Tejama Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Pozdrav forumasi i forumasice evo je pred nama jedna frlo zanimljiva tema za diskusiju a to to je [Da li se isplati kupiti brod] po meni se trenutno ne isplati kupiti brod zato sto ne moze biti toliko koristan moze biti dobar jedino samo da se vozi po vodi. Ali za to postoje rent broda po meni je to cisto bacanje para to jest ovime hocu reci da se brod ne isplati ovo je mije misljenje a sada vama dajem prostora da podleite svoje misljenje o ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Pozdrav ! Javljam se u ovoj zanimljivoj diskusiji,prije svjega želim reći par stvari. Ko voli brodove i čamce vrijedi kupiti jer je dobro kad se ima WL za bježati. Okupljanje HT/LT/PT/AT na nekom brodu velikom za slikanje itd pored mapane lokacije. Šta misliš o mom komentaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djordjevicch Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Pozdrav svima Javljam se u ovu diskusiju jer mi se ne svidja kako svi igrači gledaju na brodove.Naime mnogi ljudi brodove gledaju kao beskoristnu stvar na serveru ali opet neki i shvataju poentu njih. Jednostavno niko na brodove ne gleda kao kolekcionarski stvar na serveru jer postoji mogućnost da možete redak brod prodati za mnogo više novca nego što očekujete. Opet jeste to teško da se održava zbog poreza i registracije ali opet jednog dana će vredeti ako taj brod bude bio skuplji na primer na leto kad više igrača bude bilo ili na zimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@bijanov1c Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Pozdrav Pa po meni kupiti brod nema neku ulogu jer jednostavno skoro niko ne koristi brod kao prevozno sredstvo jedino mozda za posao ribar i to je to ali ja nemam nista protiv toga ali po meni se ne isplati izdvojiti neku svotu novca za to ipak nije jeftino tako da eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 On 3/16/2024 at 9:30 PM, $Sandzaklija$ said: Pozdrav ! Javljam se u ovoj zanimljivoj diskusiji,prije svjega želim reći par stvari. Ko voli brodove i čamce vrijedi kupiti jer je dobro kad se ima WL za bježati. Okupljanje HT/LT/PT/AT na nekom brodu velikom za slikanje itd pored mapane lokacije. Šta misliš o mom komentaru ? Slazem se sa tobom prodovi i camci za ovakve situacije mogu biti bas usluzni i na slikama jako lepo izgleda. Koji ti je omiljeni brod/camac @ $Sandzaklija$ ? On 3/17/2024 at 11:11 AM, Djordjevicch said: Pozdrav svima Javljam se u ovu diskusiju jer mi se ne svidja kako svi igrači gledaju na brodove.Naime mnogi ljudi brodove gledaju kao beskoristnu stvar na serveru ali opet neki i shvataju poentu njih. Jednostavno niko na brodove ne gleda kao kolekcionarski stvar na serveru jer postoji mogućnost da možete redak brod prodati za mnogo više novca nego što očekujete. Opet jeste to teško da se održava zbog poreza i registracije ali opet jednog dana će vredeti ako taj brod bude bio skuplji na primer na leto kad više igrača bude bilo ili na zimu. Slazem se s tobom, brodovi su jako zanimljiva stvar na serveru i prilicno je zanimljivo imati kolekciju brodova, znao sam jednog igraca koji se time bavio koji je skupljao retke primere brodova ali nije mogao zbog poreza vise. Sta mislis o smanjenju cene registracije i poreza na brodove/camce @ Djordjevicch ? On 3/17/2024 at 11:31 AM, Somiicarr11@gmail said: Pozdrav Pa po meni kupiti brod nema neku ulogu jer jednostavno skoro niko ne koristi brod kao prevozno sredstvo jedino mozda za posao ribar i to je to ali ja nemam nista protiv toga ali po meni se ne isplati izdvojiti neku svotu novca za to ipak nije jeftino tako da eto Gledaj, kao sto je rekao gospodin Djordjevich ovo je malo pogresan nacin gledanje na brodove na serveru, treba gledati na brodove kao na neku kolekcionarnu stvar jer i nisu napravljeni bas da bi bili prevozno sredstvo, mislim mogu da budu ali to im je neka sporedna uloga, vise je zanimljivo da skupljamo kao neku kolekciju brodova. Da li si nekada planirao kupiti brod/camac @ Somiicarr11@gmail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Pozdrav ! Moj omiljeni brod je Squalo i onaj sa spratom. Zato što je ljepše slikati se na brodu i biti TS3 sa društvom. Zezati se na ts3,voziti se po serveru iza mape San Andreasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted March 21, 2024 Share Posted March 21, 2024 On 3/19/2024 at 7:34 PM, Somiicarr11@gmail said: @ mijailovic pa pazi upravu si ali generalno ja ne volim brodove ali nemam nista protiv njih, nisam nikada posedovao brod. Postujem i to, mislim takvo misljdnje ima i vecina ljudi, kada dodjemo na pijacu brodova bukvalno ima jahta i sigurno jedno 5 camaca i jedno dva ona veca broda na buy. Mislim razlog je skupo odrzavanje veliki porez, registrscije... Mislim da je ovo glavni razlog zbog cega ljudi ne kupuju brodove. Sta mislis da li bi trebalo odrzavanje brodova biti jeftinije @ Somiicarr11@gmail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@bijanov1c Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 @ mijailovic pa pazi mislim generalno to je prevozno sredstvo isto kao i bilo koje motorno sredstvo na serveru auta motori helihopteri itd moras da placas gorivo registraciju neki tune tamo vamo da li je jeftinije odrzavanje po meni nije jeftinije sta mislis ti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 (edited) On 3/23/2024 at 5:13 PM, Somiicarr11@gmail said: @ mijailovic pa pazi mislim generalno to je prevozno sredstvo isto kao i bilo koje motorno sredstvo na serveru auta motori helihopteri itd moras da placas gorivo registraciju neki tune tamo vamo da li je jeftinije odrzavanje po meni nije jeftinije sta mislis ti ? Znam da nije jeftinije, ali moje iskreno misljenje je da bi trebalo odrzavanje za brodove/camce/jahte trebalo biti dosta jeftinije iz mnogo razloga da ih sada ne navodim. Da li mozda imas neku omiljenu vrstu broda na serveru @ Somiicarr11@gmail ? Edited March 25, 2024 by mijailovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zlatko Cappone Posted April 19, 2024 Share Posted April 19, 2024 Pozdrav, brodovi su korisni kada želiš malo da se zabaviš, možeš s njima bježati od policije ili otići do ostrva. Međutim, po meni se ne isplati kupovati privatni brod, pogotovo za nove igrače, jer se rijetko kad koristi. Više se isplati rentati brod nego plaćati registraciju i porez za privatni, bolje je sačuvati pare za nešto drugo. E sad ako neko ima para za bacanje i baš želi imati svoj brod, onda je u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sya Bizzey Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Ranije, Z L A T A N je rekao/la: Pozdrav, brodovi su korisni kada želiš malo da se zabaviš, možeš s njima bježati od policije ili otići do ostrva. Međutim, po meni se ne isplati kupovati privatni brod, pogotovo za nove igrače, jer se rijetko kad koristi. Više se isplati rentati brod nego plaćati registraciju i porez za privatni, bolje je sačuvati pare za nešto drugo. E sad ako neko ima para za bacanje i baš želi imati svoj brod, onda je u redu. Pozdrav, svidja mi se ovo oko bježanja policiji sa brodom. Šta misliš o fori da se brodovi koriste oko robanja, dakle kada rober opljacka banku ili zlataru, vozač ga čeka na nekoj lokaciji i onda tako dostavljaju rob? Ranije kada sam igrao planirao sam nešto na tu ideju iskombinirati ali bilo je uzaludno, želim ćuti tvoje mišljenje na ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D R A H I Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 Pozdrav, Mislim da brod nema smisla buduci da mu je trenutacno jedina funkcija na serveru posao ribar. Smatram da bi se mozda brodovi vise upotrebljavali kad bi tipa sistem ribara radio na princip da se u shoppylandu moze kupiti stap za pecanje i mamac te da mozete pecati ribu bez posla ribara sa svojim privatnim brodom. Takoder sto se tice robanja bi jedino imalo smisla da neka organizacija ima bazu na otoku buduci da nema samo takvo dostavljanje je ograniceno ukrcaj iskcraj itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexuss Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 Pozdrav, malo sam razmisljo na ovu temu i jedini razlog da vidim da se brod kupuje jest zbog slika i slicnog. Ali postoji i rent broda tako da smatram da je kupovina broda bacanje para. Bolje rentat uslikat par dobrih slika, objavit ih na nasem topicu, nego bacati te pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 Pozdrav, po meni brod je dobar ako želite raditi ribara, ali ovako se ne isplati kupiti ga jer posle kad ga treba prodati to je nezgodna stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted June 15, 2024 Share Posted June 15, 2024 Ako mene pitaš brod definitivno nije nešto što ti treba i za šta. Nikada ne bih kupio plovilo jer šta će mi, mogu samo random da se vozim i kada me smori prodao bih ga, a to bi bilo za max 2 dana. Dakle ikakvo plovilo je po meni nepotrebno, nije loše za bežanje od policije, ali ni to nije ništa specijalno, retko imam WL. U cene se ni ne razumem, ali mislim da se ne isplati ma kolika je cena Ako imate razloge zašto se brod isplati slobodno pišite! Link to comment Share on other sites More sharing options...