Jump to content
  • 0
P O V L O

Pitanje u vezi uplata

Question

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Wilson_Mandella
Vaše pitanje: Veliki pozdrav! Imam dva pitanja u vezi uplata. Moje prvo pitanje je da li moram biti neki odredjeni level na serveru kako bih mogao koristiti instant uplate, a moje drugo pitanje je kakve sve vrste spec nickova se ne smeju koristiti na serveru i da li mozda postoji neki topic gde bih to mogao pogledati? Unapred hvala na odgovoru! :D 

Iz koje zemlje dolazite: Iz Srbije

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
6 minutes ago, Tatula said:

Vaše Ime_Prezime na serveru je: Wilson_Mandella
Vaše pitanje: Veliki pozdrav! Imam dva pitanja u vezi uplata. Moje prvo pitanje je da li moram biti neki odredjeni level na serveru kako bih mogao koristiti instant uplate, a moje drugo pitanje je kakve sve vrste spec nickova se ne smeju koristiti na serveru i da li mozda postoji neki topic gde bih to mogao pogledati? Unapred hvala na odgovoru! :D 

Iz koje zemlje dolazite: Iz Srbije

Postovani @Tatula

Ne morate biti odredjeni level na serveru nebitno je koji ste level na serveru mozete i sa level 1 da uplatite.

Nema nikakav odredjeni topic za to kakve spec nikove ne smete koristite ali zato cu vam sada ostaviti jednu sliku >>> SLIKA - SPEC NICK - <<<

Na toj slici vam je detaljno objasnjeno koje nickove ne smete da koristite i sta ne sme da sadrzi spec nick. Nadam se da sam vam pomogao koliko toliko

• Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.