Tejama Posted June 2 Share Posted June 2 Meni se bas svidja sistem pijace to jest prodavanjem vozila cene su uvek prikladne niko ne povecava bas toliko cene mogu se naci dobra ocuvana vozila isto tako mogu se naci bukvalno nova vozila i vozila koja su nabudzena turbom takodje dosta ljudi prodaje vozila koja su bas malo presla sto mi se bas dopada. Uglavnom ovaj sistem mi se previse svidja i sve oko pijace mi se svijda Sada vama dajem prostora da podelite svoje misljenje i da komentarisete ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONOVAN Posted June 2 Share Posted June 2 Delim mišljenje s tobom, lepo je osmišljen sistem. Meni se ne sviđa sistem auto salona, gde moram da pišem nekome na Discord da dostavi vozila; taj proces dosta smara i ne sviđa mi se. Da nema auto pijace, nikad ne bih ni imao auto na serveru. Takođe, bilo bi dobro da igrač koji stavi vozilo na auto pijacu ne mora svaki put da ga postavlja kad uđe na server, nego da ostane tu i kada je igrač offline. Takođe bih uveo da se plaća pijaca, na primer 1h = 1000$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tejama Posted June 8 Author Share Posted June 8 Slazem se sa tobom da je lepo osmisljen sistem meni se previse dopada auto salon nije los ali auto pijaca mi je bolja i zanimljivija jer dosta vise ljudi dolaze da se cenkate itd. Da nema auto pijace ni ja nebi imao automobil ja sam svoj prvi auto kupio po vrlo jeftinoj ceni na auto pijaci. Nije losa ideja da se pijaca na 1h placa 1000$ slazem se po tom pitanju sa tobom. Koje ti je prvo auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisP Posted August 4 Share Posted August 4 Auto pijaca je sjajno rešenje. Poprilično korisna stvar koja je rešila neke probleme na serveru. Bilo bi dobro da se ta auto pijaca ogradi, stavi rampa i naplaćuje ulaz. Drago mi je što je to, pored Bolnice, najposećenija lokacija na serveru. Mislim da bi na tom mestu trebalo dodati neke aparate za sokove i hranu, da bi igrači mogli i tu da zadovoljavaju svoje potrebe. Veći deo trgovine vozilima na serveru se odvija upravo na auto pijaci. S obzirom na nedostatak novinara da daju oglase, jedini način da igrači vide ko šta nudi za prodaju jeste ta pijaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djesih99 Posted August 10 Share Posted August 10 Odlicna stvar je auto pijaca, medutim treba dosta vremena da netko dode i kupi neko auto. Primjer prodajem Jestera kojem je cijena u salonu 400.000$, auto je komplet full tune lvl 4. Prodajem za 450.000$ vec danima Link to comment Share on other sites More sharing options...