Peruska_Milosevic Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 Pozdrav, vratio sam se u SAMP skorije i video da vise ljudi igra neke druge servere nego BS. Ti serveri kada sam ja igrao aktivno nisu bili ni blizu, neki moji drugovi sa BS su presli na druge servere. Neko vreme sam vec igrao na jednom, jer sam mislio da su bolji cim je vise igraca naravno, ali iskreno BS mi je bolji mnogo od tog jednog servera koji sam testirao jer: - nemaju nikakvu organizaciju skoro (ne mislim na mafije itd nego na staff tim) - ima mnogo cheatera (otvoreno pricaju da cheatuju i nista se ne desava, cak vise od pola servera cheatuje), - prelako je uci u ORG ili postati lider, helper, promoter... Ja sam postao promoter sa 30h tamo a moj prijatelj LIDER Ballasa sa 70h, u ORG moze da se udje odmah cim udjes na server, cak iako pravila tako ne kazu - ima previse glupih bugova, skoro na svakom poslu ima po jedan bug - slabo ima evenata - RP ne postoji bukvalno - DM je previse prisutan, mene su jednom za 15 minuta 4 puta ubili bez razloga - Previse je P2W Ovo su samo neki od razloga zasto mi je BS bolji od ovih servera Ali mi i dalje nije jasno zasto "ima" vise igraca tamo. Iskreno ja ni ne verujem da taj server ima vise igraca od BS nego da dosta botuju, ni jedna ORG nije full, a ovde kad sam igrao pre nekih godinu dana zadnji put je sve bilo puno, trebalo je dosta cimanja u org da se udje, a kamoli da postanes lider. Tako da imam 2 kljucna pitanja: - Zasto ljudi igraju na tim serverima? (Ako igraju) - Da li se nesto preduzima kako bi se ti serveri vratili tamo gde im je i mesto? Ako se ne preduzima da li imate vi neke ideje kako da se ljudi vrate ovde Takodje, ja se prvi vracam na BS i radujem se tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanoviic Posted December 22, 2024 Share Posted December 22, 2024 Zdravo Jako zanimljiva tema, iskreno moram se teskog srca sloziti sa tobom i ako je BS bio je server gde su svi igrali a drugi serveri su bili samo tu da krenu ispocetka u malo losijim uslovima ne vredjam ni jedan server samo je jednostavno tako. Kada bi se celokupan staff team organizovao do maksimuma mislim da bi mogo da se napravi neki dobar projekat i da bi BS bio u bilo kom doba 900/1000 pa ako ne i 1000/1000 u bilo kom vremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vajic Posted December 24, 2024 Share Posted December 24, 2024 Popularnost i broj igrača: Mnogi igrači se privuku masom, odnosno, vide puno ljudi na serveru i smatraju da je to znak dobrog servera. Nažalost, broj igrača ne znači uvek i kvalitet igre, kao što si i sam primetio. Botovanje i "umetnički" brojevi: Iako možda postoji više igrača u brojkama, to ne znači da su svi pravi. Neki serveri mogu koristiti botove za generisanje lažnog prometa, što daje utisak da je server popularniji nego što zaista jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARNAGE Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Ne pamtim kada sam video 1000/1000 na serveru, sto me licno i ne cudi mnogo. Prosto zajednica je dozivela neki peak prethodnih godina i sada polako stagnira. Pocela je da se razvija druga zajednica, tj. RAGE server pa SAMP ostaje u senci. Definitivno je da je fokus vrhovne komande vise na GTA V serveru, nego na SAMP-u, sto je sasvim opravdano. Slazem se da broj igraca nije bas srazmeran kvalitetu igre. Meni je licno bilo draze kada je server pre 7-8 godina imao oko 300-400 igraca, nego danas sa mozda 2 do 3 puta vise. Nekako su i ljudi na serveru bili normalniji,opusteniji i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...