da se stave zastave servera 3.paketici 4.za kraj 1000-1000 pozdrav Imamo slična očekivanja, dobro, ovo poslednje svi želimo, samo neki to govore, a neki ne, ali svi to želimo. Reworkovi poslova su isto iščekivani, što se da videti preko komentara. Nove mape bi bile dobre, ali nisu nešto što nam hitno treba jer su mape nekih glavnih lokacija izuzetno lepe, poput opštine i slično. Smatram da je mnogo bitniji eksterijer, odnosno da bude okolo ukrašeno, a u unutra je po meni dovoljna po koja dekoracija. Šta je ono što najviše čekaš i želiš da dođe novo? Ali ne navodi nešto čega ima svake zime nego nešto baš novo što bi hteo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R O C O Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite? 1000/1000 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u? Sneg 3. Omiljeni deo cele te Novogodišnje idile? Paketici-Kutije 4. I kao poslednje pitanje, a izuzetno važno. Šta sve očekujete da će se novo dodati? Posao i verovatno neki novi sistemi Samp Nick: Bahud Level: 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davud1 Posted December 22, 2023 Share Posted December 22, 2023 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite? Veće cijene auta/motora paketiće 1000/1000 donatorske kutije i nagrade 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u? Paketice i 1000/1000 3. Omiljeni deo cele te Novogodišnje idile? Paketići igrači jelke itd 4. I kao poslednje pitanje, a izuzetno važno. Šta sve očekujete da će se novo dodati? Posao na 1 mjesec nesto o paketićima da dodu donatorske kutije i da se deli ko 2 zadnje godine bust paket Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypke Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 Postovanje kolega, s obzirom da je ovaj apdejt vec prosao, a ova tema je bila namenjena ranije, ostavicu neko svoje misljenje i ocekivanja koja sam imao od ovog apdejta. Ono sto mi se nije svidelo jeste kolicina ubacenih stvari na server, da budem iskren - bilo je dosta novih predloga za SAMP server koji bi dosta uticali i poboljsali igru, a oni su postavljeni u "Najaktuelniji predlozi" u PTF-u Predlozi. Apdejt mi se svidja kako je odradjen, sistemi i eventi su super kao i svaki put, ali mislim da je najveca mana upravo ovo gore sto sam napisao, a to je da je dosta sazeto napravljen apdejt sto je i razumljivo imajuci u vidu da se aktivno radilo na RAGE:MP platformi. Mislim da ce naredni apdejt biti znatno bolji i posvecenije odradjen. Ono sto je neizostavni deo servera, a to je odgovor na tvoje 3. pitanje - mislim da su eventi koji se realizuju na serveru i paketici glavna/sporedna struktura koja ovaj server drzi budnim, a to sve zahvaljujuci celom Staff Team-u. Svako dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 1. Šta je za Vas ono glavno što jedva čekate da vidite? Najviše se radujem novim događajima i misijama koje su obično deo zimske edicije. Zima obično donosi posebne božićne misije, koje su zabavne i donose specijalne nagrade. Tu je i posebna atmosfera na serveru, sa snežnim padavinama, novogodišnjim dekoracijama i specijalnim vozilima. 2. Šta je ono što najviše volite kod Zime na Balkan School-u? Zimska atmosfera i događaji su ono što volim najviše. Pored toga, povećana aktivnost igrača na serveru stvara mnogo dinamičniju igru, a sve to dolazi uz lepe novogodišnje ukrase i teme. Zima je vreme kada je SAMP zajednica na vrhuncu i svi igrači se povezuju, što čini igru još zabavnijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...