Klaus Posted November 13, 2024 Share Posted November 13, 2024 Vaše ime i prezime na serveru:Klaus Salvatore Slika/Video vašeg rada: Vreme potrebno za izradu: 12h Dodajte nešto: Kako Vam se cini Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgiven Posted December 1, 2024 Share Posted December 1, 2024 (edited) Pozdrav @Klaus. Mapa je vrlo interesantna i nažalost imam samo dve zamerke, sve ostalo je odlično, na svom mestu i lepo odrađeno. Prva zamerka jeste ta da mi se ne sviđaju bele linije(svetla), nekako izgleda previše loše jer je cela mapa odrađena tamnim bojama i ne stoji baš najbolje. Druga zamerka jeste(po meni) ta što ima fontana i zemlja oko fontane, to do sada nisam video ni uživo a niti u sampu. Ovaj rad bih ocenio sa 8/10. Zanima me da li mapaš nešto drugo ili samo kuće/apartmane. Edited December 1, 2024 by Forgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
T A R I K Posted December 1, 2024 Share Posted December 1, 2024 Pozsrav @Klaus,jedna od lijepsih mapa,od mene nema zamjerke.Svidja mi se najvise ova fontana u sredini.Zanima me sta bi stavio da nisi se sjetio staviti fontanu.Sve o svemu lijep rad.Takodje me kao @Forgiven interesuje,da li mapaš nesto drugo osim kuca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted December 9, 2024 Author Share Posted December 9, 2024 Naravno mapam i druge mape imate moj fejsbuk nalog gde objavljujem i enterijere Klaus Brt,a umesto fontane bih stavio veliki dnevni boravak sa kaucima i neki kamin u sredini Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgiven Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 On 12/9/2024 at 6:44 AM, Klaus said: Naravno mapam i druge mape imate moj fejsbuk nalog gde objavljujem i enterijere Klaus Brt,a umesto fontane bih stavio veliki dnevni boravak sa kaucima i neki kamin u sredini Pozdrav Klause. Pogledaću posle tvoju FB stranicu. Što se tiče popunjenog prostora u sredini, u pravu si.. I ja bih takođe postavio neku lepu garnituru, tepih i još neki detalj (ukoliko je moguće). Sada me zanima da li tu mapu imaš na kompjuteru i da li bi mogao da ispraviš fontatu i dodaš moj ili tvoj predlog? Link to comment Share on other sites More sharing options...