Kide Posted June 23, 2024 Share Posted June 23, 2024 (edited) Pozdrav svima, U ovoj temu će Vam biti objašnjeno sve o programu koji Vam omogućava da imate uvid u kanal i ljudima koji u istom momentu pricaju u kanalu. Naime radi se o aplikaciji pod nazivom Overwolf, U nastavku tutorijala možete pročitati nešto više o programu i o samom korišćenju istog. Pre svega potrebno je skinuti sam program na svom računaru. To će te uraditi prateći sledeće korake: Kada ste kliknuli na ikonicu Overwolf-a na TeamSpeak-u otvoriće Vam se sajt samog Overwolf-a gde će te ga i preuzeti. To će te uraditi na sledeći način: Kada preuzmete Overwolf potrebno je instalirati ga na vašem računaru. To će te uraditi putem sledećeg koraka: Kada ste prihvatili sve uslove korišćenja i odabrali gde će te instalirati Overwolf možete pokrenuti samu instalaciju. To će vam izgledati ovako: Kada ste instalirali Overwolf potrebno je da pokrenete sami program. To će te uraditi na sledeći način. To bi bilo to što se tiče same instalacije sada prelazimo na sami Overwolf Kada ste otvorili Overwolf iskočiće Vam mali prozorčić u kojem imate ponudjeno sledeće. Full TS3 - Ovo Vam je opcija koja otvara ceo ts3 client i samim tim nema neku posebnu svrhu. Channel - Ova opcija Vam omogućava da imate uvid u celi kanal (Ko ulazi , izlazi , drži talk itd...) Notifications - Ova opcija Vam omogućava da isključite i uključite obaveštenja od samog Overwolf-a Skins - Ova opcija Vam omogućava da ulepšate svoj Overlay i da ga prilagodite svojim potrebama. S obzirom da prve tri opcije u samom Overwolf-u nemaju nikakva podešavanja za sam kraj prelazimo opciju Skins gde se nalaze sva bitnija podešavanja. Kada ste kliknuli na opciju Skins otvoriće Vam se ovakav prozor sa sledećim opcijama: Hotkeys - Ova opcija Vam omogućava da dodate prečice za sami Overwolf. Notifications - Ovo Vam omogucava da uključite i isključite notifikacije i da deo ekrana na kome će Vam stajati sam overlay. Skin your TS3 overlay - Ovo su sami skinovi koji menjaju izgled samog overlay-a. Kada ste sve podeseili kako Vama odgovara to bi trebalo da u igrici izgleda ovako: To bi bilo to što se tiče samog Overwolf-a ukoliko imate bilo kakve nejasnoće ili pitanja u vezi teamspeak-a ili samog tutorijala, Možete postaviti Pitanja u vezi TS-a Credits: @Pljugica Edited June 23, 2024 by kide 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...