Jump to content
Goran_Bregovic

Koja je najbolja investicija koju može napraviti nov igrač na serveru?

Recommended Posts

Pozdrav dragi ljudi. Počeo sam ponovo da igram na Vinewood-u nakon dužeg vremena, na novom nalogu, i trenutno sam level 5. U više navrata sam igrao na ovom serveru sa raznih naloga (prvi sam napravio još oko 2018-e) ali nikada nisam bio u stanju da dođem do nekog pravog bogatstva, čak ni do miliona. Sada, uz svo iskustvo koje sam dobio iz predhodnih pokušaja, učeći na svojim i tuđim greškama, shvatio sam šta sam radio pogrešno svo vrijeme:

-Konstantno radio poslove koji ne plaćaju dovoljno i koji su traćenje vremena, kao što su kosač trave, mašinovođa i slični;

-Onda kada sam shvatio koji poslovi valjaju, tada sam samo radio po ceo dan, dobro zarađivao, pa sam nakon toga pare trošio na gluposti poput telefona, kuća, automobila...

-Nisam ulazio u organizacije jer sam mislio da se tu ne mogu zaraditi ozbiljne pare.

Sada kada sam napravio dobar start, i kada ste otprilike shvatili moju (ne baš potrebnu) istoriju igranja na ovom serveru, moje pitanje je upravo ono u naslovu:

Koja je najbolja investicija koju mogu napraviti? Pod investicijom mislim na imanja, biznise, firme, i kada je najbolji trenutak za tako nešto? Koji mi je level uopšte potreban da napravim investiciju koja će mi donijeti zaista dostojan profit?

Hvala Vam svima unaprijed i izvinite ako mislite da je ovaj uvod nepotreban.

Pozdrav @Goran_Bregovic

Iskreno da ti kažem, za početak je najbole da samo zarađuješ, kada skupiš neke solidne pare, tek tada pređi na investiranje. Prvo bi mogao da počneš od imanja od 10m. Važna stvar je da moraš biti redovan i da paziš na imanje svakodnevno, imanje, kao i sve drugo, traži da mu se posvetiš kako bi imao profita, na tom imanju možeš ostati dok ne skupiš novac za veće imanje. Firme i biznise za male pare ne možeš naći, sve što valja košta jako mnogo, neki biznisi prelaze ceno i preko 50 miliona.

Jesi li možda razmišljao o nekoj drugoj investiciji koja bi po tebi bila bolja i zašto?