Jump to content
Milanoviic

Vasi Planovi na Serveru posle 2025. Godine

Recommended Posts

• Moderator

Pozdrav svim forumasima i forumasicama

Za danas sam Vam pripremio jednu veoma zanimljivu temu a radi se o “ Vasi Planovi na Serveru posle 2025. Godine”.

Svi znamo da nam se uskoro bliži Winter Update i Nova Godina ili ti 2025. Zanimaju me vasi planovi posle Nove Godine kao sto znate na serveru će biti dosta nagrada eventa i sličnih stvari gde ćete nakupiti dosta resursa ali šta ćete raditi posle svi znamo da samp po malo stari ali idalje je u srcu dosta nas pa me zanimaju kakvi su vasi planovi posle Nove Godine da li ćete nastaviti sa normalnom igrom ili obrnuti stvari pa ući u neki Staff Team te tu iskusiti sreću.

Možda uzeti nekog Lidera pokazati se dobro 2 Meseca ali naravno zabavljati se te napredovati u jači Staff Team poput Helper Team-a ili Spec Team-a. Ili ćete možda imati dovoljan broj sati i levela pa se iskusiti u robanju i rokanju te dobiti veliku platu.

Posto će u to vreme biti dosta igrača da li ćete možda se okusati u sreći traženja paketica po nekim rutama koje bi ste otkrivali. Možete se i okusati na našem drugom serveru ili vam Downtown koji je napravljen iz razloga syo je nekada u bilo kom vremenskom periodu bilo 1000/1000 igrača te da igrači nebi čekali dugo da se oslobodi slot za to vreme bi igrali na istom serveru samo sa resetitanom ekonomijom.

Možda ćete se okusati i na našem serveru na RageMP te ostvariti novu priču u GTA 5 seriji. Sve je to Vas izbor ali eto ja sam vam dao neke od primera šta bi ste mogli raditi a vi meni recite šta ste vi planirali

Za kraj sam spremio par pitanja za Vas a vi odgovorite na njih u komentarima:

Vasi Planovi u 2025. Godini?

Da li ste imali u planu nešto od ovoga sto sam naveo gore?

Da mi planirate proširiti svoju Ekonomiju u 2025. Godini?

Edited by N I K O L I N A

Pozdrav,

Jako zanimljiv izbor teme.

* Generalno nisam osoba koja pravi tako daleke planove.

U 2024 godini sam sakupio za 19.9m.Sada u planu imam da kupim dva vozila,

jedno kupujem sigurno u 2025 godini.Nisam neko ko se oprobao u organizacijama

iako sam 91 lvl.Ne planiram ništa vezano za organizacije,staff team itd.

Što se tiče firmi i biznisa,možda kupim nešto,možda ne jer treba to uskladiti sa AFK.

Jedna stvar koja je sigurna je da ću u nekom trenutku promeniti nick i broj,ali teško u 2025.

Paketiće nisam nikada skupljao i ne planiram, kao ni igru na DT.

Što se tiče Rage MP servera,GTA V me generalno ne privlači i nikada neće biti ni blizu SAMP-u

Mislim da bi se oprobao u tome jedino ako bi ceo SAMP prestao sa radom.

Mislim da sam ovime ukratko odgovorio na sva vaša pitanja. :)

Pozdrav brate

Ja nemam za novu godinu toliko ciljeva ali do kraja ove godine moram 3.9m skupiti sledeci mi plan a o to je oko januara da kupim vipa i da skupljam dpoene da imam onako i da uzmem nekog lidera i tako nesto i planiram da uskoro uzmem ili ts3 administratora ili moderatora toliko od mene :)

• Moderator
On 12/2/2024 at 6:45 AM, Filip_Jevremovic said:

Pozdrav,

Jako zanimljiv izbor teme.

* Generalno nisam osoba koja pravi tako daleke planove.

U 2024 godini sam sakupio za 19.9m.Sada u planu imam da kupim dva vozila,

jedno kupujem sigurno u 2025 godini.Nisam neko ko se oprobao u organizacijama

iako sam 91 lvl.Ne planiram ništa vezano za organizacije,staff team itd.

Što se tiče firmi i biznisa,možda kupim nešto,možda ne jer treba to uskladiti sa AFK.

Jedna stvar koja je sigurna je da ću u nekom trenutku promeniti nick i broj,ali teško u 2025.

Paketiće nisam nikada skupljao i ne planiram, kao ni igru na DT.

Što se tiče Rage MP servera,GTA V me generalno ne privlači i nikada neće biti ni blizu SAMP-u

Mislim da bi se oprobao u tome jedino ako bi ceo SAMP prestao sa radom.

Mislim da sam ovime ukratko odgovorio na sva vaša pitanja. :)

Zdravo

zanimljiv komentar, pa znaš kako nije daleko gledano suštinski po tome sto je nova godina za nekih 20 dana sto će nama proći veoma brzo. Čim imaš 19,9m znaci da nisi ni početnik i prosečan igrač već jedan igrač koji je dugo tu i dosta si radio da bi stigao do ovde. Sto se tiče još jednog vozila to je ono sto bi se nazvalo početnim stvarima kojim možeš sebe pocastiti. Mislim da bi najbolje bilo ući u neki staff team ali ako se u tome ne pronalazis nema veze ima dosta drugih stvari koje možeš raditi. Koliko vidim ti nisi osoba za organizacije više si za biznise kioske i slične stvari gde bi ti odmarao a pare bi se skupljale sto je sasvim okej stvar zanimljivo razmišljanje moram ga pohvalit.

On 12/2/2024 at 5:01 PM, Chavez said:

Pozdrav brate

Ja nemam za novu godinu toliko ciljeva ali do kraja ove godine moram 3.9m skupiti sledeci mi plan a o to je oko januara da kupim vipa i da skupljam dpoene da imam onako i da uzmem nekog lidera i tako nesto i planiram da uskoro uzmem ili ts3 administratora ili moderatora toliko od mene :)

Zdravo

Zanimljiv komentar, moram pohvaliti tvoj prvi cilj iz razloga sto sam isti cilj imao prošle godine da skupim 3,9m a ove godine sam već skupio 19,9m i verujem da će tebi sledeća godina toliko brzo proteći a ti ćeš imati sve više i više para tako da ocekuj i ti sledeće godine 19,9m ako se budeš trudio i zalagao za to. Puno sreće ti želim da uzmeš lidera, ts3 admina ili moderatora nekada sam mislio da neću moći dodji ni do jednog tima pa evo stigoh od Moderatora pa nekih Liderstva do Helper Team pa posle nekoliko meseci do Civila. Veruj mi samo guraj lako ćeš ti dogurati do bilo koje pozicije ipak ovo je samo igrica sve možeš postići sko veruješ i radiš dobro.

• Forum VIP

imam para pa bih izdvojio za ultru na mesec 2 i imati 19.9, prodati kucu zbog stecenog i uzimati nagrade koje budu sledele, cuvao bih kutije pa otvarao kad se zavrsi promotivni period, radio poslove kad bi uzeo boost od deda mraza na lokaciji, pokusao naci paketice, redovno ucestvovao na eventima i trudio se sto vise para zaraditii tokom zime

Pozdrav

moji planovi su da skupim 9.9 miliona u banci kupim vipa 5 na 90 dana pa zatim snimam klipove za forum poene i posle ih menjam za kupone i posle te kupone prodajem pa bih mogao i da kupim neki biznis ili cak mozda i jedan mmotor pod nazimov nrg-500 , ovo je veoma dobro pitanje jer je lepo cuti sta drugi misle u buducnosti naseg servera hvala na pitanju.

Pozdrav, 

Moji planovi za 2025 na serveru su slijedeci:

• Da napravim SAMP i da konacno pocnem igrati na njemu jer imam poteskoca uci na server.
  • Da sakupim 9.9 na banci i da uzmem neku kucicu sebi u Beogradu.
  • U STAFF TEAM ne bi ulazio radije bi igrao kao civil, mozda pred kraj godine lidera drzavne organizacije ako je moguce.
  • Biznis sumnjam da cu moci uzeti za godinu dana ( neki profitabilan ).
  • Sto se tice VIP-a kupovao bi dp i uzeo sebi bar 4.
  • Nadam se da ne bi pretjerivao sa igranjem kao prosli put ( MAX 2h na dan )

Pozdrav @Milanoviic,prije svega odlicna tema za izabrat,evo nekoliko planova:

• Pa prvo,da pokusam,ukoliko bude neki konkurs za moderator team da se raspitam
  • Sljedece da skupljam novac za neki malo veci vip
  • Da zaradim sebi sta para
  • I posljednja,da kupim sebi neki mocniji auto

To su neke od mojih zelja

• Moderator
On 12/9/2024 at 7:15 PM, Cubr@ said:

imam para pa bih izdvojio za ultru na mesec 2 i imati 19.9, prodati kucu zbog stecenog i uzimati nagrade koje budu sledele, cuvao bih kutije pa otvarao kad se zavrsi promotivni period, radio poslove kad bi uzeo boost od deda mraza na lokaciji, pokusao naci paketice, redovno ucestvovao na eventima i trudio se sto vise para zaraditii tokom zime

Zdravo

Zanimljiv komentar, iskreno vidim da si naveo dosta stvari šta bi uradio za ovaj novi update ali više me je zanimalo šta bi radio u toku 2025. Godine na sampu koji su tvoju planovi ali nema veze odvovoricu i na ovo. Veoma pametna odluka ukoliko imaš puno para da kupis VIP 6 na 2 meseca iskreno to će ti dosta pomoći u toku Wintera da skupljas vredne nagrade poput paketica i sličnih stvari jer ćeš imati milion pogodnosti a nešto sto je jako bito Ultra VIP bazu sto je jako bitno iz razloga sto će stalni imati NRG nećeš morati čekati da neko ostavi. Takodje pametan je odluka ucestvovati na ovim zimskim eventima iz razloga sto se vrlo lako može osvojiti neka vredna nagrada.

On 12/14/2024 at 12:02 AM, ibraimovic said:

Pozdrav

moji planovi su da skupim 9.9 miliona u banci kupim vipa 5 na 90 dana pa zatim snimam klipove za forum poene i posle ih menjam za kupone i posle te kupone prodajem pa bih mogao i da kupim neki biznis ili cak mozda i jedan mmotor pod nazimov nrg-500 , ovo je veoma dobro pitanje jer je lepo cuti sta drugi misle u buducnosti naseg servera hvala na pitanju.

Zdravo

Moram pohvaliti da su mi se tvoji planovi jako svideli jer su mnogo opsirni i vidi se da si jedna inteligenta osoba koja misli više za budućnost mada sad je vreme ti sve sti si naveo realizovati iskreno put je težak jer koliko vidim naveo si bas dosta stvari ali polako 2025. Godina je velika nadam se da ćeš uspeti u tome. Za pocetak sto sw tiče VIP-a podržavam te tu jer ukoliko želiš napredovati i zaradjivati više VIP je neophodan nije toliko bitan koji je VIP ali iskreno ja ne bih kupovao ispod VIP 3. Snimanje klipova ti je super ideja jer tako za mali trud možeš zaradjivati forum poene te posle ih pretvarati u donatorske poene. Puno sreće ti želim sledeće godine da ispunis sve tvoje želje za tu godinu a naravno i da kupis motor marke NRG-500!

On 12/15/2024 at 10:39 PM, Bajrektar said:

Pozdrav, 

Moji planovi za 2025 na serveru su slijedeci:

• Da napravim SAMP i da konacno pocnem igrati na njemu jer imam poteskoca uci na server.
  • Da sakupim 9.9 na banci i da uzmem neku kucicu sebi u Beogradu.
  • U STAFF TEAM ne bi ulazio radije bi igrao kao civil, mozda pred kraj godine lidera drzavne organizacije ako je moguce.
  • Biznis sumnjam da cu moci uzeti za godinu dana ( neki profitabilan ).
  • Sto se tice VIP-a kupovao bi dp i uzeo sebi bar 4.
  • Nadam se da ne bi pretjerivao sa igranjem kao prosli put ( MAX 2h na dan )

Zdravo

Koliko vidim i shvatam preko poruka ti si oosba koja ne želi puno dati vremena na igrice sto ja jako poštujem i ako bas i ne praktikujem a mogao bih poceti ako se opametim. Želim ti sreću sa popraviš SAMP pa možda za neki dan zaigramo zajedno na Winteru. Mislim da ti neće biti neki problem skupiti 9,9m ako si snalažljiv i znaš kako lako zaradati neki novac ako želiš neki savet mogu ti reci najpre da afkas to je ono osnovno sto ti može donositi 80-100k dnevno sto uopšte nije mala cifra kada pogledaš. Kupis neki biznis od kojeg možeš dosta zaradjivati. Radiš poslove ne moraš preterivati ali po malo. Snimas promocije ukoliko su upućen šta je to. Ima tu još mnogo načina ali eto dao dam ti osnovne puno sreće ti želim u svemu tome.

Moj plan za 2025. godinu u SAMP-u i eventualno RageMP-u zavisi od toga kako će se razvijati serveri i koje nove mogućnosti će biti ponuđene. Ako budem imao dovoljno vremena i mogućnosti, svakako bih želeo da nastavim sa normalnom igrom, a možda se okušam i u nekoj novoj ulozi unutar Staff Team-a. S obzirom na to da mi je igranje zabava i izazov, možda bih mogao da pređem u Lidera ili da radim na većim pozicijama kao što su Helper Team ili Spec Team. Takođe, robanje i rokanje svakako zvuče kao zanimljiva opcija ako želim da istražim dodatne aspekte servera i povećam svoj status na serveru.

• Moderator
21 hours ago, Vajic said:

Moj plan za 2025. godinu u SAMP-u i eventualno RageMP-u zavisi od toga kako će se razvijati serveri i koje nove mogućnosti će biti ponuđene. Ako budem imao dovoljno vremena i mogućnosti, svakako bih želeo da nastavim sa normalnom igrom, a možda se okušam i u nekoj novoj ulozi unutar Staff Team-a. S obzirom na to da mi je igranje zabava i izazov, možda bih mogao da pređem u Lidera ili da radim na većim pozicijama kao što su Helper Team ili Spec Team. Takođe, robanje i rokanje svakako zvuče kao zanimljiva opcija ako želim da istražim dodatne aspekte servera i povećam svoj status na serveru.

Zdravo

Jako zanimljiv komentar, iskreno po ovom komentaru vidim da si inteligentna osoba

jer stanje tvog igranja zavisi od novih mogucnosti koje ce ti biti ponudjenje sto je stvarno 

korektno.  Lepo je sto zelis u skorijem roku da se vratis normalnom igrom svi te brzo ocekujemo

da nam se vratis. Vidim da ponovo zelis biti u nekom Staff Team-u i ako si bio u dosta njih verujem da 

nisi u sve i sada zelis to ako se moze reci dovrsiti. Vidim da zelis otici u kriminalnu organizaciju i tamo malo

rokati eventualno robati ako imas neki jaci acc. Puno srece ti zelim u 2025. Godini i da se vratis redovnom igranju!

• Haha 1