Jump to content
Mijailovic

Generalna Diskusija - Najbolje stanje novca na banci

Recommended Posts

spacer.png

Pozdrav Svima!

Danas malo laganija tema, siguran sam da sve znate sta je steceni intres, e sada sto imamo vise novca na banci to je steceni intres veci. Ali sva kolicina novca na banci koja prelazi 1m a da nije 3.9m, 7.9m,9.9m i 19.9m Vas vodi u minus. Ali ukoliko je neka od ovih suma gore navedenih onda idete u plus. Jos ukoliko imate Vipa ili cak Boost Paket dobijacete dosta veci steceni.

Mene zanima sada koju Vi kolicinu novca trenutno posedujete na banci?

Koja je po Vama najisplatljivija suma novca na banci?

I koliko ste najvise ikada novca posedovali na banci?

Koju vi kolicinu novca trenutno posedujete na banci? - Pozdrav @ mijailovic , trenutno posedujem 9,9m u banci 

Koja je po Vama najisplatljivija suma novca na banci? - Mislim 19,9 sa vipom 4 ili 5 plus još ako je boost paket aktiviran

Koliko ste najvise ikada novca posedovali na banci? - 19,9m

Edited by Naruto Uzumaki

On 3/23/2024 at 10:14 PM, Naruto Uzumaki said:

Koju vi kolicinu novca trenutno posedujete na banci? - Pozdrav @ mijailovic , trenutno posedujem 9,9m u banci 

Koja je po Vama najisplatljivija suma novca na banci? - Mislim 19,9 sa vipom 4 ili 5 plus još ako je boost paket aktiviran

Koliko ste najvise ikada novca posedovali na banci? - 19,9m

Zanimljivo, ja sada posedujem samo 900k jer su mi upali na acc, najvise sam posedovao 9.9 ali mi je jako malo falilo za 19.9 nekoliko stotina hiljada samo. A sto se tice najisplativije sume slozicu se s tobom da je to najisplativija suma.

Da li se isplati uzimati Boost ukoliko imamo 19.9 i malu kucu @ Naruto Uzumaki ?

1 hour ago, mijailovic said:

Zanimljivo, ja sada posedujem samo 900k jer su mi upali na acc, najvise sam posedovao 9.9 ali mi je jako malo falilo za 19.9 nekoliko stotina hiljada samo. A sto se tice najisplativije sume slozicu se s tobom da je to najisplativija suma.

Da li se isplati uzimati Boost ukoliko imamo 19.9 i malu kucu @ Naruto Uzumaki ?

Nisam bio u toj situaciji da imam i boost i toliko novca u banci ali iz priča koje sam mogao čuti 19,9 je u banci isplativo samo ako imate vip4+ zbog stečenog a uz boost bi bio još veći a ako nemate vip onda 3,9 jer bi išli u minus zbog poreza

Edited by Naruto Uzumaki

On 3/25/2024 at 8:41 AM, Naruto Uzumaki said:

Nisam bio u toj situaciji da imam i boost i toliko novca u banci ali iz priča koje sam mogao čuti 19,9 je u banci isplativo samo ako imate vip4+ zbog stečenog a uz boost bi bio još veći a ako nemate vip onda 3,9 jer bi išli u minus zbog poreza

Bas tako, imao sam iskustva cesto da idem u minus zbog poreza narucito kada sam imao vise novca u banci jer brzo predje limit.

Sta mislis o tome da nema poreza vec sto vise novca to veci steceni a da bzde ne itna kolicina @Naruto Uzumaki?

Pozdrav , zanimljiva tema za diskusiju , Po Meni se najvise isplati na banci da imamo 3.9m , 9.9m Ili 19.9m .  Zato sto tada dobijamo najvecu sumu novca na svaku platu tacnije steceni interes. Tako nam je lakse da skupimo para , od prilike na 3.9m na banci mozete uzimati nad 1k na svaku platu (steceni interes). I ako ste u neku organizaciju dobijate 1k na svaku platu , znaci 1.000$ + 1.000$ = 2.000$ . Od prilike tad biste dobijali 2k na svaku platu sto je veoma dobro. Sto znaci da ako imate 24 poena aktivnom igrom vi mozete da zaradite 48k od stecenog I od organizacije. To je fina Suma novca .

15 hours ago, ($_Mare_$) said:

Pozdrav , zanimljiva tema za diskusiju , Po Meni se najvise isplati na banci da imamo 3.9m , 9.9m Ili 19.9m .  Zato sto tada dobijamo najvecu sumu novca na svaku platu tacnije steceni interes. Tako nam je lakse da skupimo para , od prilike na 3.9m na banci mozete uzimati nad 1k na svaku platu (steceni interes). I ako ste u neku organizaciju dobijate 1k na svaku platu , znaci 1.000$ + 1.000$ = 2.000$ . Od prilike tad biste dobijali 2k na svaku platu sto je veoma dobro. Sto znaci da ako imate 24 poena aktivnom igrom vi mozete da zaradite 48k od stecenog I od organizacije. To je fina Suma novca .

Bas tako od velikog stecenog i aktivna igre se po meni najvise mozemo obogatiti. A po meno je najbolji 19.9m za koji mi je na proslom acc vrlo malo falilo ali dobro, sada na ovom acc mi je to jedan od ciljeva i nadam se da cu ubrzo i uspeti u njemu jer za sada moji planovi idu odlicno.

Koji je najveci steceni koji si posedovao @($_Mare_$)?

Ranije, C A R N A G E je rekao/la:

Ukoliko nemate steceni preko 0.3, najbolje je drzati 3.9. Dosta zarada od stecenog zavisi od imovine koju posedujete. Ukolimo imate 0.5 ili 0.6 steceni, sigurno je najbolje da stavite 9.9 ili 19.9

Složio bih se s tobom, ja trenutno posedujem VIP-a 6 i na banci držim 19.9m i zadara je mogu reći odlična, još uz Aktivnu Igru, zarada samo pršti. A kada nemam VIP-a, držim 3.9 na banci, što opet nije loše jer stečeni pokrije sve poreze i opet budem koliko toliko u plusu, ali svakako da je najbolje sa 19.9 i VIP 6, još kada ima i Boost, tu je zarada brutalna.

Koliko si ti najviše novca imao na banci, odnosno s kolikom kanamtnom stopom i kolika ti je bila zarada @C A R N A G E ?

• Moderator

Zdravo

Jako zanimljiva tema, iskreno sve zavisi do ekonomije igraca ali normalno 19,9m je najbolje stanje u

banci iz razloga sto se najvise dobija na plati normalno ukoliko nemate puno imovine dovoljna je jedna mala

kuca i vi ste na konju. Sto se tice 3,9m moramo se sloziti da je ovo najcesce vidjena valuta u bankama mnogih igraca

za sada. Nisam napomenuo za 9,9m i 19,9m potrebno je imati 0,5 kamatnu to mozete dobiti boost-om ili Vip-om 4.