Srdicc Posted June 17 Share Posted June 17 Pozdrav samperi, danas ćemo razgovarati o tome koji je najbolje odrađen posao na serveru. Ima jako puno dobro odrađenih poslova poput: Prevoznika robe, kosača trave i mnogih drugih. Svaki posao ima nešto što ga čini posebnim i svi smo ga jako voleli raditi, svaki posao ima nešto jako dobro urađeno u sebi što ga čini odličnim i svaki posao ima odličan sistem rada. Oću čuti vaša mišljenja. Koji je to po vama najbolje odrađen posao? Koji po vama posao ima najbolji sistem rada? (NAPOMENA) Svako kršenje pravila foruma biće sankcionisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Pozdrav @S R D A,jako zanimljiva tema za razgovor,ima dosta poslova na nasem serveru koji su jako dobro odradjeni,kao sto su:Smecar,Prevoznik i Pliot na primer,a meni je najbolji posao Prevoznik robe,kao sto znamo imamo 3 nacina za taj posao,prevoz brodskig kotejnera,prevoz kutija i onaj zadnji nacin voznja onih kutija iz zatvora,a meni je najbolji prvi nacin a to je prevoz brodskih kotejnera.Zanimljivo je jako a i dobra je plata,po prvo put da dobijemo mehanizan krana,odnosno da prvi put dobijemo kontrolisanje krana,e sad ja imam par pitanja za tebe. 1.Koji je po tebi najbolji nacin od ova 3 iz posla Prevoznik robe @S R D A? 2.Sta mislis o poslu Smecar da li je dobro napravljen ili ne i ostalo @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 (edited) Pozdrav @$D_J_O_K_O_V_1_C$, jako si lepo to obrazložio, a sad po meni najbolji način od ta 3 je: Prevoz brodskih kontejnera zato što je tu jako dobro napravljen ceo sistem kontejnera i ne oduzima mnogo vremena za rad, a za posao smećar mogu reći da je jako dobro odrađen i najviše mi se sviđa kod njega što se radi u dvoje pa ga možeš raditi i sa prijateljem i jako je dobro napravljen. Dobro je osmišljena ruta za taj posao i jako dobro su odrađene animacije. 1. Šta misliš o poslu drvoseča i šta bi promenio u tom poslu? Edited June 18 by S R D A 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Dobar odgovor moram priznati,pa radio sam dosta puta posao drvoseca,i on je odlicno odradjen radi se kratko a i dobra je plata,mozda bih dodao na primer jos neki alat kao na primer sekiru,kao poput posla rudar,da se menja alat na svako drugo kopanje,e pa ja bi mozda tako i ovde dodao,i mozda bi promenio drveca,na primer neka manja veca zbog jelte te sekire.A ovako posao je odlicno odradjen.Imam jedno pitanje za tebe. Sta ti mislis o poslu Pilot i jel bi nesto menjao @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 1 minute ago, $D_J_O_K_O_V_1_C$ said: Dobar odgovor moram priznati,pa radio sam dosta puta posao drvoseca,i on je odlicno odradjen radi se kratko a i dobra je plata,mozda bih dodao na primer jos neki alat kao na primer sekiru,kao poput posla rudar,da se menja alat na svako drugo kopanje,e pa ja bi mozda tako i ovde dodao,i mozda bi promenio drveca,na primer neka manja veca zbog jelte te sekire.A ovako posao je odlicno odradjen.Imam jedno pitanje za tebe. Sta ti mislis o poslu Pilot i jel bi nesto menjao @S R D A? Pa uglavnom sam taj posao najcesce radio, ne bi nista promenio u njemu sve je jako dobro odradjeno mozda bi dodao da naprave neki deo posla u kom bi mogao da se vozi i helikopter, ali ovako sve u svemu taj posao je odlicno odradjen ne bi na njemu nesto konkretno menjao. 1. Sta mislis o poslu Ribar i da bi li nesto konkretno menjao na njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Vrlo zanimljiv odgovor,svidja mi se tvoje misljenje o poslu pilot,odnosno tvoja sama ideja,bilo bi dobro kad bi se mozda cak i helikopter uveo pa da ima poseban mehanizam i sistem za helikopter.A sto se tice tvog pitanja dosta puta sam radio ribara,mnogo je dobro odradjen posao i stvarno je dobar,mozda bi dodao jos par nekih detalja na primer drugih camaca,i na primer mozda jos par detalja kada se peca,a ostalo je sve kako treba.Imam jedno pitanje za tebe. Sta mislis o poslu Dostavljac Produkata i da li imas neke mane i da li ni nesto dodao kod tog posla @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 4 minutes ago, $D_J_O_K_O_V_1_C$ said: Vrlo zanimljiv odgovor,svidja mi se tvoje misljenje o poslu pilot,odnosno tvoja sama ideja,bilo bi dobro kad bi se mozda cak i helikopter uveo pa da ima poseban mehanizam i sistem za helikopter.A sto se tice tvog pitanja dosta puta sam radio ribara,mnogo je dobro odradjen posao i stvarno je dobar,mozda bi dodao jos par nekih detalja na primer drugih camaca,i na primer mozda jos par detalja kada se peca,a ostalo je sve kako treba.Imam jedno pitanje za tebe. Sta mislis o poslu Dostavljac Produkata i da li imas neke mane i da li ni nesto dodao kod tog posla @S R D A? Vrlo zanimnljiv odgovor, dosta detalja si naveo, a neke od tih bi i ja voleo videti u poslu ribar. Dostavljaca produkata sam radio jako mnogo puta, dobro je odradjen sistem, ali ja bi dodao sistem kada se kupuju produkti da se ubacuju u kombi, pa kad se dostavljaju da se istovaruju, to bi mnogo detaljnije izgledalo i mnogo bi cinilo posao boljim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Vrlo zanimljiv odgovor,svidja mi se tvoja ideja za posao Dostavljac Produkata,ja bih mozda dodao u ovaj posao viljuskar,i na primer da mi te sve produkte prvo nosimo na viljuskar i onda stavljamo u kombi ili kamion,mislim da bi bilo mnogo zanimljivije da se radi ovaj posao.A ja imam pitanje za tebe. Sta mislis o poslu Elektricar,mislim da ima dosta o ovom poslu da se prica pa bih voleo da vidim tvoj odgovor @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 Pozdrav @$D_J_O_K_O_V_1_C$, sto se tice posla elektricar jako dobro je odradjen ceo sistem, jako su dobro odradili animacije, ali moze to jos da se odradi, ali dobar je posao nije los. Sta mislis o poslu Vozac Prehrane kako je po tebi odradjen sistem tog posla i da li bi dodao nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Pozdrav @S R D A,zanimljiv odgovor moram priznati,a sto se tice tvog pitanja,dosta puta sam radio posao Dostavljac Prehrane,mnogo mi se svideo jer po prvi put imamo kamion sa prikolicom a koji zaista dobro radi,po meni ovo je jako dobar i zanimljiv posao jer po prvi put kao sto sam rekao imamo dobru fiziku prikolice kada se zakaci jelte za kamion,dodao mi mozda vise destinacija. Sta mislis o poslu Bnakar,da li bi nesto menjao kod ovog posla @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 2 hours ago, $D_J_O_K_O_V_1_C$ said: Pozdrav @S R D A,zanimljiv odgovor moram priznati,a sto se tice tvog pitanja,dosta puta sam radio posao Dostavljac Prehrane,mnogo mi se svideo jer po prvi put imamo kamion sa prikolicom a koji zaista dobro radi,po meni ovo je jako dobar i zanimljiv posao jer po prvi put kao sto sam rekao imamo dobru fiziku prikolice kada se zakaci jelte za kamion,dodao mi mozda vise destinacija. Sta mislis o poslu Bnakar,da li bi nesto menjao kod ovog posla @S R D A? Pa i ne bi iskreno, taj posao je po meni savrsen i ne bi na njemu nesto konkretno menjao sve u svemu taj posao je po meni odlican. Da li mislis da ce biti nekih novih poslova u buducnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D J O K O V 1 C Posted June 18 Share Posted June 18 Ranije, S R D A je rekao/la: Pa i ne bi iskreno, taj posao je po meni savrsen i ne bi na njemu nesto konkretno menjao sve u svemu taj posao je po meni odlican. Da li mislis da ce biti nekih novih poslova u buducnosti? Slazem se sa tobom,posao nema niti jednu manu odlican je.A sto se tice tvog pitanja,pa mislim da ce sigurno dodati posao neki posao u buducnosti jer su malo i dosadili dosadasnji poslovi. Kakav tip posla bi voleo da vidis u buducnosti @S R D A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 18 Author Share Posted June 18 Pa voleo bih videti neki onako opušten posao, da ima jako dobre sisteme i animacije i jako dobro odradjenu mapu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted June 22 Share Posted June 22 Pozdrav, jako zanimljiva tema, po meni svi poslovi su lepo odrađeni i znamo da je u njih uložen ogroman trud, ali ako bih birao za mene bi to bio Švercer Robe iz razloga što ima jako zanimljiv sistem rada, a i zarada je lepo usklađena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdicc Posted June 23 Author Share Posted June 23 20 hours ago, Mijailovic said: Pozdrav, jako zanimljiva tema, po meni svi poslovi su lepo odrađeni i znamo da je u njih uložen ogroman trud, ali ako bih birao za mene bi to bio Švercer Robe iz razloga što ima jako zanimljiv sistem rada, a i zarada je lepo usklađena. Zanimnljiv izbor, mogu reći za taj posao iako ga nisam mnogo radio, opet jako mi je drag, slažem se sa tobom, posao Švercer Robe je isto jedan od jako dobro odrađenih poslova, ima jako dobar odrađen sistem i stvarno odličan posao. Šta misliš o poslu Uzgajivač droge i da li bi nešto promenio u tom poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husak Posted July 24 Share Posted July 24 Pozdrav, po meni najbolji poslovi po uloženom trudu su: Carinik, Švercer robe i Prevoznik robe(prevoz kontenjera). Na ovim poslovima je najviše uloženo truda po meni, poslovi su zanimljivi i unikatni što mi se jako sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...