Jump to content
Milanoviic

Ekonomija Igrača u 2024. Godini?

Recommended Posts

Pozdrav svim Forumasima i Forumasicama

Za danas sam Vam spremio jednu veoma zanimljivu temu za diskutovanje koja će se svima vama svideti a radi se o “Ekonomija Igrača u 2024. Godini?” Kao sto svi znate godina 2024. nam polako ali sigurno odlazi te naravno pocinje nova Godina a mene zanima koliko je napredovala ekonomija igrača za jednu godinu da li imaju sve više novca ili ekonomija opada. Verujem da svi poznate nekog igrača sa dosta para i skupe imovine ili ste taj igrač možda i vi u ovoj temi bi ste nam mogli napisati nešto o vašoj ekonomiji na severu koliko imate para šta imate od vozila kuća i slične imovine i koliko to sve ukupno košta. Ja naprimer trenutno imam 9,9m u banci, kuću u glen parku Sef 5 Parking mesto i dvorište koja se procenjuje od čak 3 miliona. Vozilo marke NRG-500 koji se procenjuje od 26-30 miliona i u ruci imam 4 miliona sto sve ukupno iznosi 46.9m nisam jedan od bogatijih ali nisam ni los bas kao sto sam ja sada ispričao kakva je moja imovina možete i vi u komentarima tako da šta čekate.

Za kraj sam spremio par pitanja za Vas te odgovorite na njih u komentarima:

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru?

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom?

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi?

• Like 1

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? Pa imam 9.9m u banci, 7m u ruci, takodje imam stan kod burga koji ima sef 4 entrijer od 75k, imam i vozilo marke Sancez. 

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? Ne, ni blizu :) 

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi? Pa neznam tocno ali ja mislim Branko_Kaljic koji ima 4 vozila marke NRG-500, kucu u beogradskom selu, kompaniju, sporedni gunshop u beogradu, i ne znam koliko ima ruka i banka ali predpostavljam 19.9m banka i neka velika cifra ruka, te mislim da njegovo bogatstvo iznosi otprilike 270m

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? Imam malu kuću u Sarajevu sa sefom 5 i 80m ruka, u banci 3,9m i pumpu kod taksija

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? Ne verujem

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi? Ne bih znao tačno

Edited by Naruto Uzumaki

On 11/25/2024 at 10:25 AM, juki said:

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? Pa imam 9.9m u banci, 7m u ruci, takodje imam stan kod burga koji ima sef 4 entrijer od 75k, imam i vozilo marke Sancez. 

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? Ne, ni blizu :) 

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi? Pa neznam tocno ali ja mislim Branko_Kaljic koji ima 4 vozila marke NRG-500, kucu u beogradskom selu, kompaniju, sporedni gunshop u beogradu, i ne znam koliko ima ruka i banka ali predpostavljam 19.9m banka i neka velika cifra ruka, te mislim da njegovo bogatstvo iznosi otprilike 270m

Sasvim solidna ekonomija još nekih 3m pa ćete moći staviti 19.9m sto verujem da će vam dosta pomoći posle u daljem napretku ili ti u skupljanju daljeg novca za povećanje ekonomije. Koliko sam upućen stanovi kod burga se porecenjuju od 500-800k sto uopšte nije loše i možeš ti tu lep novac izvuci. Vozili marke Sancez vredi oko 300-400k sto takodje nije loše i koliko sam sracunao tvoje celokupno bogatstvo iznosi

17.900.000$ sto uopšte nije mala cifra mada uvek može ali polako vremena imena strpljenje je glavna stvar. Sto se tiče Branka Kaljica ukoliko su tvoje reci tacne i ukoliko mu bogatstvo iznosi oko 270.000.000$ to je odlična cifra ali nisam siguran da je ušao u top 10 ljudi sa najviše para jer sam poznao dosta njih koji su imali i više od ove cifre u ranijim vremenima. Ali svakako cifra je stvarno velika i verujem da iz dana u dan on sve više i više zaradjuje.

On 11/25/2024 at 8:00 PM, zTare said:

imam 210k ukupno :)

Zdravo

kratak komentar ali bar si pogodio temu to mi je drago i koliko vidim činjenica da imaš 210k u 90% slučajeva ukazuje da si skoro počeo sa igrom i skupljanjem novca znam i sam koliko je bilo meni teško skupiti svojih prvih 100k ali predlažem ti da ako želiš napredovati sa ekonomijom kljucna stvar koju trebaš raditi je afkat i jer ukoliko ostajes dugo na serveru skupljaju ti se poeni od aktivne igre koji ti donose pare te na dan možeš dobiti približno 100.000$ sto nije mala cifra gledajući na to da ako svaki dan dobijaš po 100.000$ možeš skupiti dosta novca kroz neki vremenski period. Naravno pitanje je samo čekanja i strpljenja.

On 11/25/2024 at 9:47 PM, MORELLI said:

10m ruke ravno, 3,9 banka, kuca sa kapijom kod aukcije, imanje 20m, sultan

Zdravo

Po tvom komentaru mogu videti da si jedan od prosečnih sampera sa okej cifrom novca koliko mogu videti imaš 10.000.000$ u ruci i 3.900.000$ u banci sto znaci da u kesu sve ukupno imaš 13.900.000$ sto uopšte nije loša cifra šta više to je super cifra pored toga od imovine kao sto si naveo imaš kući kod aukcije sa kapijom nisam siguran koliko vredi tačno ali procenicemo je na nekih 1.500.000$ takodje posedujes imanje 20m koje vredi oko 4.000.000$ po svemu tvome tvoja imovina iznosi 19.400.000$ sto je odlična cifra afkaj još malo uzmi pare od aktivne igre i ti ćeš imati dovoljno da staviš 19.900.000$

3 hours ago, Naruto Uzumaki said:

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? Imam malu kuću u Sarajevu sef5 i 80m, u banci 3,9m i pumpu kod taksija

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? Ne verujem

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi? Ne bih znao tačno

Zdravo 
Koliko vidim po vašem komentaru vi posedujete kuću u Sarajevu sef 5 nisam tačno siguran na koju tačno misliš pa ću je proceniti na 500.000$ imate takodje i pumpu kod Taksija za koju nisam siguran koliki vredi ali procenicu je od 3.000.000-5.000.000$ naveo si da imaš 3.900.000$ banka sto uopšte nije loše i 80.000.000$ sto je stvarno velika cifra iskreno preporučio bih ti da kupis Vip 5 na 60 dana i da staviš 19.900.000$ tako ćeš bolje i brze zaradjivati putem afkanja i aktivne igre. A koliko vidim tvoje bogatstvo se procenjuje oko 84.400.000$

• Like 1

12 hours ago, Milanoviic said:

Sasvim solidna ekonomija još nekih 3m pa ćete moći staviti 19.9m sto verujem da će vam dosta pomoći posle u daljem napretku ili ti u skupljanju daljeg novca za povećanje ekonomije. Koliko sam upućen stanovi kod burga se porecenjuju od 500-800k sto uopšte nije loše i možeš ti tu lep novac izvuci. Vozili marke Sancez vredi oko 300-400k sto takodje nije loše i koliko sam sracunao tvoje celokupno bogatstvo iznosi

17.900.000$ sto uopšte nije mala cifra mada uvek može ali polako vremena imena strpljenje je glavna stvar. Sto se tiče Branka Kaljica ukoliko su tvoje reci tacne i ukoliko mu bogatstvo iznosi oko 270.000.000$ to je odlična cifra ali nisam siguran da je ušao u top 10 ljudi sa najviše para jer sam poznao dosta njih koji su imali i više od ove cifre u ranijim vremenima. Ali svakako cifra je stvarno velika i verujem da iz dana u dan on sve više i više zaradjuje.

Zdravo

kratak komentar ali bar si pogodio temu to mi je drago i koliko vidim činjenica da imaš 210k u 90% slučajeva ukazuje da si skoro počeo sa igrom i skupljanjem novca znam i sam koliko je bilo meni teško skupiti svojih prvih 100k ali predlažem ti da ako želiš napredovati sa ekonomijom kljucna stvar koju trebaš raditi je afkat i jer ukoliko ostajes dugo na serveru skupljaju ti se poeni od aktivne igre koji ti donose pare te na dan možeš dobiti približno 100.000$ sto nije mala cifra gledajući na to da ako svaki dan dobijaš po 100.000$ možeš skupiti dosta novca kroz neki vremenski period. Naravno pitanje je samo čekanja i strpljenja.

Zdravo

Po tvom komentaru mogu videti da si jedan od prosečnih sampera sa okej cifrom novca koliko mogu videti imaš 10.000.000$ u ruci i 3.900.000$ u banci sto znaci da u kesu sve ukupno imaš 13.900.000$ sto uopšte nije loša cifra šta više to je super cifra pored toga od imovine kao sto si naveo imaš kući kod aukcije sa kapijom nisam siguran koliko vredi tačno ali procenicemo je na nekih 1.500.000$ takodje posedujes imanje 20m koje vredi oko 4.000.000$ po svemu tvome tvoja imovina iznosi 19.400.000$ sto je odlična cifra afkaj još malo uzmi pare od aktivne igre i ti ćeš imati dovoljno da staviš 19.900.000$

Zdravo 
Koliko vidim po vašem komentaru vi posedujete kuću u Sarajevu sef 5 nisam tačno siguran na koju tačno misliš pa ću je proceniti na 500.000$ imate takodje i pumpu kod Taksija za koju nisam siguran koliki vredi ali procenicu je od 3.000.000-5.000.000$ naveo si da imaš 3.900.000$ banka sto uopšte nije loše i 80.000.000$ sto je stvarno velika cifra iskreno preporučio bih ti da kupis Vip 5 na 60 dana i da staviš 19.900.000$ tako ćeš bolje i brze zaradjivati putem afkanja i aktivne igre. A koliko vidim tvoje bogatstvo se procenjuje oko 84.400.000$

igram vec dvije godine i afkao sam i sve ali sam dosta para bacao, npr. izgubio sam 300-400k na testu za pilota koji jos nisam polozio, pa sam gbio pare tako sto uzmem auto za 200k prodam za 150k. Ali krecem ponovo aktivno da igram pa ce se skupiti 

14 hours ago, Milanoviic said:

Zdravo

Zdravo

Zdravo 

Malo si omašio za cenu pumpe ali ok opraštam ti, nisi znao 😉

On 11/27/2024 at 2:43 PM, Naruto Uzumaki said:

Malo si omašio za cenu pumpe ali ok opraštam ti, nisi znao 😉

Izvinjavam se na mojoj maloj ali kad pogledam i velikoj grešci jer pumpa kod taksija umesto 5.000.000 ustvari vredi preko 70.000.000 sto je stvarno neverovatno čak i sa mojim iskustvom sa cenama ovo nisam znao i omašio sam za čak 65.000.000 sto je bas previše. Izvinjavam se sto sam smanjio ukupnu cenu vaše imovine i celokupne ekonomije koliko vidim tvoje bogatstvo se procenjuje oko 150.000.000 gore dole ali negde ta priblizna cifra. 

On 11/27/2024 at 12:33 PM, zTare said:

igram vec dvije godine i afkao sam i sve ali sam dosta para bacao, npr. izgubio sam 300-400k na testu za pilota koji jos nisam polozio, pa sam gbio pare tako sto uzmem auto za 200k prodam za 150k. Ali krecem ponovo aktivno da igram pa ce se skupiti 

Pa dobro znaci ti si već stariji igrač moram ti reci da sam imao isti problem i tako sam bacao dosta pare na gluposti i na kraju na to sto sam bacio pare mi se ne isplati. Probao sam da se iskusam sa Kupo/Prodajom mada mi nije išlo činjenica je da sam sve stvari to jeste imovinu koju sam dosta plaćao prodavao za dosta manju cenu jer nisam mogao naći adekvatnog kupca koji će kupiti za istu cenu ili me malo casititi. Jednostavno to nije za mene a tebi želim svih sreću u ponovnoj igrici sad za zimu se potrudi da skupiš sto veću cifru novca. 

• Like 1

Pozdrav,

Trenutno moja ekonomija iznosi: 19.9 u banci,VIP 4,kao i skromnu kuću 508.

U ruci imam nešto sitno i planiram da kupim neko jeftinije vozilo.

Smatram da nisam ni blizu top 10,možda jednog dana ko zna.

Teško je odrediti ko je najbogatiji igrač.

Smartam da ima mnogo njih koji mogu kupiti sve što požele. :)

Edited by Filip_Jevremovic
Prepravke grešaka
  • Haha 1

On 12/1/2024 at 7:05 AM, Filip_Jevremovic said:

Pozdrav,

Trenutno moja ekonomija iznosi: 19.9 u banci,VIP 4,kao i skromnu kuću 508.

U ruci imam nešto sitno i planiram da kupim neko jeftinije vozilo.

Smatram da nisam ni blizu top 10,možda jednog dana ko zna.

Teško je odrediti ko je najbogatiji igrač.

Smartam da ima mnogo njih koji mogu kupiti sve što požele. :)

Zdravo

Zanimljiv Komentar, koliko vidim započinjemo sa tim da imate u banci 19.900.000 sto je stvarno dosta velika cifra a kao sto znate i najveća šifra koja se može staviti u banci mislim možete vi staviti i više ali zbog stečenog i dobijanja novca na plati mora se staviti 19.900.000. Koliko vidim 508 je kuća u bg selu ukoliko grešim ispravime i ja njih procenjujem od 1.000.000-1.500.000. Sto se tiče VIP-a to nećemo računati u bogatstvo zato sto to kada istekne kao da ga niste imali ali kada sracunam sve vaše bogatstvo se procenjuje oko 21.400.000 gore dole ali to je neka priblizna cifra. Kao sto si rek’o trenutno nisi jedan od najbogatijih ali nisi ni los tako da samo kreni ovako napreduj ne troši pare na gluposti i lako ćeš biti broj 1

On 11/24/2024 at 11:57 PM, Milanoviic said:

Pozdrav svim Forumasima i Forumasicama

Za danas sam Vam spremio jednu veoma zanimljivu temu za diskutovanje koja će se svima vama svideti a radi se o “Ekonomija Igrača u 2024. Godini?” Kao sto svi znate godina 2024. nam polako ali sigurno odlazi te naravno pocinje nova Godina a mene zanima koliko je napredovala ekonomija igrača za jednu godinu da li imaju sve više novca ili ekonomija opada. Verujem da svi poznate nekog igrača sa dosta para i skupe imovine ili ste taj igrač možda i vi u ovoj temi bi ste nam mogli napisati nešto o vašoj ekonomiji na severu koliko imate para šta imate od vozila kuća i slične imovine i koliko to sve ukupno košta. Ja naprimer trenutno imam 9,9m u banci, kuću u glen parku Sef 5 Parking mesto i dvorište koja se procenjuje od čak 3 miliona. Vozilo marke NRG-500 koji se procenjuje od 26-30 miliona i u ruci imam 4 miliona sto sve ukupno iznosi 46.9m nisam jedan od bogatijih ali nisam ni los bas kao sto sam ja sada ispričao kakva je moja imovina možete i vi u komentarima tako da šta čekate.

Za kraj sam spremio par pitanja za Vas te odgovorite na njih u komentarima:

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru?

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom?

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi?

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? - Pa trenutno imam 3.9m banka iam oko 2m ruka imam i sanchez i neku kucu tako jednostavnu, planiram isto tako do kraju zime da skupim bar za 9.9m i da iam neki kes u ruku

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? ni blizu ima igraca koji imaju 100x vise para od mene i sve

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi?pa ne zna se tacno ima dosta ljudi koji imaju veliku ekonomiju ali eto ne mogu bas da izdvojim nekog

On 12/23/2024 at 9:00 PM, keki insans said:

Koliko iznosi vaša ekonomija na serveru? - Pa trenutno imam 3.9m banka iam oko 2m ruka imam i sanchez i neku kucu tako jednostavnu, planiram isto tako do kraju zime da skupim bar za 9.9m i da iam neki kes u ruku

Da li mislite da ste u top 10 igrača sa najvećom ekonomijom? ni blizu ima igraca koji imaju 100x vise para od mene i sve

Koji igrač ima najveću ekonomiju i koliko ona iznosi?pa ne zna se tacno ima dosta ljudi koji imaju veliku ekonomiju ali eto ne mogu bas da izdvojim nekog

Zdravo

Zanimljiv komentari, koliko vidim ti si igrac koji je tek u planovima i koji je ok sa 

ekonomijom koliko vidim ti imas 3,900,000 u banci i 2,000,000 sto je ukupno 5,900,000

sto nije losa cifra a tebi fali 4,000,000 da skupis 9,9m sto je i tvoj cilj do kraja zime mislim da

to nece biti neki preterano tezak zadatak iz razloga sto smo dobili boost i sada dosta lakse mozemo

skupiti novac. Istina je da nisi u top 10 igraca sa najvecom ekonomijom ali mozda ces uskoro i biti samo se

potrudi.

Pozdrav! Tema koju ste pokrenuli o ekonomiji igrača u 2024. godini zaista je interesantna, jer ekonomija u igri može značajno varirati zavisno od servera, samih igrača i njihovih strategija.

Kao prvo, interesantno je da ste spomenuli sve aspekte koji utiču na ekonomiju igrača, poput novca, imovine, vozila i nekretnina. Ove stavke čine veliki deo ekonomije u mnogim online igrama, posebno u RPG igrama i igrama otvorenog sveta gde igrači mogu akumulirati bogatstvo, investicije i imanje kroz igru.

On 12/24/2024 at 9:18 PM, Vajic said:

Pozdrav! Tema koju ste pokrenuli o ekonomiji igrača u 2024. godini zaista je interesantna, jer ekonomija u igri može značajno varirati zavisno od servera, samih igrača i njihovih strategija.

Kao prvo, interesantno je da ste spomenuli sve aspekte koji utiču na ekonomiju igrača, poput novca, imovine, vozila i nekretnina. Ove stavke čine veliki deo ekonomije u mnogim online igrama, posebno u RPG igrama i igrama otvorenog sveta gde igrači mogu akumulirati bogatstvo, investicije i imanje kroz igru.

Zdravo

Jako zanimljiv komentar, iskreno moram priznati da mi se Vas komentar gospodine uzviseni

Vajicu jako svideo napisali ste dosta aspekta i prodiskutovali o mojoj temi ali jedini problem je sto

nigde niste rekli kolika je vasa Ekonomija u 2024. Godini sta imate na serveru koliko para da nemate 

neki redak automobil kojih ima malo na serveru ili nesto slicno sto bi moglo da zainteresuje nas ostale

koji citamo vase komentare uzviseni Vajicu.

• Cool 1