Tejama Posted March 7, 2024 Share Posted March 7, 2024 Pozdrav foumasi i forumasice evo je pred nama jedna vrlo zanimljiva tema za diskusiju a to je Komanda koja se najmanje koristi. Ima dosta komandi koje se uopste ne koriste ali bas retko. Ja iskreno najmanje koristim komandu /jobhelp zato sto znam svaki posao kako funkcionise i ne treba mi ta komanda. Sada vama dajem prostora da podelite svoje misljenje o ovoj temi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centic Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 Pozdrav kolega, Ja osobno najmanje koristim komandu /time, iz razloga što nema smisla da uopće postoji. Realno sat imamo i u gornjem desnom uglu igrice te samim tim ova komanda ostaje manje više beskorisna. Jedino što mogu razumijeti ako se ova komanda koristi samo radi animacije koja je potrebna u nekim scenama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 21 hours ago, Cent said: Pozdrav kolega, Ja osobno najmanje koristim komandu /time, iz razloga što nema smisla da uopće postoji. Realno sat imamo i u gornjem desnom uglu igrice te samim tim ova komanda ostaje manje više beskorisna. Jedino što mogu razumijeti ako se ova komanda koristi samo radi animacije koja je potrebna u nekim scenama. Verovatno za to je i napravljena, nisam siguran da li u chatu izadje kada neko koristi ovu komandu kao da gleda sat ali svakako komanda nije toliko korisna ali eto moze posluziti vise kao animacija za neke RP akcije i slicne dogadjaje na serveru kako bi vise izgledalo RP. Da li imas ideju mozda kako bi ova komanda mogla da se poboljsa da se nesto dosa na nju @ Cent ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 (edited) Pozdrav ! Ja najmanje koristim komandu /q skoro je i ne koristim. Najbolje je da stisnemo ESC i idemo na Quit Game. Pritom čujemo zvukove dobre u Main menu i imamo doživljaj kao da smo u GTA SA. Šta mislite o ovom ? Dopada li vam se moj način ? Edited March 16, 2024 by $Sandzaklija$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 On 3/16/2024 at 2:22 PM, $Sandzaklija$ said: Pozdrav ! Ja najmanje koristim komandu /q skoro je i ne koristim. Najbolje je da stisnemo ESC i idemo na Quit Game. Pritom čujemo zvukove dobre u Main menu i imamo doživljaj kao da smo u GTA SA. Šta mislite o ovom ? Dopada li vam se moj način ? Ja licno ovu komandu jako cesto koristim jer mi je uvek smanjen zvuk igrice jer mi smeta na TS kada pricam pa mi je ovako mnogo jednostavnije i lakse jer nekako mi se neda ici ESC pa onda traziti Quit Game kada moze i ovako, ali svakako postujem i ljude kojo rade suprotno. Da li tebi smeta Zvuk igrice kad si na TS @ $Sandzaklija$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 (edited) Pozdrav ! Meni isto smijeta zvuk iz igrice kada sam na ts3 ili slušam muziku. Zato većinom smanjim zvuk igre i prepustim se uživanju. Ima li još nešto to smijeta u igranju s zvukom ? Edited March 19, 2024 by $Sandzaklija$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centic Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 On 3/14/2024 at 3:18 PM, mijailovic said: Verovatno za to je i napravljena, nisam siguran da li u chatu izadje kada neko koristi ovu komandu kao da gleda sat ali svakako komanda nije toliko korisna ali eto moze posluziti vise kao animacija za neke RP akcije i slicne dogadjaje na serveru kako bi vise izgledalo RP. Da li imas ideju mozda kako bi ova komanda mogla da se poboljsa da se nesto dosa na nju @ Cent ? Iskreno jedini način kako bi se ova komanda donekle poboljšala je da se ukloni vrijeme sa strane što inaće piše. Tako bi ova komanda zapravo imala neku svrhu. Također nisam siguran radi li ova komanda ako igrač nema prethodno kupljen sat. Što se tiče RP-a ova komanda se može iskoristiti u nekim scenama no smatram da je to maksimum što ova komanda može pružiti. Koliko često koristiš ovu komandu i jesi li uopce znao da postoji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 1 hour ago, Cent said: Iskreno jedini način kako bi se ova komanda donekle poboljšala je da se ukloni vrijeme sa strane što inaće piše. Tako bi ova komanda zapravo imala neku svrhu. Također nisam siguran radi li ova komanda ako igrač nema prethodno kupljen sat. Što se tiče RP-a ova komanda se može iskoristiti u nekim scenama no smatram da je to maksimum što ova komanda može pružiti. Koliko često koristiš ovu komandu i jesi li uopce znao da postoji? Ukoliko nemamo sat ovu kokandu ne mozeno koristiti, do sada nikada nisam hteo da posedujem sat jer nema nikakve poente osim izgleda. Ne bih se slozio zs uklanjanje vremena u gornjem desnom uglu jer mi nema bas smisla. Ali ova komanda jednino moze sluziti u nekim RP Akcijama i slicno... Sta mislis o dodavanju pametnog sata @ Cent ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centic Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 14 minutes ago, mijailovic said: Ukoliko nemamo sat ovu kokandu ne mozeno koristiti, do sada nikada nisam hteo da posedujem sat jer nema nikakve poente osim izgleda. Ne bih se slozio zs uklanjanje vremena u gornjem desnom uglu jer mi nema bas smisla. Ali ova komanda jednino moze sluziti u nekim RP Akcijama i slicno... Sta mislis o dodavanju pametnog sata @ Cent ? Pa smatram da bi pametan sat bio doista zanimljiv no smatram da bi također bio i nepotreban. Ne vidim koju bi to funkciju mogao ispunjavati da možemo reći da nam je to potrebno. Bilo bi ljepo da možemo sa tim satom npr zvati ili postaviti si alarm, no svakako mislim da je nepotrebno iz razloga što ovo sve može da se ubaci i u telefone kojih ionako već ima podosta. Kako bi ti zamislio pametan sat i šta bi sve imao od mogučnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miijaiiloviich Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 15 hours ago, Cent said: Pa smatram da bi pametan sat bio doista zanimljiv no smatram da bi također bio i nepotreban. Ne vidim koju bi to funkciju mogao ispunjavati da možemo reći da nam je to potrebno. Bilo bi ljepo da možemo sa tim satom npr zvati ili postaviti si alarm, no svakako mislim da je nepotrebno iz razloga što ovo sve može da se ubaci i u telefone kojih ionako već ima podosta. Kako bi ti zamislio pametan sat i šta bi sve imao od mogučnosti? Sada tu postoji dosta razlicitih mogucnosti, ali imam nekoliko ideja. Mogli bi se naprimer preko tog pametnog sata mozda kao slati zahtev trafici da uplate odredjenu sumu kredita na tvoj broj, da ne bi morali da idemo do kioska a svakako da nam skida novac i da taj novac ide u kadu trafike. Kako ti se ovo cini i imas li neku jos ideju za ovaj pametni sat @ Cent ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 Pozdrav, pre svega odlična tema za razgovor. Što se tiče mog nekog mišljenja najbeskorisnija komanda po meni je /oldcar, zato što će retko ko želeti da vidi koji je njegov prethodni auto bio, a zna verovatno koji je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I L A N Posted May 24, 2024 Share Posted May 24, 2024 (edited) Pozdrav, komanda koju ja najmanje koristim je /c, ova komanda sluzi cetovati u autu i niko vas ne cuje oko auta. Edited May 24, 2024 by M I L A N Link to comment Share on other sites More sharing options...
V I L O T I J E Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 Pozdrav! Komanda koju baš ne koristim je /c jer ne koristim tu vrstu IC četa. Takođe komanda /time je isto tu. Pozivam ostale forumaše da iznesu mišljenje na ovu temu! Link to comment Share on other sites More sharing options...