Mijailovic Posted September 7, 2024 Share Posted September 7, 2024 Danas imamo jednu vrlo zanimljivu diskusiju, naime svi znamo da je Balkan School pre svega RP server i da se sama igra svodi na simulaciji pravog života, nekada je taj RP bio na mnogo većem nivou i jednostavno su se igrači trudili da RP i sprovode tokom igranja, međutim danas nažalost retko možemo videti da neko radi na tome da igra na RP način, naručito kada je PD u pitanju, jednostavno imamo dosta primera gde PD dok radi rutinske kontrole niti RP-a niti je rade kako bi ona zapravo trebala izgledati, mnogo puta se dešava i MG, takođe kada PD vrši pretres, mnogo puta se dešava da PD jednostavno dođe do nekoga i samo mu odume ilegalne supstance bez pretgodnog dijaloga, neke od ovih stvari se i kažnjavaju ali neke još nisu definisane. Sada mene zanima: Na koje to načine PD može podići sam RP dok obavljaju svoj posao ? Da li Administracija može uticati na to, na koji način i u kojoj meri ? Da li je ovo više do Lidera PD-a ili do samih članova ? Slobodno podelite Vaše mišljenje u ovoj temi, kako bi malo prodiskutovali i dali uzor samim igrača koji ulaze u PD. NAPOMENA: Svaka vrsta Hejta, nedoličnog ponašanja ili KRŠENJA PRAVILA FORUMA će biti sankcionisana, tako da potrudite se da lepo i racionalno iznesete svoje mišljenje kako bi možda baš neka Vaša ideja uticala nekada na samo poboljšanje Organa Reda, a sva pravila Foruma možete videti OVDE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B E E R U S Posted September 13, 2024 Share Posted September 13, 2024 Skroz nerealna prica da se poveca RP za PD. Kriminalne mogu da biraju hoce li robati ili raditi neki RP svercovanja i sl. Sa druge strane PD je tu kako bi sprecavao robove. RP je u pdu vidljiv samo kad treba /me i /do da se iskoristi za spustanje nekoga ili izvlacenja iz vode. Ne verujem da Administracija moze da duze staze nesto tu da uradi. Par puta se desavalo da se organizuje RP rob u kom PD mora da se prvo pobrine za taoce pa za osumnjicene. Ta ulica izmedju PD-a i krimi org oko rpanja je dvosmerna. Ne moze jedno bez drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted September 13, 2024 Author Share Posted September 13, 2024 Ranije, C A R N A G E je rekao/la: Skroz nerealna prica da se poveca RP za PD. Kriminalne mogu da biraju hoce li robati ili raditi neki RP svercovanja i sl. Sa druge strane PD je tu kako bi sprecavao robove. RP je u pdu vidljiv samo kad treba /me i /do da se iskoristi za spustanje nekoga ili izvlacenja iz vode. Ne verujem da Administracija moze da duze staze nesto tu da uradi. Par puta se desavalo da se organizuje RP rob u kom PD mora da se prvo pobrine za taoce pa za osumnjicene. Ta ulica izmedju PD-a i krimi org oko rpanja je dvosmerna. Ne moze jedno bez drugog. Pozdrav, ni ja nisam mislio da svaki rob izgleda kao ti RP robovi što su organizovani od strane administracije, i tipa to nije loša stvar da se ponekad održava, ali ja sam više mislio pri nekim radnjama poput rutinskih, samog obraćanja prema ogračima, izvlačenje iz vode, spuštanje s visine i tako dalje. Na tome mislim da bi trebalo malo više da se poradi, ali za to je neophodno i RP ponašanje članova kriminalnih organizacija i generalno ljudi koji prave wl. A šta ti misliš o tome da PD malo više poradi na snimanju nekih RP Akcija, organizovanju RP trenigna i slično @C A R N A G E ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B E E R U S Posted September 13, 2024 Share Posted September 13, 2024 Ranije, Mijailovic je rekao/la: Pozdrav, ni ja nisam mislio da svaki rob izgleda kao ti RP robovi što su organizovani od strane administracije, i tipa to nije loša stvar da se ponekad održava, ali ja sam više mislio pri nekim radnjama poput rutinskih, samog obraćanja prema ogračima, izvlačenje iz vode, spuštanje s visine i tako dalje. Na tome mislim da bi trebalo malo više da se poradi, ali za to je neophodno i RP ponašanje članova kriminalnih organizacija i generalno ljudi koji prave wl. A šta ti misliš o tome da PD malo više poradi na snimanju nekih RP Akcija, organizovanju RP trenigna i slično @C A R N A G E ? Sigurno da moze PD da organizuje neke RP akcije, samo je to stvar lidera. Ne verujem da ce se tako nesto skorije desavati jer su krimi organizacije dosta dominantnije u odnosu na PD. Sto se tice obracanja u IC to sigurno da moze da se popravi, ali vrlo tesko. Taj nivo RP-a je vise za SP ili Bolnicare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijailovic Posted September 15, 2024 Author Share Posted September 15, 2024 Ranije, C A R N A G E je rekao/la: Sigurno da moze PD da organizuje neke RP akcije, samo je to stvar lidera. Ne verujem da ce se tako nesto skorije desavati jer su krimi organizacije dosta dominantnije u odnosu na PD. Sto se tice obracanja u IC to sigurno da moze da se popravi, ali vrlo tesko. Taj nivo RP-a je vise za SP ili Bolnicare. Generalno se slažem s tobom, ali što se tiče toga da misliš da nije moguće baš to da se popravi što se tiče IC chata, moje mišljenje je da ipak jeste, dakle danas se rutinska kontrola od PD-a svodi na to da se PD nada da će onaj koga su zaustavili, početi da beži, da će mu naći ilegalne stvari, da će on izaći iz vozila i /pee, uglavnom nada se da će napraviti Wl, kako bi PD mogao da ga arresta, te oni ne žele ni malo paziti tu na RP već im je cilj samo što veći broj igrača da zaustave. Šta misliš o tome kada PD dok radi rutinsku, pretres i slične RP radnje, da mora obavezno koristiti /me i /do komande i ne raditi MG tokom tih radnji, u suprotnom da se to kažnjava @C A R N A G E ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B E E R U S Posted September 15, 2024 Share Posted September 15, 2024 Ranije, Mijailovic je rekao/la: Generalno se slažem s tobom, ali što se tiče toga da misliš da nije moguće baš to da se popravi što se tiče IC chata, moje mišljenje je da ipak jeste, dakle danas se rutinska kontrola od PD-a svodi na to da se PD nada da će onaj koga su zaustavili, početi da beži, da će mu naći ilegalne stvari, da će on izaći iz vozila i /pee, uglavnom nada se da će napraviti Wl, kako bi PD mogao da ga arresta, te oni ne žele ni malo paziti tu na RP već im je cilj samo što veći broj igrača da zaustave. Šta misliš o tome kada PD dok radi rutinsku, pretres i slične RP radnje, da mora obavezno koristiti /me i /do komande i ne raditi MG tokom tih radnji, u suprotnom da se to kažnjava @C A R N A G E ? Realno bi trebali da koriste /me i /do kao SP. Koliko ja vidim, ne desava se cesto da PD radi rutinske kontrole, s obzirom da kriminalne trenutno dominiraju. Kao sto si rekao PDu je cilj samo da uhvate nekog, daju wl i uzmu 3-4k od arresta. Nikakav RP kod njih maltene ne postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...