Klaus Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 Vaše ime i prezime na serveru:Klaus Salvatore Slika/Video vašeg rada: https://imgur.com/a/1AY9UlQ Vreme potrebno za izradu: 6h Dodajte nešto: Kako Vam se cini Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnkvc Posted November 17, 2024 Share Posted November 17, 2024 doosta zanimljivih detalja ima, doduse dosta prelazi nase standarde i mozda bi na serveru bila cudna neko vreme, ali svakako kida 9/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgiven Posted November 28, 2024 Share Posted November 28, 2024 (edited) On 11/17/2024 at 6:38 PM, Klaus said: Vaše ime i prezime na serveru:Klaus Salvatore Slika/Video vašeg rada: https://imgur.com/a/1AY9UlQ Vreme potrebno za izradu: 6h Dodajte nešto: Kako Vam se cini Mogu priznati Klause da je mapa jako fino i lepo odrađena. Sviđaju mi se te tamne boje i takođe mi se sviđa što ima puno detalja koji zapravo idu uz Opštinu. Imam samo jednu zamerku, a to je što mapa nema više prostorija kao što imaju trenutne mape u opštinama. Rad bih ocenio 8/10 samo zbog te zamerke. Zanima me da li se i dalje baviš mapanjem i takođe me zanima da li znaš da skriptaš? Edited November 28, 2024 by Forgiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted December 9, 2024 Author Share Posted December 9, 2024 Bavim se mapanjem ali ne i skriptanjem mapu nisam uradio sa drugim sobama zato sto sam hteo da to izgleda sto vise starinski Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgiven Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 On 12/9/2024 at 6:45 AM, Klaus said: Bavim se mapanjem ali ne i skriptanjem mapu nisam uradio sa drugim sobama zato sto sam hteo da to izgleda sto vise starinski Pozdrav Klause. Zanimljiv odabir za mapu. Zanima me da li si planirao da kreneš da skriptaš ili bi samo ostao na mapanju. Takođe me zanima da li bi poslao još neku mapu sa svoje FB stranice? Link to comment Share on other sites More sharing options...