Jump to content
$Sandzaklija$

Posao ribar premjestiti ili ne ?

Recommended Posts

Pozdrav svima upravo ćemo diskusirati o temi da li premjestiti posao ribar ?

Upravo ću vam objasniti ovaj prijedlog.Svi znamo da se posao "Ribar" nalazi u Sarajevu udaljen od granice 250 metara maksimum i posao je malo potežak treba uloviti 50kg riba.

Moj prijedlog je da se posao malo promjeni i doda nova lokacija a stara izbriše.

Ukoliko se pitate gdje će biti ovaj posao moj prijedlog je da bude kod "Santa Maria Beach".Fotografija otvorite fotografiju i vidite ovo što sam zaokružio tu da bude jedna kućica mala drvena unutar budu ormarići i kao šalter i gdje sjedi skin Slika skina i da budu iste komande i veće šanse za upjecati ribe jer je Santa Maria Beach mjesto gdje najviše ima ribe.

Skin koji dobijamo može biti "Skin" jer po logici leti je toplije u Los Santosu tj.Beogradu i posao bih bio zanimljiviji a nek bude plen za lov otprilike 40kg i zarada 14.000$ jer je logičnije to je to od mene.Ukoliko vam se dopada ovaj prijedlog ajmo diskusirati i da odrijedimo kako i šta da admini primjete i da to bude uspješno jer bilo bih jačih RP mjesta !

Po meni posao ne treba menjati sa trenutne lokacije jer je lokacija ovog posla realno dobra, samo bih promenio zaradu ovog posla jer se nikako ne isplati, a i takodje bih promenio i sam sistem kako se radi ovaj posao jer je iskreno po meni ovaj sistem malo glup jer treba dugo da se upeca riba i dksta su vece sanse da se riba ne upeca nego da se upeca.

Pozdrav ,slazem se sa time sta si rekao u vezi ovog posla.

Lokacija je odlicna ali zarada u poredjenju sa vremenom koliko se posao radi nije dobra.

Da li mislis da bi igraci vise radili ovaj posao ukoliko bi se plata povecala?

On 2/26/2024 at 8:34 AM, Matej_Gj said:

Pozdrav ,slazem se sa time sta si rekao u vezi ovog posla.

Lokacija je odlicna ali zarada u poredjenju sa vremenom koliko se posao radi nije dobra.

Da li mislis da bi igraci vise radili ovaj posao ukoliko bi se plata povecala?

Pozdrav,slazem se sa tobom lokacija je vrhunska ali i zarada ne.

Posao ribara tesko ko da radi jer se po meni ne isplati.

Mnogo bolji poslova ima koje bi radio sem ribara.

Sta ti mislis o zardi ovog posla?

8 hours ago, salipurevicnjegos said:

Pozdrav,slazem se sa tobom lokacija je vrhunska ali i zarada ne.

Posao ribara tesko ko da radi jer se po meni ne isplati.

Mnogo bolji poslova ima koje bi radio sem ribara.

Sta ti mislis o zardi ovog posla?

Pozdrav , slazem se i mislim da je jedan od najgorih poslova zbog lose zarade.

Moj izbor za posao za raditi je Pilot.

Koji je tvoj?

15 hours ago, Matej_Gj said:

Pozdrav , slazem se i mislim da je jedan od najgorih poslova zbog lose zarade.

Moj izbor za posao za raditi je Pilot.

Koji je tvoj?

Pozdrav,pilot je stvarno dobar posao za one koji imaju polozeno za avion.

Po meni to nije neki posao ako nemamo boost paket.

Moj omiljeni posao je prevoznik robe.

Ovaj posao je dobar nije tezak i zarada nije mala.

Koji posao je tebi omiljenji?

Ranije, $Sandzaklija$ je rekao/la:

Skin koji dobijamo može biti "Skin" jer po logici leti je toplije u Los Santosu tj.Beogradu

Pozdrav smatram kako sama ideja nije losa te je kreativna medutim ima nekih problema.
Bavim se ribolovom vec duzi niz godina i stvarno nebi po rpu bilo da je skin naseg karaktera za posao ribara obicni kupac.

35.pngSmatram kako bi ovaj skin bio bolja alternativa ako bi se stari skin ikad mijenjao.
Sto se tice samog sistema mislim kako bi se trebala izmijeniti zarada ili barem vrijeme za koje se posao obavlja posto je posao dosta neisplativ.

Pozdrav!

Hvala Vam zbog izdvojenog vremena da započnete novu zanimljivu i diskutabilnu temu. Smatram da nema potrebe za premeštanjem lokacije posla ribar. Iz prostog razloga zato što se ribar nalazi na odličnoj lokaciji, mapa posla je odlično odrađena. Možda bi se moglo diskutovati o dodatku posla ribar u sva 3 grada, zanima me mišljenje ostalih forumaša na ovu temu.

Pozdrav, što se tiče mog mišljenja o tome da li premestiti ribara na neku drugu lokaciju? Po meni je i ova lokacija sa svim okej, ali mogao bi se taj posao staviti na još par lokacija, recimo na plaži u Beogradu, i na plaži u Zagrebu, i da se stavi različita zarada na svim tim mestima, negde veće negde manje i tako. Sa svim bi bilo super jer ono verovatno ne bi recimo igrači morali da iz Beograda putuju čak do Sarajeva ili od Zagreba do Sarajeva.