Jump to content
Bjeli

[MAP] Villa

Recommended Posts

Cista 10tka pogledao sam na brzinu 

Jednostavno mi se svidja kreativnost i celokupna ideja, svaki objekat na svom mestu, svaka tekstura onako kako treba.

Sve je bukvalno top, apsolutno nikakvu manu nemam.

• Love 1

On 10/30/2024 at 11:41 PM, Bjeli said:

Vaše ime i prezime na serveru: Bjeli
Slika/Video vašeg rada: LINK
Vreme potrebno za izradu: radio sam malo po malo ne znam tacno
Dodajte nešto: ocjenite

Pozdrav Bjeli, iskren da budem oduševljen sam ovom mapom, čak ti mogu priznati da je ovo najlepša mapa koju sam do sada video. Prosto ima previše detalja što mi se jako dopada i svaki detalj je jako lepo smešten u samu kuću da ne bude ni previše a ni premalo. Takođe mi se jako dopada to što ima bazen koji se nalazi ispod kuće. Zanima me da li imaš još neke radove i da li bi ih poslao. Takođe me zanima koji program koristiš za mapanje.

Ranije, Forgiven je rekao/la:

Pozdrav Bjeli, iskren da budem oduševljen sam ovom mapom, čak ti mogu priznati da je ovo najlepša mapa koju sam do sada video. Prosto ima previše detalja što mi se jako dopada i svaki detalj je jako lepo smešten u samu kuću da ne bude ni previše a ni premalo. Takođe mi se jako dopada to što ima bazen koji se nalazi ispod kuće. Zanima me da li imaš još neke radove i da li bi ih poslao. Takođe me zanima koji program koristiš za mapanje.

Koristim Texture Studio 2.1 najlakse mi na njemu, a mape objavim kad nadjem na neku posto sam sve ovo radio prije godinu i vise.

On 12/10/2024 at 5:37 PM, Bjeli said:

Koristim Texture Studio 2.1 najlakse mi na njemu, a mape objavim kad nadjem na neku posto sam sve ovo radio prije godinu i vise.

Pozdrav Bjeli. Da se vratimo malo na mapu pošto imam par pitanja. Zanima me da li ima nešto po tvom mišljenju da bi menjao na ovoj mapi, zanima me šta i zbog čega. Takođe me zanima da li se trenutno baviš skritpanjem ili si se bavio?

Ranije, Forgiven je rekao/la:

Pozdrav Bjeli. Da se vratimo malo na mapu pošto imam par pitanja. Zanima me da li ima nešto po tvom mišljenju da bi menjao na ovoj mapi, zanima me šta i zbog čega. Takođe me zanima da li se trenutno baviš skritpanjem ili si se bavio?

Ne bi sad nista mijenjao, a bavio sam se malo skriptanjem prije

Ranije, Bjeli je rekao/la:

Vaše ime i prezime na serveru: Bjeli
Slika/Video vašeg rada: LINK
Vreme potrebno za izradu: radio sam malo po malo ne znam tacno
Dodajte nešto: ocjenite

Pozdrav Bjeli !

Ovo je po meni fantastičan rad, ja se ne razumijem ovako u skriptanje, ali ovaj rad stvarno treba ubaciti negdje i staviti takvu kuću negdje.

Po meni ocjena 11/10

Samo tako nastavi, jedva čekam jos radova od tebe...

Pozdrav