Jump to content
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. Balkan School Community

  1. 1.9k
   posts
  2. 748.9k
   posts
  3. Promocije

   Snimajte klipove ili pravite live stream-ove na serveru i osvojite forum poene koje kasnije možete pretvoriti u donatorske poene!

   46.3k
   posts
  4. 10.3k
   posts
  5. 3.5k
   posts
 2. Café

  1. 3.6k
   posts
  2. 23.5k
   posts
  3. 806
   posts
  4. 9.6k
   posts
  5. 4.6k
   posts
  6. 387.1k
   posts
 • Istaknuto

 • Recent Status Updates

  • Grk

   Pozdrav igrači Balkan School-a
   Svi smo bili upoznati sa Taksi vikendom koji se održao 21.11.2022. - 27.11.2022. Cilj taksi tjedna je bio da vam se taksi firma zahvaljuje što nas zovete te smo vam omogućili svaku vožnju po cijeni od 300$. Taksisti su veoma naporno radili. Uz zabavu i ugodnu atmosferu kako na Teamspeak-u tako i u igrici taksisti su odradili veoma odličan posao te je evidentirano nevjerojatnih 1,614 vožnji. ta brojka je nešto nevjerojatno te je ovaj tjedan bio taj koji je oborio rekorde moga liderstva. Ovo su neki od članova koji su se izrazito pokazali u ovom tjednu:
    
   @ Lennon (Jovan_Lennon) - U taksiju dobro poznat po nadimku Limun. Zasigurno jedan od Najaktivnijih taksista. On je u ovoj sedmici oborio rekord vožnji tokom moga liderstva. njegov broj ukupnih vožnji iznosi  382 vožnji.  Zasigurno jedan od ogromnih brojeva koji je oborio rekorde moga liderstva. @ Dincheks (Djordje_Dinic) - Član koji je sa nama tek 2 tjedna, a u tih 2 tjedna se već "udobno" smjestio i upoznao sa organizacijom. Osim zabave koja mu je uvijek na umu njegova omiljena stvar je /fare te  je on sakupio zadivljujućih 347 vožnji.  @ Senz (Marko_Jankovic) - Jedan od mlađih članova taksi organizacije, a ujedno i član fill tima koji je u tjedan dana njegovog boravka u organizaciji uspio sakupiti  185 vožnji.   
   Također tu su i ostali članovi kojih ima jako puno te bih mogao do sutra da pišem, ali bih samo želio još napomenuti da ovaj rad i trud te aktivnost organizacije ne bih mogao postići bez svog pod-lidera @ T_U_R_B_0  koji je moja "desna ruka"  i koji jako dobro obavlja svoj posao te je on velikim dijelom zaslužan za ovakvu organizaciju kao što je danas. Sve pohvale njemu te se nadam da će se i on jednoga dana naći na mome mjestu.
    

    
   Jedna od slika Fotosešna poslije sastanka  
    
   · 1 reply · Show status
  • M 4 X

   https://prnt.sc/uyhiWWMrfqHZ
    
   Idemo jakoo  
    
    
   · 1 reply · Show status
  • Gospodar95

   Prva nedelja liderstva je prosla super doslo nas je cak 21 na sastanak. Zelim svim moijm clanovima da se zahvalim koji su dosli i ispostovali me ❤️
   Nastavljamo jos dalje i jace. 


   · 1 reply · Show status
  • T W E E T Y

   Počastvovana sam! 💛
    

    
   @ Prime  💛
   · 2 replies · Show status
  • M 4 X  »  D E K I

   Cestitke na lideru
   · 1 reply · Show status
  • Mladenovic

   Pozdrav svima, imam važno obaveštenje u vezi Trovo, Tiktok i Youtube promocija. Određena pravila i kriterijumi su promenjena, više informacija možete videti na sledećim linkovima. Uživajte u igri. 
    
   Trovo:
    
   Titkok:
    
   Youtube:
    
   · 1 reply · Show status
  • Simson

   Novi PDF - Rođendani!
    
   Kao zamenu sa spamovanje čestitki za rođendan na statusima, došli smo na ideju da otvorimo pomenuti potforum. U ovom PDF-u, možete bilo kom članu zajednice čestitati rođendan u temi koja je za njega napravljena!
    
   Bitno je napomenuti da ne bi trebalo otvarati 2 teme za istu osobu jedne godine - dakle, ako je neko već otvorio za nekog igrača temu kako bi mu čestitao rođendan, vi možete u komentarima te teme takođe poslati čestitku.
   · 0 replies · Show status
×
×
 • Create New...