Jump to content
Klaus

[MAP] Enterijer luksnog apartmana

Recommended Posts

Pozdrav @Klaus. Mapa je vrlo interesantna i nažalost imam samo dve zamerke, sve ostalo je odlično, na svom mestu i lepo odrađeno. Prva zamerka jeste ta da mi se ne sviđaju bele linije(svetla), nekako izgleda previše loše jer je cela mapa odrađena tamnim bojama i ne stoji baš najbolje. Druga zamerka jeste(po meni) ta što ima fontana i zemlja oko fontane, to do sada nisam video ni uživo a niti u sampu. Ovaj rad bih ocenio sa 8/10. Zanima me da li mapaš nešto drugo ili samo kuće/apartmane.

Edited by Forgiven

On 12/9/2024 at 6:44 AM, Klaus said:

Naravno mapam i druge mape imate moj fejsbuk nalog gde objavljujem i enterijere Klaus Brt,a umesto fontane bih stavio veliki dnevni boravak sa kaucima i neki kamin u sredini

Pozdrav Klause. Pogledaću posle tvoju FB stranicu. Što se tiče popunjenog prostora u sredini, u pravu si.. I ja bih takođe postavio neku lepu garnituru, tepih i još neki detalj (ukoliko je moguće). Sada me zanima da li tu mapu imaš na kompjuteru i da li bi mogao da ispraviš fontatu i dodaš moj ili tvoj predlog?