Moderator Milanoviic Posted October 27, 2024 Moderator Share Posted October 27, 2024 (edited) Pozdrav svim forumasima i forumasicama Danas sam Vam spremio jednu veoma zanimljivu temu za diskutovanje a radi se o ,,Novi eventi za 2.8 verziju’’ Verujem da ste svi upućeni u to da na svakih 15 minuta nam dolaze eventu gde mogu ucestvovati svi igrači. Postoje razni eventi trke, pucacine, preskakanje prepreka, borba avionima tenkovima i sličnim stvarima. Mada verujem da je to svima nama odavno dosadilo i verujem da bi svi voleli da za ovu novu verziju 2.8 koja će nam doći na zimu dodju neki novi eventi ili možda remake nekog eventa gde bi on bio bolji. Usput možete i vi predloziti neki event pa možda vrhovna komanda pročita bas vas komentar svidi im se i dodaju tako neki event. Takodje ukoliko je neko iskusan sam mapanjem može nam i napraviti mapu gde bi se odvijao taj event i kako bi to sve izgledalo. Za kraj sam spremio par pitanja za vas: 1. Da li očekujete nove eventa za 2.8 verziju? 2. Da li imate neki event koji bi predložili za novu verziju? 3. Da li su vam dosadili ovi stari eventi i dali bi ste voleli da vidite neki remake? Edited October 28, 2024 by Milanoviic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpa Posted October 28, 2024 Share Posted October 28, 2024 @Milanoviicza 2.8 verziju ocekujem da cemo dobiti nove evente i da ce oni biti zanimljivi,da jeste ovi eventi su nam dosadili malo i voli bih da dobijemo nove evente,takodje znam da mapam i bavim se time,nemam nikakav predlog za novi event ali nadam se da ce doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted October 29, 2024 Author Moderator Share Posted October 29, 2024 On 10/28/2024 at 4:43 PM, Serpa said: @Milanoviicza 2.8 verziju ocekujem da cemo dobiti nove evente i da ce oni biti zanimljivi,da jeste ovi eventi su nam dosadili malo i voli bih da dobijemo nove evente,takodje znam da mapam i bavim se time,nemam nikakav predlog za novi event ali nadam se da ce doci Veliki Pozdrav zanimljiv komentar, iskreno takodje nadam se da će biti novih eventa sa dobrim i novim mapama jer nekako po meni ovo je sve počeo da dosadjuje i verujem da svi skoro znamo eventa napamet. Bas iz tog razloga trebaju nam neki novi eventi ili možda neki remake eventa te stari event dobije novu mapu lokaciju ili slične stvari. Pored toga pretpostavljam da će nam doći i eventi koji će održavati Event Team te verujem da nam ovu zimu neće biti dosadno. Nadamo se i 1000/1000 i ove zime kao i uvek ove godine je to malo teze ali verujem da ćemo uspeti. Da li si razmišljao o nekom remake eventu kojem i kako bi to izgledalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Gorgi Posted October 30, 2024 Popular Post Share Posted October 30, 2024 Ja kao sto igram na serveru 5 godina i kakva je sad situacija ne bih voleo da igraci jos spadnu, tako da moja preporuka je da se dodaju nove mape i modove. Mapa je ista od 2.6 verzije kad su dodali PO4 org. Ima dosta mape koja je napustena posebno sela moze se tamo odraditi neka zona ili neka drug labaratorija da ima i tamo ima pucacine. Igraci koji se vracaju na update ocekuju sto vise novih mapa i modova a ne evente. To znam iz samog iskustva. Nadam se da cu biti poslusan. Hvala ugodan dan zelim! 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORELLI Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Prosle su 2 godine odkako je bio neki veci update, ocekujem na novoj verziji hrpetinu novih stvari, medju njima i evente, u suprotnom mislim da ce ovo bit prva zima da server nece imat 1000/1000, s obzirom na trenutni broj igraca. Za server ovog kalibra, 1 update godisnje je premalo, nije ni cudo sto igrace smori igrat i sto napustaju server svakodnevno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keki insans Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 Pozdrav svima! Odlična tema za diskusiju! Sigurno se mnogi slažu da su eventi ključni deo igre, ali je ponekad potrebno osveženje da bi zadržali interesovanje. Evo mojih misli: Očekivanja za nove evente: Definitivno očekujem nove evente za verziju 2.8. Svaka nova verzija donosi promene, i bilo bi sjajno videti kreativnije i raznovrsnije aktivnosti koje bi dodatno obogatile igru . Predlog za novi event: Možda bi bilo zanimljivo imati event koji kombinuje različite elemente—na primer, timsku strategiju gde bi igrači morali da sarđuju da bi preživeli u okruženju punom prepreka, resursa i neprijatelja. Takođe, neki oblik "Capture the Flag" sa dodatnim izazovima mogao bi doneti uzbudljive trenutke. Dosadnost starih eventa: Da, mnogi od starih eventa su postali pomalo monotoni. Remake nekih popularnih eventa sa novim mehanikama ili izazovima bi bio odličan način da se vrati uzbuđenje. Na primer, ako se "trke" malo osveže sa dodatnim preprekama ili različitim stazama, to bi moglo biti vrlo zabavno. Kako vi vidite budućnost ovih eventa? Imate li neke konkretne ideje ili želje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted November 3, 2024 Author Moderator Share Posted November 3, 2024 On 10/30/2024 at 11:09 AM, Gorgi said: Ja kao sto igram na serveru 5 godina i kakva je sad situacija ne bih voleo da igraci jos spadnu, tako da moja preporuka je da se dodaju nove mape i modove. Mapa je ista od 2.6 verzije kad su dodali PO4 org. Ima dosta mape koja je napustena posebno sela moze se tamo odraditi neka zona ili neka drug labaratorija da ima i tamo ima pucacine. Igraci koji se vracaju na update ocekuju sto vise novih mapa i modova a ne evente. To znam iz samog iskustva. Nadam se da cu biti poslusan. Hvala ugodan dan zelim! Veliki Pozdrav Jako Zanimljiv komentar, koliko vidim nije da se svidja meni nego i ostalima čim su ti tolko njih like-valo poruku iskreno u pravu si nije sve u eventima i mapa je jako bitna iz razloga sto kao sto kazes zadnji put dodana je Po4 baza imali su celu verziju sada će uskoro i dve verzije da dodaju nešto ali nisu mada ne mogu ih krivim iz razloga sto imaju dosta drugih obaveza poput skriptanja i sličnih stvari iz tih razloga verovatno nisu imali dovoljno vremena ali nema veze nadamo se sada na 2.8 verziji da će biti tih stvari. Na nama je da čekamo pa ćemo videti sada koliko će nas iznenaditi. On 10/30/2024 at 4:55 PM, MORELLI said: Prosle su 2 godine odkako je bio neki veci update, ocekujem na novoj verziji hrpetinu novih stvari, medju njima i evente, u suprotnom mislim da ce ovo bit prva zima da server nece imat 1000/1000, s obzirom na trenutni broj igraca. Za server ovog kalibra, 1 update godisnje je premalo, nije ni cudo sto igrace smori igrat i sto napustaju server svakodnevno. Veliki Pozdrav Zanimljiv Komentar, ne znam šta reci sem se u potpunosti sloziti sa tobom iz razloga sto kao sto si rek’o već 2 godine nije bio neki vau update koji će privući igrače kao sto si rekao za server ovakvog kvaliteta i kalibra update godišnje je premalo i trebaju to malo popraviti ali šta ćemo imaju i oni svojih obaveza ne možemo ih kriviti mnogo. Iskreno se nadam da će posle ovog zimskog update biti 1000/1000 čak i ako mnogo njih kažu da je to ne moguće neću verovati u te priče i nadacu se da će biti ali za to nam preostaje da čekamo. Očekujem strašan update sada za ovu zimu i verujem da nas neće razočarati. On 10/31/2024 at 2:21 PM, keki insans said: Pozdrav svima! Odlična tema za diskusiju! Sigurno se mnogi slažu da su eventi ključni deo igre, ali je ponekad potrebno osveženje da bi zadržali interesovanje. Evo mojih misli: Očekivanja za nove evente: Definitivno očekujem nove evente za verziju 2.8. Svaka nova verzija donosi promene, i bilo bi sjajno videti kreativnije i raznovrsnije aktivnosti koje bi dodatno obogatile igru . Predlog za novi event: Možda bi bilo zanimljivo imati event koji kombinuje različite elemente—na primer, timsku strategiju gde bi igrači morali da sarđuju da bi preživeli u okruženju punom prepreka, resursa i neprijatelja. Takođe, neki oblik "Capture the Flag" sa dodatnim izazovima mogao bi doneti uzbudljive trenutke. Dosadnost starih eventa: Da, mnogi od starih eventa su postali pomalo monotoni. Remake nekih popularnih eventa sa novim mehanikama ili izazovima bi bio odličan način da se vrati uzbuđenje. Na primer, ako se "trke" malo osveže sa dodatnim preprekama ili različitim stazama, to bi moglo biti vrlo zabavno. Kako vi vidite budućnost ovih eventa? Imate li neke konkretne ideje ili želje? Veliki Pozdrav Veoma dugačak i sažet komentar drago mi da imaš ovoliko ideja iskreno verujem da je jedan od najboljih komentara. Iskreno ne znam šta reci ova 2.8 verzija nam mora svašta doneti uključujući evente iz razloga sto je svima postalo sve dosadno i isto iz tog razloga sada moraju dodati nešto sto će nas vratiti u RP svet a ne samo rokanje robanje i slično mislim DS bi to bilo odlični i za nas i za njih ali videćemo do zime nije ostalo nešto puno možda mesec dana da tako kažemo ne znamo tako neki datum ali prepostavljamo. Iskreno sto se tiče ovog drugog predloga veoma mi se svideo ne znam šta reci to je najbolje sto bi mogli dodati od eventa verujem da bi se to svidelo svima i da nebi brzo dosadilo ali videćemo na njima je da nas ostave u neizvesnosti i na kraju pokažu ceo update. Na nama je da čekamo i iscekujemo taj update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgi Posted November 4, 2024 Share Posted November 4, 2024 Imaju obaveze al oni od sampa zaradjuju to im je ko biznis kolko ulozis tolko i dobis. Ja kao stari igrac ne bih voleo da samp server propadne. Ocekujem da ce da dodaju nove mape na novu verziju. Zato sto znam da se vracaju mnogo stari igraci za zimu svaku godinu. I uvek je bilo memorija na zimu. Srecan sam sto postoji jos samp server i nisu prestali raditi zato sto stari igraci i moja ekipa ocekuju nove mape na novu verziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum VIP Cubr@ Posted November 4, 2024 Forum VIP Share Posted November 4, 2024 Kakvo god bilo stanje na serveru, makar 300 bilo, uvek ce se zimus vratiti na 1000.Ali opet, sto se tice ove teme, toliko se mapa moze izmapati i iskoristiti sto nije problem.Samo treba organizovati i jednostavno izdvojiti lagano vreme za sedeti sa kompom a najiskrenije, kao da ostali i imaju nesto raditi.Opet, sto se evenata tice, ne pamtim kad je neka nova trka uvedena, dosta je bilo parkurova, rpg evenata i itd... vise adversary tipovi evenata nego neki ovakvi.Ali sta nije bilo ni u nekoliko godina, to jesu DM eventi.Po meni, igra se apsolutno nista menjala nije od 2.6v.Kada bi se tako cudo uvelo, bio bi prelep update i comeback zajednice.A sto se neke trke tice.Ne mora se ni mapa neka odraditi, neka se nadje neka lokacija na mapi koja je malcice zapustena svejedno, postave se checkpointi, da po racunanju traje najmanje 1.30s do 2 minuta i divota.Samo mi se ne svidja sto se ova tema otvara pocetkom novembra i ako bi bila ikakva ideja koja bi inspirisala mapere ili takve neke u tom zaduzenju nesto da odrade, bilo bi kasno.A opet zadnjih godina nikakav predlog se nikad nije ni preduzeo u neki projekat tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted December 22, 2024 Author Moderator Share Posted December 22, 2024 On 11/4/2024 at 9:42 AM, Gorgi said: Imaju obaveze al oni od sampa zaradjuju to im je ko biznis kolko ulozis tolko i dobis. Ja kao stari igrac ne bih voleo da samp server propadne. Ocekujem da ce da dodaju nove mape na novu verziju. Zato sto znam da se vracaju mnogo stari igraci za zimu svaku godinu. I uvek je bilo memorija na zimu. Srecan sam sto postoji jos samp server i nisu prestali raditi zato sto stari igraci i moja ekipa ocekuju nove mape na novu verziju Zdravo Zanimljiv komentar, iskreno moram priznati da si upravu nije im neko opravdanje da imaju obaveze ipak samp je njihova obaveza ili ti biznis od koga oni zaradjuju te bi trebali dosta više ulagat samim tim bi i više zaradjivali da vam ne pričam kako idu biznisu verujem da to i sami znate da nastavimo mi dalje. Takodje ne bih voleo da server propadne ali moraju dodavati više update-ova ako misle da server raste i dobijaju više para. Ostalo još još nekih 10 dana pa ćemo stvarno saznati šta će sve doći u novom update-u. On 11/4/2024 at 9:23 PM, Cubr@ said: Kakvo god bilo stanje na serveru, makar 300 bilo, uvek ce se zimus vratiti na 1000.Ali opet, sto se tice ove teme, toliko se mapa moze izmapati i iskoristiti sto nije problem.Samo treba organizovati i jednostavno izdvojiti lagano vreme za sedeti sa kompom a najiskrenije, kao da ostali i imaju nesto raditi.Opet, sto se evenata tice, ne pamtim kad je neka nova trka uvedena, dosta je bilo parkurova, rpg evenata i itd... vise adversary tipovi evenata nego neki ovakvi.Ali sta nije bilo ni u nekoliko godina, to jesu DM eventi.Po meni, igra se apsolutno nista menjala nije od 2.6v.Kada bi se tako cudo uvelo, bio bi prelep update i comeback zajednice.A sto se neke trke tice.Ne mora se ni mapa neka odraditi, neka se nadje neka lokacija na mapi koja je malcice zapustena svejedno, postave se checkpointi, da po racunanju traje najmanje 1.30s do 2 minuta i divota.Samo mi se ne svidja sto se ova tema otvara pocetkom novembra i ako bi bila ikakva ideja koja bi inspirisala mapere ili takve neke u tom zaduzenju nesto da odrade, bilo bi kasno.A opet zadnjih godina nikakav predlog se nikad nije ni preduzeo u neki projekat tako da... Zdravo Zaninljiv komentar, nadamo se i ove godine 1000/1000 znaš kako sada je došao winter update ima 750+ igrača ali kada dodjem update 2.8 nadam se da će biti 1000/1000 i verujem da će biti. Iskreno mogla bi se dodati sto kazes neka trka Al da budem zanimljiva kao naprimer sto igrači jedva čekaju DM event tako isto da čekaju tu trku a ne da bude neka dosadna trka na koju pola igrača neće ni ući. Lokacija nije problem lako se to resi može se i pzoajmiti sa stranog sadržaja po neka ideja ipak svi smo mi makar jednom pozajmili neku ideju i napravili je boljom. Znaš kako jeste da je tema otvorena u Novembru ali to ti je nekako idealno vreme za smisljanje projekta a posle u Decembru da se svi ti projekti realizuju. Do nove godine ima još manje od 9 dana tako da budimo spremni na sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Sigurno da očekujem nove evente. Svaka nova verzija donosi nove mogućnosti i nadam se da će i verzija 2.8 doneti zanimljive promene, uključujući i nove tipove eventa. Uvođenje novih eventa bi svakako osvežilo igru i omogućilo igračima da se fokusiraju na nove izazove i aktivnosti, što bi poboljšalo ukupno iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Milanoviic Posted December 27, 2024 Author Moderator Share Posted December 27, 2024 21 hours ago, Vajic said: Sigurno da očekujem nove evente. Svaka nova verzija donosi nove mogućnosti i nadam se da će i verzija 2.8 doneti zanimljive promene, uključujući i nove tipove eventa. Uvođenje novih eventa bi svakako osvežilo igru i omogućilo igračima da se fokusiraju na nove izazove i aktivnosti, što bi poboljšalo ukupno iskustvo. Zdravo Zanimljiv komentar, vidim da ti takodje cekas i ocekujes nove evente za 2.8 koji bi nam trebao stici jako brzo svega 4 dana sto ce nama proci jako brzo kao i ova cela godina osecam se kao da je juce bio docek 2024. Godine a sada vec docekujemo 2025. Naravno da bi novi eventi i novi tipovi osvezili ceo server i nadamo se da ce ih imat sto vise i da ce se cesce ubacivati novi eventi. Link to comment Share on other sites More sharing options...