Jump to content
Fixmews

Firme na Serveru

Recommended Posts

Pozdrav svima!

U ovoj temi cemo razgovarati o firmama na serveru. Glavna svrha ove teme jeste diskutovati o firmama, utvrditi koje su to najisplatljivije firme i zašto su najisplatljivije i njihove mane.

Za početak kao moj izbor najisplatljivije firme jeste “GunShop”. Smatram da je dosta isplatljiva i dobra zarada ali i za članove Bande i organe reda. Mana ove firme po meni predstavlja reket firme koji su zaslužni članovi bande.

Da čujemo dalje vaše diskutovanje o firmama :D 

Edited by Fixmews

Pozdrav, nisam posedovao firmu ali radio sam dosta u kompaniji i znam koje pumpe dosta uzimaju goriva, što se tiče prodaje goriva najbolje je išla na pumpama kod taksija, kod burga, kod hangara u ZG, u SA kod gun shopa, igrači kupuju dosta na pumpi kod burga iako je 50$ ali je na dobroj lokaciji dok na primer u BG selu u blizini imate jeftiniju pumpu ali slabo se kupuje jer slabo igrači tuda prolaze, znači neko moje mišljenje što se pumpi tiče najbitnije je da je u nekom prometnom delu gde stalno vozila prolaze i tu ćete imati lepu zaradu

Edited by Naruto Uzumaki

Ranije, Fixmews je rekao/la:

Pozdrav svima!

U ovoj temi cemo razgovarati o firmama na serveru. Glavna svrha ove teme jeste diskutovati o firmama, utvrditi koje su to najisplatljivije firme i zašto su najisplatljivije i njihove mane.

Za početak kao moj izbor najisplatljivije firme jeste “GunShop”. Smatram da je dosta isplatljiva i dobra zarada ali i za članove Bande i organe reda. Mana ove firme po meni predstavlja reket firme koji su zaslužni članovi bande.

Da čujemo dalje vaše diskutovanje o firmama :D 

Pozdrav, zanimljiva tema za diskusiju, firmee su dobar način zarade, ali samo za one iskusnije igrače, pod tim mislim da znaju vrednost te firme jer se lako mogu preplatiti ako ne znaš o zaradi firme jer će ti vlasnik u većini slučajeva sa zadovoljstvom dati izmenjenu informaciju o zaradi firme. Na prrimer, letos sam imao Mobile Shop u Sarajevu i jako dobroo znam koliko zarađuje ikoliko vredi, skoro je bio oglas za za isti mobile shop, a zarada je pretstavljena sa od 60k do 80k, dok je zapravo mnogo manja. Mnogo je firmi, a možda su ipak pumpe bolje jer se ne mogu opljačkati i reketirati.

Da li si nekada imao Gun Shop?

Pozdrav!

Veoma interesantna tema, i slažem se da GunShop može biti izuzetno isplativ, naročito jer je potreban za sve koji žele da koriste oružje u igri, bilo kao članovi bandi ili organi reda. S obzirom na stalnu potražnju za oružjem, njegova zarada može biti vrlo stabilna. Ipak, kao što si napomenuo, reket članova bandi predstavlja veliku manu i dodaje dodatni trošak za kupce, što može umanjiti profitabilnost za neke igrače, ali za članove bandi može doneti dobar prihod.