Mijailovic Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 Veliki Pozdrav! Danas jedna vrlo zanimljiva tema za ovaj potforum, reč je o jednom meni lično najzabavnijem eventu na Balkan School-u a koliko se može primetiti i ostalim igračima je medju omiljenim jer se mesta na ovom eventu uvek popune abnormalno brzo. U ovom eventu je cilj da stanete na onu boju kojom je tekst ofarban, ali caka je što je taj tekst ustvari neke druge boje, naprimer piše: Crvena vi ne treba da stanete na Crvenu boju već na Zelenu jer cilj ovog eventa je kao što sam rekao samo da ne gledate koja boja piše već kojom bojom je tekst ofarban. Event je jako uzbudljiv i zanimljiv, pošto polje na kojem se igra nije previše veliko često se desi da igraci spadnu s tog polja ili jednostavno pogreše boju i izgube. Za ovaj event u suštini najbitnija je koncentracija i brzina prstiju da brzo stanete na odredjeno polje. Mene zanima kakvo je Vaše mišljenje o ovom evnentu? Koliko često igrate ovaj event? Da li ste ikada pobedili na njemu? I za kraj ocenite ga od 1 do 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A G I S A Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 Svidja mi se tema jer je ovaj event meni najomiljeniji. Kao sto si rekao, uzbudljiv je i stvarno zanimljiv event. Ja iskreno znam dobro da igram na ovom eventu, cesto zam u top 3 pobednika. Kroz koje vreme, polja nestaju brže i igraci moraju brže i da se krecu sto dodatno pravi zanimljivim ovaj event Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Pozdrav @ mijailovic , Odlična tema za razgovor,što se tiče mog mišljenja o eventu colormatch po meni je jedan od najboljih eventa na serveru,ovaj event igram jako često čim stigne obavestenje ja odmah idem /join da udjem na event,moja ocena za event je 10/10.A na tom eventu sam pobedio jedno 2 3 puta zavisi uglavnom od toga koliko sreće imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted March 14, 2024 Author Share Posted March 14, 2024 17 hours ago, A G I S A said: Svidja mi se tema jer je ovaj event meni najomiljeniji. Kao sto si rekao, uzbudljiv je i stvarno zanimljiv event. Ja iskreno znam dobro da igram na ovom eventu, cesto zam u top 3 pobednika. Kroz koje vreme, polja nestaju brže i igraci moraju brže i da se krecu sto dodatno pravi zanimljivim ovaj event Bas tako, i ja takodje ovaj event obozavam i zaista je zanimljiv, sama ideja eventa je fantasticna, kao sto si rekao kako vreme prolazi polja nestaju brze te samim tim igraci brze ispadaju. Objasnio sam malopre poentu eventa tako da ko nije upoznat najbolje s ovim eventom u ovoj temi moze i nauciti dosta toga o njemu. Kakva je zarada na ovom eventu za TOP 3 pobednika po tvom misljenju @ A G I S A ? 26 minutes ago, S R D A said: Pozdrav @ mijailovic , Odlična tema za razgovor,što se tiče mog mišljenja o eventu colormatch po meni je jedan od najboljih eventa na serveru,ovaj event igram jako često čim stigne obavestenje ja odmah idem /join da udjem na event,moja ocena za event je 10/10.A na tom eventu sam pobedio jedno 2 3 puta zavisi uglavnom od toga koliko sreće imam. Slazem se s tobom rekao sam malopre da je ovo i meni ubedljivo omiljen event zbog samog sistema igre i samih detalja to jeste kako je on osmisljen. Ja sam cesto ovaj event pobedjivao ali eto desi se cesto i da padnem pre jer naravno to je isto deo eventa . Da li imas neku ideju za izmenu neceg ili mozda za dodavanje neceg novog na ovaj event @ S R D A ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Pozdrav ! Iskreno mišljenje event je kreativan i zanimljiv nisu loše nagrade. Ovaj event igram kad god vidim /join za njega i kada upjecam vrijeme Pobjeđivao sam na ovom eventu više puta i normalno lijep je osjećaj. Ocjena 10/10 sada ću vama postaviti pitanje. Da li vam se dopada event ? Mišljenje o eventu ? Šta vas podstiče da podjedite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted March 19, 2024 Author Share Posted March 19, 2024 On 3/16/2024 at 2:18 PM, $Sandzaklija$ said: Pozdrav ! Iskreno mišljenje event je kreativan i zanimljiv nisu loše nagrade. Ovaj event igram kad god vidim /join za njega i kada upjecam vrijeme Pobjeđivao sam na ovom eventu više puta i normalno lijep je osjećaj. Ocjena 10/10 sada ću vama postaviti pitanje. Da li vam se dopada event ? Mišljenje o eventu ? Šta vas podstiče da podjedite ? Slazem se sa je event vrlo kreativan, zaista svaka cast onome ko ga je izmislio i realizovao jer event je stvarno brutapan i ceo sistem eventa je jako zabavan i zanimljiv za igrace koji ucestvuju na njemu. Ali po meni jedini problem ovog eventa su igraci koji se udaraju i obaraju jedni druge s platforme tako sto se udaraju. Kakvo je tvoje misljenje o ovakvim igracim @ $Sandzaklija$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$Sandzaklija$ Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Pozdrav ! Svako ima svoje mišljenje,ali ja ću iskazati svoje. Ja bih zabranio SA-MP Addon jer to omogućava udaranje igrača ne eventu. Svaki igrač je polu freezan/unfreezan dok je na eventu pre startovanja sekundi. Za udaranje treba biti na eventu helper i da kika s eventa igrača koje pravilo krši. Par opomena i kazna otp ono skine mu 50k da plati /eventdonacija. Šta misliš o ovoj ideji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zlatko Cappone Posted April 10, 2024 Share Posted April 10, 2024 Pozdrav, meni je ovaj event jedan od najzabavnijih, event je 10/10, pobjedio sam više puta na njemu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted April 11, 2024 Author Share Posted April 11, 2024 15 hours ago, Z L A T A N said: Pozdrav, meni je ovaj event jedan od najzabavnijih, event je 10/10, pobjedio sam više puta na njemu, Drago mi je da imas lepo misljenje o ovom eventu , i ja takodje volim ovaj event i jedan mi je od omiljenih na serveru, kada god se otvori ja ukoliko sam u mogucnosti uvek idem na njega. Mozes nam malo obrazloziti detaljnije sta ti se najvise svidja na eventu @Z L A T A N? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zlatko Cappone Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 7 hours ago, mijailovic said: Drago mi je da imas lepo misljenje o ovom eventu , i ja takodje volim ovaj event i jedan mi je od omiljenih na serveru, kada god se otvori ja ukoliko sam u mogucnosti uvek idem na njega. Mozes nam malo obrazloziti detaljnije sta ti se najvise svidja na eventu @Z L A T A N? Sviđa mi se što uvijek ima dosta igrača na tom eventu, kako vrijeme prolazi, polja nestaju brže, što event čini zabavnijim, takođe nagrade su odlične. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted April 11, 2024 Author Share Posted April 11, 2024 28 minutes ago, Z L A T A N said: Sviđa mi se što uvijek ima dosta igrača na tom eventu, kako vrijeme prolazi, polja nestaju brže, što event čini zabavnijim, takođe nagrade su odlične. Bas tako, event se uvek i brzo popuni jer je dosta igraca zaintresovano za njega. Kako vreme prolazi kao sto si rekao polja brze padaju te igra postaje napetija i uzbudljivija. Ja sam ponekad znao bas dugo biti na ovom eventu jer se desi da smo i protivnik i ja dobri. A najvise me nerviraju igraci koji udaraju druge ucesnike kako bi ih oborili. Sta mislis o pravljenju sistema da ne mozete udariti igraca na ovom eventu tj da samo udarac prodje kroz njega i da ga ne pomera @Z L A T A N? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypke Posted July 3, 2024 Share Posted July 3, 2024 Odlican event, napravljen od kreativnih ljudi. Osvojio sam ga par puta, za mene je ocena 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted July 3, 2024 Share Posted July 3, 2024 (edited) Ranije, ypke je rekao/la: Odlican event, napravljen od kreativnih ljudi. Osvojio sam ga par puta, za mene je ocena 9/10. Moram potvrditi ovo, event je sjajno napravljen i mora da se razmišlja na njemu. Ako pogrešiš boju padaš. Ko preživi osvaja event. Doduše nagrade nisu velike, ali je sam event jako zabavan i isplati se učestvovati. O tome koliko je dobar event svedoči i to da i Admini kao i Helperi često učestvuju, delom da zavode red, a i da bi učestvovali. Šta ti se najviše dopada na ovom eventu, a šta najmanje? Edited July 3, 2024 by Stefan Arizanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted November 17, 2024 Moderator Share Posted November 17, 2024 Veliki Pozdrav Jako zanimljiva tema moram priznati, iskreno Color Match je jedan od omiljenih eventa mnogih nas verujem da dosta vas zna o kom je eventu reč iz razloga sto je event dosta zanimljiv pomalo težak ali ako ga često igraš uvežba ćeš se bas iz tog razloga trebaš biti strpljiv. Ko ne zna pojentu ovog eventa i možda tražite razlog zbog čega padnete kad stanete na boju koja vam izadje na ekranu e pa fora je u tome da ne trebate da stanete na boju koju vam napisu nego da na boju tih slova sto su napisani. Znam da je malo zbunjujuće ali polako. Event jeste zanimljiv ali iskreno novacane nagrade bi mogli malo povećati kod ovog Eventa jer se bas malo dobija za napor koji osećate dok ste na eventu ali dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Ovaj event je stvarno zabavan i izazovan, jer zahteva brzinu, koncentraciju i sposobnost da se brzo prepoznaju boje. Osim što je uzbudljiv, takođe stvara dodatnu dinamiku na serveru jer se igrači brzo moraju prilagođavati i doneti odluke pod pritiskom. Da ne spominjem da ponekad može biti i smešno kad neko pogreši i padne sa polja! Moje mišljenje o ovom eventu je pozitivno. Igrači se moraju koncentrisati na brzinu i pažnju, a takvi eventi uvek donose neku vrstu uzbuđenja, pogotovo kad su u pitanju igre koje mogu da se završe vrlo brzo. Mislim da je interesantno što zahteva više od samo brzine – potrebno je i strateški razmišljati o kojoj boji treba stati, a to stvara dodatnu napetost Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R I K Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Pozdrav, ja nemam neko pretjerano lose ni dobro misljenje o tom eventu.Nekad mi se desi da na pocetku kad se pojavi ,,Start,,da ponekad vidim tu boju i odem na bijeli boju umjesto neku drugu(zadatu).Takodje sto je zanimlojivo jeste da je na ovom eventu dobro jeste brzo razmislanje.To mi se generalno svidja,a ostalo cemo zanemariti.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted December 27, 2024 Moderator Share Posted December 27, 2024 On 12/26/2024 at 3:43 PM, Vajic said: Ovaj event je stvarno zabavan i izazovan, jer zahteva brzinu, koncentraciju i sposobnost da se brzo prepoznaju boje. Osim što je uzbudljiv, takođe stvara dodatnu dinamiku na serveru jer se igrači brzo moraju prilagođavati i doneti odluke pod pritiskom. Da ne spominjem da ponekad može biti i smešno kad neko pogreši i padne sa polja! Moje mišljenje o ovom eventu je pozitivno. Igrači se moraju koncentrisati na brzinu i pažnju, a takvi eventi uvek donose neku vrstu uzbuđenja, pogotovo kad su u pitanju igre koje mogu da se završe vrlo brzo. Mislim da je interesantno što zahteva više od samo brzine – potrebno je i strateški razmišljati o kojoj boji treba stati, a to stvara dodatnu napetost Zdravo Jako zanimljiv komentar, vidim da si naveo sve aspekte koji su potrebni kako bi zavrsio na ovom eventu u top 3 naravno svi bi smo mi voleli da budemo prvi ali za to se mora pomuciti. Najgora stvar je kada je velika guzva pa i ako znas gde je platforma ne mozes da stanes na nju pa se uvek iznerviramo. Ali u sustini event je uvek zanimljiv mada moras imati brzinu paznju koncetraciju i sposobnost kao sto si i naveo jer ako nemas neke od ovih aspekta nece nikad pobediti. Link to comment Share on other sites More sharing options...