Jump to content
notBorna

Pohvala na Djolenzzy, Vladimir i fejzza

Recommended Posts

• Forum VIP

Vaše Ime_Prezime na serveru je:Borna_Virijevic
Ime_Prezime osobe koju pohvaljujete (Kao na serveru): @Djolenzzy, @Mladenovic, @fejzza
Razlog pohvale:Djolenzzy po meni mnogo gotivan Admin, uvijek je spreman pomoći i stvarno je za tu poziciju, svaka pohvala i puno sreće u daljnjem radu ! Vladimir je baš iskusan Admin, svaku žalbu na kojoj mi nešto nije jasno, on će naravno detaljno opisati, vrijeme, dan, mjesto, sve sve sve. Napišem mu privatnu poruku na forumu, on čim uđe na forum istu odmah vidi i naravno, odgovori. Svaka čast, ovakvih je danas u Admin Teamu, nažalost, malo, ali uvijek se nađu pojedinci koji stvarno žele pomoći. fejzza, on je baš aktivan u igri što se tiče pomaganja i specanja, neki dan mu pišem sms, koji bi 99,9 % Admina iskulirano, i koji su iskulirali, ali on je odgovorio i naravno, rekao da mu pišem sms kad god nešto treba i da je on uvijek tu... Imao sam u tom trenutku jednu sliku sa njim, ali je sad nažalost ne mogu naći ... Stvarno sve pohvale za svu trojicu i neka samo tako nastave, trud će se isplatiti <3. 
Slika/Video (opciono):

• Love 2

• Forum VIP
Ranije, Mladenovic je rekao/la:

Hvala puno svima ❤️

Ranije, Djolenzzy je rekao/la:

Zahvaljujem, trudimo se da budemo što bolji i profesionalniji 😀

I drugi put :D

• Love 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.