Jump to content
Trivanovic

Mapa balasa

Recommended Posts

kreativno ali fali tu jos stvari da se upotpuni taj prazan prostor, i ovaj parking po meni ne stoji da ovoliko bude iznad zemlje, vec je dovoljno samo linije da se vide bukvalno kao 2d, a ne 3d

• SAMP Spec Admin
On 8/24/2024 at 12:37 AM, Tronxy said:

Vaše ime i prezime na serveru: Trivanovic
Slika/Video vašeg rada: https://imgur.com/a/JWteSIg
Vreme potrebno za izradu: 1h
Dodajte nešto: Mapa je radjena po mom ukusu samo treba parking kod kamp kucica da se popravi!

Pozdrav Trivanoviću, mogu ti reći da mi se mapa i ne dopada baš. Imam mnogo zamerki, ali i neku pohvalu. Naime, prvo ćemo krenuti od zamerki. Prvo što sam uočio kada sam pogledao mapu, jeste to da je mapa otvorena sa svih strana a to mi se ne sviđa nikako, trebalo bi da bude zatvorena na barem dve strane i da ima jedan do dva ulaza u bazu, druga zamerka jeste parking, siguran sam da se u programu u kom radiš može spustiti u zemlju i to bi izgledalo mnogo lepše. Ne sviđa mi se što se baza nalazi na travi umesto na betonu i takođe mi se ne sviđa raspored stvari kako si ih postavio. Mogu te pohvaliti što si izabrao lepu kuću i ove detalje po podu. Rad bih ocenio 3/10.

Zanima me da li i dalje mapaš i da li bi poslao još neke radove, ukoliko ih imaš?

Edited by Forgiven