Arizanovic Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 Pozdrav samperi! Animacije su, kao što mnogo vas zna, odlična stvar i mogu znatno poboljšati RP u nekim situacijama. Na primer kada saobraćajac zaustavi nekog uu 90% slučajeva ide /tired 2 da bi se sagnuo jer nije realno da razgovara s nekim, a da ga ne vidi, ili da proveri pojas gledajući u krov vozila. Pored RP-a, animacije mogu služiti za mnogo drugih stvari kao što su zabava, slikanje ili snimanje nekih videa. Kada se neko slika ide najčešće /stance 1, ili /stance 3. Animacije poput /dance ili /basket mogu biti dobre za zabavu. 1. Za šta najviše koritite animacije? 2. Koje su Vam najdraže animacije i koliko ih često upotrebljavate? 3. Zašto baš ta ili te animacije, šta ih odvaja od ostale hrpe animacija? [Napomena] Trudite se da pišete što kvalitetnije komentare, takođe, svaki vid kršenja pravila će biti sankcionisan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted August 10, 2024 Share Posted August 10, 2024 (edited) Animacija koju najviše koristim je /sit 3 ali koristim i sledeće: /stance 1 uglavnom za slikanje, /dance nebitno koji broj kada je neka žurka u republici , /wave 1 ili 3, /die, /sit 3, /lay 3, /wank 2 , ne mogu setim ali uglavnom ove koristim Edited August 10, 2024 by Naruto Uzumaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arizanovic Posted August 12, 2024 Author Share Posted August 12, 2024 Ranije, Naruto Uzumaki je rekao/la: Animacija koju najviše koristim je /sit 3 ali koristim i sledeće: /stance 1 uglavnom za slikanje, /dance nebitno koji broj kada je neka žurka u republici , /wave 1 ili 3, /die, /sit 3, /lay 3, /wank 2 , ne mogu setim ali uglavnom ove koristim Ja najčešće koristim /stance 1 ili /stance 3, obe su super za slikanje, dosta često koristim i /lay 3, naravno nekad sam mnogo više, ali koristim i ada povremeno kad je neka slika ili nešto. Za zabavu najčešće /dance, broj je manje važan. Ostale animacije više manje, kada je neka RP situacija itd. Kad smo kod toga, učestalo mi je u upotrebi /sit 2/3, /die, /koface, /kostomach i slično, da ne navodim sve. Da li animacije češće koristš za RP ili zezanje ili nešto tako, koje i zašto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanoviic Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 Zdravo Jako zanimljiva tema, iskreno koristim dosta animacija ali u skorije vreme i ne bas cesto naprimer /stance 1 i /stance 3 koristim za slikanje jer su te animacije jako lepe za slikanje i verujem da ih vecina na serveru koristi. Kad je u pitanju neka zurka koristim /dance nije bitno koji sve dok se ne umesa neko pice onda krece pljaskanje po podu. Takodje koristim cesto animaciju /chat 1 iz razloga sto mi treba kada snimam neke klipove kako bi se pohvatao taj RP u snimanju da bi izgledalo bolje i lepse za gledati. /sit 1 ili 2 takodje koristim za neko snimanje kada trebam biti u sedecem polozaju opet kazem kako bi se pohvatao RP u tim scenama i kako bi to lepse i bolje izgledalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...