Aldin_Beganovicc Posted September 4 Share Posted September 4 Pozdrav svima! U ovom predlogu sam odlučio da predložim da se na serveru pored klasičnog dostavljanja produkata uvedu i tzv. brza isporuka produkata tj. da vlasnik biznisa kao i firme može kupiti produkte bez da uzima posao dostavljača i sam sebi dostavlja, naravno u ovom slučaju bi produkti bili dosta skuplji recimo ako je normalna cena 50$ po jednom bila bi 70$ i tako. Ovo se treba uvesti iz prostog razloga jer dostavljača i ne rade baš puno, a i kada je neko povezan preko telefona i ne može igrati a hoće da podigne novac da može to uraditi bez da misli da će sledeći dan otići njegova kasa u minus. To bi bilo to što se tiče ovog predloga, napišite da li vam se sviđa ili ne i zašto. Napomena svako kršenje pravila biće sankcionisano! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirke_Radovanovic Posted September 7 Share Posted September 7 Dostavljač produkata onda neće ni imati smisla i može se izbrisati. Svi bi sami uzimali produkte i dostavljači ne bi imali posla. Jedino da se uvede neka vrsta porudžbine produkata. Da vlasnik biznisa ima mogućnost da poruči produkte i da o tome budu obavešteni svi dostavljači produkata. Mada ni to ne bi ništa promenilo, nemam pojma ni sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldin_Beganovicc Posted September 8 Author Share Posted September 8 Pozdrav @Mirke_Radovanovic zašto tako misliš? Evo vidi ti automatski produkti bi bili 2x skuplji nego kada se dostavlja sa dostavljačom. Naravno nije problem da neko da otkaz i radi tog dostavljača ali recimo šta ako neko ima kompaniju i ne može dati otkaz? Zato bi se ovo trebalo uvesti a dostavljač je svakako slabo ko radi a i ovaj sistem ga ne bi nešto urušio previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...