Jump to content
jnkvc

[MAP] Klizaliste

Recommended Posts

Vaše ime i prezime na serveru: Hasbulla
Slika/Video vašeg rada: KLIK
Vreme potrebno za izradu: Ne pamtim iskreno, par sati
Dodajte nešto: Na mapi fali nekih detalja, veliki bilbord na pocetku da se doda nesto na njemu ili da se skloni, tekst neki da se sredi koji se malo zeznuo, jos malo zimske dekoracije, isto se vidi na terenu kako postoji jedan deo gde su razlicite teksture, to je tu kako bi se izabralo koja je najbolja od njih.
Neka ideja mi je bila da se ovo za winter edition ubaci i uz neku skriptu klizanja pomocu rolera napravi zanimacija tokom wintera ili da posluzi za neki event, ima jos potencijala za ovu mapu kada bi se sredila do kraja.

• Like 1
  • Love 1
  • Wow 1

Pozdrav kolega,

- Ideja mi se sviđa i smatram da je dosta unikatna (roleri za klizaljke).

- Mapa nije pretarano "budžena" što mi dodatno približava atmosferi u samoj igrici. Možda da se zakrpi rupa na sred leda i da se takođe nađe svetlija tekstura za led (npr. poput one koja je bila na zaleđenom jezeru na Winter Editionu), dodati neku tribinu sa strane, a možda čak i golove (da ima zamisao i da se tu igra hokej).

- Dodatak: Muzika dodatno dočarava trud uložen na samu ideju.

Celokupna ocena sa moje strane, zbog unikatne ideje i realizacije 9/10.

• Love 1

Ranije, Rline je rekao/la:

Pozdrav kolega,

- Ideja mi se sviđa i smatram da je dosta unikatna (roleri za klizaljke).

- Mapa nije pretarano "budžena" što mi dodatno približava atmosferi u samoj igrici. Možda da se zakrpi rupa na sred leda i da se takođe nađe svetlija tekstura za led (npr. poput one koja je bila na zaleđenom jezeru na Winter Editionu), dodati neku tribinu sa strane, a možda čak i golove (da ima zamisao i da se tu igra hokej).

- Dodatak: Muzika dodatno dočarava trud uložen na samu ideju.

Celokupna ocena sa moje strane, zbog unikatne ideje i realizacije 9/10.

Zahvaljujem kolega, u planu mi je svakako da doradim ovu mapu kad tad, pa da sredim sve to kao što sam naveo iznad. Hvala ti na dodatnim idejama :D

• Cool 1

Veliki pozdrav i poštovanje za tebe @jnkvc

Ovo je baš unikatno, nigdje ovako nešto nisam vidio da je neko baš nešto slično ovome uradio, takođe nisam znao da toliko dobro znaš mapati, svaka čast i pohvala 😀.

Moja iskrena ocjena 10/10, samo tako nastavi i očekujem još skripti i mapi od tebe

Pozdrav !

Ranije, bqrna je rekao/la:

Veliki pozdrav i poštovanje za tebe @jnkvc

Ovo je baš unikatno, nigdje ovako nešto nisam vidio da je neko baš nešto slično ovome uradio, takođe nisam znao da toliko dobro znaš mapati, svaka čast i pohvala 😀.

Moja iskrena ocjena 10/10, samo tako nastavi i očekujem još skripti i mapi od tebe

Pozdrav !

Zahvaljujem, bice jos verovatno samo ne znam tacno kada :D

Ranije, jnkvc je rekao/la:

Zahvaljujem, bice jos verovatno samo ne znam tacno kada :D

Pooolako, bolje duže raditi, nego kraće, ali loše kvalitete...

Jedva čekam da vidimo .... :)