Jump to content
Tejama

Misljenje o sistemu streljane

Recommended Posts

misljenje_o_sistemu_streljane.PNG?ex=65fc3579&is=65e9c079&hm=e549b266822338f1793d5a72d5e2b01e9ff54fdfd2ae18f18f4bd3341bf0471c&=

Pozdrav forumasi i forumasice evo je pred nama jedna vrlo zanimljiva tema za diskusiju a to je

Misljenje o sistemu streljane.

Sistem streljane je vrlo zanimljiv sistem bar po meni zato sto ucis da pucas i takodje dobijas skil na svom oruzju

i kada dobijemo skil na svom oruzju mozemo uci u neku organizaciju kao sto je policija/kriminalne organizacije.

Meni je streljana dosta pomogla oko pucanja zato sto sam ja od pocetka svoje igre isao u streljanu u glavni gun shop.

Sada vama dajem prostora da podelite svoje misljenje o ovoj temi.

Pozdrav!

Ovako, sistem je solidan ali nije bas savrsen. Po meni treba da samo manje vremena traje izmedju 2 treninga jer je ovo iskreno malo previse i dugo vremena treba da se nabudzi skil na svakom oruzju. 

A cena je po meni iskreno korektna.

Kakvo je vase misliejje o streljanama?

Pozdrav , Moje misljenje o streljani je da je sve Dobro odradjeno Ali mnogo vremena treba da sacekamo za novog vezbanja , takodje trebali su napraviti po jedan trening da dobijamo bar 50 poena na to oruzje. Ovo je moje misljenje o streljani

On 4/7/2024 at 10:10 PM, ($_Mare_$) said:

Pozdrav , Moje misljenje o streljani je da je sve Dobro odradjeno Ali mnogo vremena treba da sacekamo za novog vezbanja , takodje trebali su napraviti po jedan trening da dobijamo bar 50 poena na to oruzje. Ovo je moje misljenje o streljani

Pa sto se tice poena licno smatram da je ovo za sada dobro, ali iskreno slazem se da treba da se manje vreme cekanja izmedju dva treninga jer je ovo po stvarom je stvarno previse s obziom da postoji mnogo oruzja na koja mozemo budziti skil.

Koliko bi po tebi bilo realno vreme cekanja izmedju  dva treninga @($_Mare_$)?

Guest Zlatko Cappone

Pozdrav, ja ne bih ništa menjao, sistem streljane mi se sviđa takav kakav je.

14 hours ago, Z L A T A N said:

Pozdrav, ja ne bih ništa menjao, sistem streljane mi se sviđa takav kakav je.

Zanima me malo vise tvoje misljenje, obrazlozi malo zasto ti mislis da ne treba menjati sistem,  sta ti se najvise svidja i sta je to sto ti se najvise ne svidja ukoliko postoji tako nesto u nekoj streljani na serveru @Z L A T A N?