Jump to content
Grk

Posao rudar

Recommended Posts

image.png.9dd90fc382b45a004e46e2e6621f2f53.png

Svi smo mi upoznati sa trenutnim poslom rudar a za one koji niste ukratko o njemu: zaposlite se u rudniku te kopate rude i zarađujete novce, ali u nekim rudama pored novca dobijete i zlato koje kasnije možete prodati po 1k za gram zlata. Svaki put kada skoknem do njega ima jako puno ljudi koji ga rade. Zanima me vaše mišljenje o njemu te imate li neki razlog zašto ga toliko ljudi voli

Pozdrav i hvala sto si otvorio ovu temu.
Razlozi zbog kojega ljudi rade bas ovaj posao su svakakvi, a jedan od pravih razloga je taj sto kada kopas dobivas gram ili dva zlata koje ti nitko ne moze oduzeti, posao je lak, nakon provere pritisnes slovo N i kopas svega tridesetak sekundi, i odes preraditi rudu.
Posao je lagan, samo pritisnes tipku i on sam kopa. 
Obogatis se uz lagan posao i da taj gram zlata vrijedi 1k i itekako je isplativo to raditi.
Kada kopas sa ljudima, mozes se i razgovarati bez da itko ikoga smeta u poslu.
Preporucujem posao rudara svima.

Ranije, Josip_Rutic je rekao/la:

Pozdrav i hvala sto si otvorio ovu temu.
Razlozi zbog kojega ljudi rade bas ovaj posao su svakakvi, a jedan od pravih razloga je taj sto kada kopas dobivas gram ili dva zlata koje ti nitko ne moze oduzeti, posao je lak, nakon provere pritisnes slovo N i kopas svega tridesetak sekundi, i odes preraditi rudu.
Posao je lagan, samo pritisnes tipku i on sam kopa. 
Obogatis se uz lagan posao i da taj gram zlata vrijedi 1k i itekako je isplativo to raditi.
Kada kopas sa ljudima, mozes se i razgovarati bez da itko ikoga smeta u poslu.
Preporucujem posao rudara svima.

Pozdrav, baš mi je drago da ti se ovaj posao dopada, ovaj posao je nekada bio dosta popularan a naručito dok je AdnanBro snimao, zbog ovog posla mogu reći da sam i počeo igrati, prvi video koji sam gledao od AdnanBro-a upravo jeste jedan video posvećen ovom poslu.

Takođe, primetio sam da se ovaj posao prilično isplati kada neko ima Vipa 6, Helpera 5 ili veće pozicije, uglavnom bitno je da se ima jetpack, on dosta pomogne pri brzini rada o ovog posla jer znatno uvrzava put od mesta gde predajemo rudu pa do mesta gde je kopamo.

Da li si nekada bio u prilici raditi s jetpackom ovaj posao @Josip_Rutic ?

Edited by Mijailovic
  • Like 1

Smatram da je to posao za opustanje, jer upisete komandu, karakter kopa a vi mozete gledati u telefon i svejedno zaradjivati... dok na drugim poslovima, paznja mora biti usmjerena ka serveru. Naravno, posao ima potencijal da se nadogradi i da bude dosta bolji ali da se ovakav nacin ne sklanja vec doda jos jedna mogucnost

Zdravo

Jako zanimljiva tema, iskreno moram pohvaliti da je posao rudar stvarno lepo osmisljen

posao i nikada ne znas da li ces dobiti zlato ili srebro uvek sam se radovao kada dobijem zlato

i ako to nije neka preterana cifra meni je bilo jako zanimljivo da radim taj posao i svaki dan sam ga radio

i zaradjivao pare mogao sam lako za 1h da zaradim preko 100.000 na rudaru sto je tesko kada pogledas da je 

to ipak posao rudar a ne neki jak posao poput svercera robe ili slicnih poslova. U sustini samo da se povecaju plate

Edited by Milanoviic

Jednostavnost i Dostupnost: Rudarstvo kao aktivnost u igri često ne zahteva previše specijalizovanog znanja ili veštine. To znači da igrači mogu brzo da uđu u proces, počnu da zarađuju i budu produktivni bez previše komplikovanih zadataka ili strategija.

Stalan Prinos: Posao rudara često pruža stalan izvor prihoda, jer rudarenje (bilo da je u pitanju rudarenje rude ili zlata) donosi resurse koji se mogu prodati ili koristiti za unapređenje lika. Ova stabilnost čini ga privlačnim mnogim igračima koji žele da imaju siguran izvor zarade.

On 12/24/2024 at 9:19 PM, Vajic said:

Jednostavnost i Dostupnost: Rudarstvo kao aktivnost u igri često ne zahteva previše specijalizovanog znanja ili veštine. To znači da igrači mogu brzo da uđu u proces, počnu da zarađuju i budu produktivni bez previše komplikovanih zadataka ili strategija.

Stalan Prinos: Posao rudara često pruža stalan izvor prihoda, jer rudarenje (bilo da je u pitanju rudarenje rude ili zlata) donosi resurse koji se mogu prodati ili koristiti za unapređenje lika. Ova stabilnost čini ga privlačnim mnogim igračima koji žele da imaju siguran izvor zarade.

Zdravo

Zanimljiv komentar, iskreno po ovom komentaru zakljucujem da si ti jako inteligenta osoba

koja ne samo da je opisala Rudarstvo vec i njegove osobine iskreno kao sto si rekao ovo je jednostavan

posao koji moze shvatiti bilo ko a usput je i dostupan svima i svako ga moze raditi ukoliko dodje na pravu 

lokaciju cak i da ne zna lokaciju postoji /gps > Poslovi > Rudar ili mozete pozvati taxi a on ce vas odvesti do

Rudara. Moze se reci da je ovaj posao i na srecu iz razloga sto zavisi da li cete dobiti srebro ili zlato i koliko cete

ih dobiti normalno zlato je redje da se dobije ali je zato i skuplje za prodati. Dok se srebo odma prodaje cim ga

dostavite tamo. Ko ne zna gde se prodaje Zlato to mozete u Zlatari u bilo kom od tri grada.